Kam na svadobné fotenie po svadbe

an09
Autor diskusie
19.12.2021
Ahojte nevesty. Potrebujem radu. V októbri sme mali s manželom svadbu a portrétove fotenie a natáčanie sme sa rozhodli urobiť až po svadbe, keďže sme plánovali ísť niekam do Tatier a na viacero krásnych miest. Ale manžel išiel 3 dni po svadbe na operáciu, keďže mal autonehodu a tým pádom sme museli fotenie a točenie zrušiť. Teraz je už manžel na tom dobre, ale na všetkých pekných miestach je už sneh. A ja som chcela na fotkách aspoň trošku zelene. Viete mi poradiť co robiť, lebo už som trošku zúfalá. V snehu zábery nechcem, pretože sama som biela ako sneh.. Počkať do jary, keď už začne všetko kvitnúť (ale to už bude minimálne cca 7 mesiacov po svadbe), alebo nájsť nejaké iné miesto, keď tak aj zahraničie. Mali ste niektorá podobnú skúsenosť? Ja som už premýšľala aj nad Botanickou záhradou v KE. Ak viete poradiť nejaké krásne miesta, dajte typ. Ďakujem krásne😊
Odpovedať
Zoradiť podľa:
Profilova fotka
martina_bondarchuk
19.12.2021
@an09 V dnešnej dobe sa čaká na krásne a kvalitné fotky a videá zo svadby aj niekoľko mesiacov, takže podľa mňa nemáš dôvod sa s fotením ponáhľať ak to po čom túžiš, sú fotografie v rozkvitnutej prírode. Predpokladám, že aj to fotenie ste chceli riešiť až po svadbe jednak, aby ste si naplno užili svadbu ale určite aj kvôli tomu, aby bol výsledný dojem z fotiek skvelý. Jar je za 3-4 mesiace a keď to pom naozaj túžiš, tak sa podľa mňa oplatí počkať 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
emmik87
20.12.2021
ono vsetko sa da prisposobit a mozes si spravit svadobne fotky ako pred svadbou tak aj po ak ti to tak vyhovuje
Odpovedať
Profilova fotka
lenuscha15
21.12.2021
hej hej to je v podstate jedno, ako ti to vyhovuje, tak si spravite. na toto asi nejaku manual nie je. len aby ste ich mali na tych miestach, na ktorych chcete
Odpovedať
bazza
21.12.2021
Botanickú záhradu v KE môžem len odporučiť 🙂 videla som už veľa svadobných fotiek z toho miesta a boli nádherné. Samozrejme, musí byť aj dobrý fotograf 🙂
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?