Závoj z Aliexpress-u

Máte niekto skúsenosti so závojom kupovaným cez Aliexpress?
Odpovedať
ja mam z ebayu a je pohode...3m jednovrstvovy s hrebienkom
Odpovedať
takže si spokojná? A koľko stál? Lebo ja by som chcela dva, jeden na obrad a druhý na hostinu...a je mi zbytočne dať 100 eur za závoj na obrad, ktorý budem mať len hodinku na sebe :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mám závoj kupovaný na Aliexpress a som nadšená. Je 3,5m dlhý, po obvode čipkovaný a s hrebienkom. U nás chceli za presne taký závoj 300€, čo sa mi zdalo sakra veľa, tak som riskla Aliexpress. A som rada. Stál nejakých 36€
Odpovedať
@renya3 ten je veru nadherny. Neverila by som, ze by si ho nasla za 36€. Ale tak co je na trhu, tak to maju cinania skopirovane. Predsa len vacsinu vyrabaju oni. Ono treba podla mna na tychto strankach hladat taky cenovy stred, lebo pri tych najlacnejsich veciach si clovek nemoze byt veru isty, co mu pride ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@renya3 ahoj :) proism ta to je katedrálový? hodila by sem link? ďakujem :)
Odpovedať
tiež som si tam pozerala a akurát som tu aj narazila na skupinu kde sa rozoberajú skúsenosti so šatami z alieexpresu, dám ti sem aj link http://www.mojasvadba.sk/forum/svadob... ,možno tam budú aj nejaké závoje :-) skús popozerať ale myslím, že s tým by nemal byť problém, pri tom by sa nemalo čo pokaziť
Odpovedať
Profilova fotka
@renya3 Nadherny zavoj! Mohla by si pridat aj fotku toho tvojho zavoja co ti prisiel? Velmi by zaujimalo ci vyzera ozaj takto pekne ako ten na obrazku. A 36€ to je super cena, lebo viem, ze u nas sa predavaju taketo za uplne ine palky. Na Aliexpresse si treba iba dobre pozriet recenzie a mozes nakupovat o sto sest :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si kupovala zavoj na Ebay, a som velmi spokojna. Je 3m, dvojvrstvovy, snehobiely a stal nieco cez 6€. Chcela som uplne hladky bez cipky, preto som sa ani velmi neobavala, zeby bolo na nom nieco zle, ale predcil moje ocakavania. Zavoje, ktore mi na skusku pripinali na salonoch k satam boli o dost skaredsie oproti mojmu. Takze ak ma predajca dobre hodnotenie, urcite smelo do toho :)
Odpovedať
mala som tiez zavoj z Aliexpressu, 3metrovy dvojvrstvovy, cisty, ale skracovala som si ho sama na dlzku po clenky. a bola som s nim maximalne spokojna :)
Odpovedať
Profilova fotka
Teraz sa uz na tom Ali daju zohnat take veci, ze clovek pomaly pri kazdom nakupe zacne rozmyslat, ci sa mu to tu oplati a predsa len si to neobjedna. Niekedy pri tych fotkach clovek az zasne, ze sa da nieco tak pekneho v podstate za drobne kupit. Ale je to lepsie ako keby ti mala za kazdym prist nejaka chobotina, no aj to sa moze stat ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ladulik42 Všetky závoje, ktoré sú dlhšie ako výška nevesty, sú katedrálové, takže samozrejme je :) Keď som si vyberala šaty a k nim rôzne závoje, tak sme zistili, že dobre to vyzerá len vtedy, keď je ten závoj o trochu dlhší ako vlečka. A u mojej vlečky je 3-metrový krátky, tak som hľadala dlhší :-D https://www.aliexpress.com/item/New-2... Teraz sa pozerám, že ten závoj je ešte lacnejší než som ho kúpila, sakra :-D Ja si na recenziách potrpím, takže som pátrala.
Odpovedať
Profilova fotka
@striebren_ka Hneď ako mi prišiel, tak som ho chcela vyfotiť, ale je tak dlhý, že ho v žiadnej miestnosti neroztiahnem :-D Takže v plnej paráde ho uvidím až v deň svadby :-D Vyzerá úplne ako na obrázku, hlavne tie detailné fotky sú úplne presné. Čipka trošku kuše, ale to aviváž napraví. A aj tak ho budem mať na hlave iba na obrade a potom na fotení.
Odpovedať
Profilova fotka
@renya3 ďakujem :)
Odpovedať
Ja by som ani neverila, ze je z ciny a este ked si napisala aj tu cenu, tak to uz je fakt sila. Niekedy sa to fakt oplati risknut. No v poriadnom predstihu. Kamaratka si totiz to objednavala saty z ebayu popolnocne a saty prisli az po svadbe. Este dnes si pamatam ako sme 3 dni pred svadbou zhanali saty. Ako keby to bolo dnes
Odpovedať
Profilova fotka
Tak ja mam zavoje z Ali 4 :-D nevedela som sa rozhofnut ci s cipkou alebo bez :) so vsetkymi som maximalne spokojna len jeden kratky cipkovany je bez hrebienka ale to nejako poriesim :) dokopy ma vysli menej ako si pytaju v salone za jeden :) mam ich vsetky v albume :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?