Okuliare Grandoptical: Zľavy a skúsenosti

Ahojte, máte niekto od nich okuliare? Ako ste spokojné? Videla som nejaké akcie tak by som chcela nové okuliare, ale hlavne nechcem aby boli nejak drahé. Tieto prvé som kupovala už pred niekoľkými rokmi v jednej malej optike ale teraz som sa presťahovala a Grandptical mám hneď pri práci, tak som videla že majú zľavy. Chcem niečo čo zase vydřzí a bude aj cenovo dostupné. Ďakujem.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od tamaya07:

Ahojte, máte niekto od nich okuliare? Ako ste spo…
@tamaya07 ahoj, ja mám s nimi dobrú skúsenosť, mám od nich tretie okuliare - všetky žijú aj po rokoch nosenia. Nové si vždy kupujem iba kvôli zmene, nie kvôli tomu, že by sa zničili :) mala som aj veľmi drahé rámy z inej optiky a v ničom neboli lepšie. V Grandoptical si vieš vybrať rámy aj do 100Eur bez problémov, s veľkou možnosťou výberu. Ja som spokojná :)
Odpovedať
Majú veľmi dobrý výber rôznych značiek či tvarov. Ja som tam bola už pár krát a vždy som nakúpila dobre. Inak tie akcie majú fajn.
Odpovedať
Pokiaľ sa budeš o okuliare starať tak vydržia. Ale majú tam dobré ceny, predávajú aj svoje značky ktoré sú lacnejšie a kvalita je dobrá. Mám druhé okuliare a nikdy som s nimi nemala problém. Hlavne záleží čo konkrétne hľadáš.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od luciyiana:

Pokiaľ sa budeš o okuliare starať tak vydržia. Al…
@luciyiana Práveže nechcem nič vyzývavé, proste klasika nejaké jednoduché rámiky:-)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od tamaya07:

@luciyiana Práveže nechcem nič vyzývavé, proste k…
@tamaya07 Tak to niečo vybereš, inak sú tam ochotné optičky a vždy mi dobre poradia. Ale to už je asi o ľudoch.
Odpovedať
Tiež som si tam bola po nové okuliare a vlastne aj prvé. Mám ich tretí rok a som spokojná.
Odpovedať
Okuliare som už kúpila minulý mesiac. Zatiaľ som spokojná. Mám veľmi ľahký rámik takže ich ani necítim. Ale vybrala som rýchlo, pani optička mi asistovala a spolu sme sa nakoniec na jednom rámiku úplne zhodli. Bola dokonca aj akcia tam ma celkovo vyšli okuliare dobre.
Odpovedať
Tiež mám od nich dioptrické okuliare a kupovala som si aj slnečné v lete. Ja som s kvalitou spokojná.
Odpovedať
To som rada, ja ich mám len krátko ale sú pohodlné a nenechávajú na nose otlačky. Pri tých starých som mala vždy dve červené bodky na nose keď som ich dala dole:-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?