Po svadbe mi kleslo sebavedomie. Čo s tým?

čafte baby napadlo ma že skusim vytvorit tuto temu. A mozno si tu nejak poradime. Po svadbe mi strašne kleslo sebavedomie. Trosku som pribrala ale teraz som zase v normále ale aj tak. Neviem co stým robit a uz som z toho dost nestastná pretoze mi to dost ovplyvnuje zivot a neviem sa zasa z nicoho tesit. Neviete poradit co s tým? :-(
Odpovedať
1
2
Zkus kouknout do diskuse hubneme společně, tam mají holky spoustu rad a nápadů a nebudeš v tom sama.
Odpovedať
oki dik za radu
Odpovedať
lasicka a u teba je ten problem so sebavedomim len kvoli tom, ze si pribrala?
Odpovedať
Profilova fotka
Lasicko - myslím, že to nebude jen o přibrání.... Někdo Ti něco řekl?
Odpovedať
dá sa povedať ze hej ale pritom uz som dost schudla. Ked si predstavim, ze pojdeme na dovolenku a mám sa dat do plaviek tak sa mi chce plakat. ked mam povedat pravdu tak ani manžel mi stým nepomáha skor mi "pomáha" k horsiemu. Potom sa na seba pozriem a nevidim nic pekné ako predtým.
Odpovedať
tak to naozaj nebude len o tom, ze si pribrala... =-) mas to v sebe... ale neboj vsetko sa da :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ale ber to pozitívnejšie, práve toto obdobie ťa môže nakopnúť a urobiť s tým niečo, veď každá žena je silná, a mňa práve takéto veci nakopnú vždy viac
Odpovedať
no ale ako už s tým bojujem dost dlho a uz neviem ako dalej.
Odpovedať
Profilova fotka
lasicka79- juuuuuuuuj tak toto velmi dobre poznam. Rada nad zlato venuj sa sama sebe!!!! Rano sa zobud hod si sprsku, pekne sa namaluj kazdy druhy den si chod niekam zacvicit (aerobik, spinning) - toto ti urobi taku super naladu, budem krasne unavena, zacnes po tom chudnut budes robit nieco pre seba. Hlavinu hore!!!! Pokial Ty nebudes o tom presvedcena, ze si ta naj kocka na svete okolie tomu neuveri. Ale aj ked budes ta najvacsia mrcha a bude z Teba vyzarovat pohoda, tak vsetci sa k Tebe budu spravat ako k tej naj babe.
Odpovedať
Profilova fotka
ja si neviem predstaviť čo môže byť také neriešiteľné, ak sa nenahneváš, koľko vážiš a akú máš výšku?
Odpovedať
ja nehovorim ze je to neriesitelne. Len si chcem s niekym o tom pokecat. schudla som 12 kg a stale mi to ide dole. mometalne pomery su 168/61. Viem ze som schudla dost ale ked nemas radost sama zo seba tak mozes vyzerat jak vychrtlina a stale to nebude dobre.
Odpovedať
Profilova fotka
Hm, tazko tu poradit. Mam vlastnu skusenost, ale vydata nie som. Moj byvali asi po roku chodenia ked som cez aupair leto pribrala desat kil zacal mat aj s jeho mamickou reci, ze ako som mu to mohla spravit a tak, az som sa postavila na zadne a povedala som mu ze moze ist kade lahsie ked sa mu nepacim ako clovek, ale ako obal na skraslenie jeho. Tak po tyzdni dosiel s prosikom ze si to rozmyslel. Normalne taketo utoky riesim tak ze danemu cloveku vysvetlim, ze ani on nie je zrovna model, alebo ze mi je to jedno. co sa u neho nedalo lebo sa o seba az priliz staral. Ale vela hovori aj to, ze po dalsich dvoch rokoch sme sa rozisli koli jeho samolubosti a sebestrednosti. Komu sa nepaci nech sa nepozera :-) Co sa tyka Teba je to od neho nefer, hlavne ked ste manzelia, jedina rada odo mna je ta aby si si vazila seba za to aka si, na vyzor nepozeraj. Vsetky sme pekne a ludia nas vidia take ake sme vnutri a ako sa vidime mi same. ak su normalny. 8-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
podla mna tu nie je uz problemom vaha a postava...skor znicene sebavedomie, ku ktoremu sa dopracovala predtym, nez bola silnejsia...a to neodislo, ale ostalo. Mas podla mna primeranu vysku a vahu.
Odpovedať
lasicka: janina má pravdu ... věnovat se sama sobě ... :-) jakmile se o sebe člověk víc stará, pečuje, hýčká a k tomu sportuje, zdravě jí .... tak se pak sám začne vnímat lépe ... bude zářit zevniř a budeš i sebe samou vidět jinak ... a okolí si toho všimne ... :-) zkušenost :-)
Odpovedať
tak to taky zna, taovou krizi jsem mela pre pul rokem asi. Taky jsem pribrala, ted se nedarilo najit praci a bylo to cele takove nahouby, porad mi nkdo pripominal co bych mela nebo co by bylo dobre atd. Chce to fakt uvedomit si, ze nejsem otrok ostatnich, ze je nejdulezitejsi na svete, kdyz mam na sebe cas, venuju se sama sobe a na ostatni kaslu :)
Odpovedať
Profilova fotka
Pocuj ale neprehanaj to s tym chudnutim. Aby Ti to nenaburalo zdravie, to nie je sranda. Radsej byt tucnejsia, ale spokojna sama zo sebou a zdrava.
Odpovedať
Profilova fotka
Joj a este ma napadlo. Urcite to ako vyzeras teraz prinieslo aj nejake vyhody. Napr. ja ked som bola pribrata tak som aspon raz v zivote mala prsa ake by som chcela :-D
Odpovedať
anjelinka mas pravdu kila odisli ale sebavedomie sa nevratilo. co sa týka cvicenia tak s tým nieje problém lebo cvicim a sva krat týždenne tancujem , zdravo sa stravujem. No ale co sa týka starania sa o seba tak to trochu nefunguje. Pracujem vo firme a k tomu si rozbieham svoju vlastnu aby som mohla byt sa sebe panom. Takze dve zamestnania. a nic ine nieje cas
Odpovedať
Profilova fotka
podľa mňa si úplne v pohode kočka, tvoja váha je v pohode, mne keď je blbo, tak si dám masáž, kozmetiku a kaderníka, a potom mám pocit, že som krajšia a je mi táááááááááák fajn ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Kazda z nas rada vyzera dobre..... Keby si vazila aj 120kg TY musis byt sama so sebou spokojna a presvedcena o tom, ze si krasna!!!!!! Zober sa, usmej sa a uzivaj si zivota s hlavinou hore kazda zena si to zasluzi, preco Ty by si mala byt vynimka??? Chlap bez zeny je ako..... no coment. Ty si ta, ktora bude sama so sebou cely zivot urob si nejaky harmonogram, na ktory si zvyknes a bude Ti lepsie. Je teplo jedz viac zeleninky, ovocia..... a chod si zacvicit, namaluj sa, vytiahni tie najkrajsie handricky zo skrine a s usmevom!!!!
Odpovedať
Profilova fotka
Lasicka - ta váha a Tvůj pocit z ní je dle mého už jen taková poslední kapka pro Tvé sebevědomí. Udělala jsi první krok - připustila sis problém. A důležité je, žes ho nenazvala problém s váhou, ale se sebevědomím. Vidíš, sama jsi to zjistila ;-) Takže se teď na váhu vyprdni (nemyslím tím, aby ses začala přejídat, ale abys jí teď nevěnovala tu hlavní pozornost). Koukej si vzít kus papíru a napiš tam tři věci, které umíš perfektně. Hotovo? Nedumej, co Ti nejde, ale co fakt umíš! Tak a teď si napiš, které tři věci jsou na Tobě - jako těle - krásné. Nehty, vlasy, oči... cokoliv.... Máš? Pohoda. Máš na čem stavět. OK, boky jsou třeba širší, ale oči, jooo, ty oči..... Začni zdůrazňovat své kvality, važ si sama sebe! Pomalinku si zvykni, že když Ti někdo řekne, že se mu na Tobě něco nelíbí, tak se usměj a řekni "ale matiku (nebo cokoliv z Tvého seznámku) umím dobře..." Ať každý vidí, že nejsi někdo, kdo si neváží sám sebe. Měj se ráda, to je základ. Neříkám, že to bude lehké, ale půjde to. Uvidíš! Jak psaly holky, věnuj se sama sobě, rozmazluj se. Až přijde duševní pohoda, je čas řešit kila. Ale ty už možná mezitím budou dáááávno pryč ;-) Tak se drž!
Odpovedať
urcite budem musiet s tým nieco urobit lebo takto to dalej nejde. Lenže niekedy to trva dlhsie. Sem tam ma manzel blbe reci ale zas nato som si mohla uz zvyknut. Snazim sa to nebrat na vedomie ale niekedy to nejde.
Odpovedať
Profilova fotka
No vidis! ako to ze nemas sebavedomie? To si vobec neuvedomujes co vsetko zvladas? Pises o praci, vlastnom bussinesse, tanci a mas cas aj na zdravu stravu. Ja si myslim ze mas byt na co hrda a vobec nemusis stracat sebavedomie. Musis mat zo seba dobry pocit ze si sa pustila do vlastneho bussinessu. Nevadi tvojmu drahemu, skor to, ze si sebestacna a kompenzuje to zranovanim Ta v inej oblasti?
Odpovedať
Profilova fotka
hankagirl: SUHLASIM!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpovedať
Profilova fotka
lasicka 79 - podla mna mas idealnu vahu, baby by nemali byt kost a koza, kazdy chalan, s ktorym som sa o tom bavila mi to potvrdil. Problem vidim v tvojom manzelovi, nie je ti vobec oporou a nechvali ta za dosiahnute vysledky. Skus mu dokazat, ze tiez nie je ideal krasy - alebo snad ano? Smutne je tiez, ze si nezacala chudnut kvoli sebe, ale hlavne kvoli tvojmu okoliu.. Hlavu hore dievca! Zivot nie je len o "krase" - ta je i tak pomijiva! Ked sa budes mat rada taku aka si, tak ta bude mat rado i tvoje okolie. Prajem hodne stastia, tiez som si tym presla ;-) treba viac pozitivneho myslenia :-D
Odpovedať
tak to ma ani nenapadlo. :-( ale myslim si ze asi nie ma pracu po akej tuzil, vo volnom case robi to co ho najviac bavi a ktomu je dost silny clovek. Len v hlave to ma dost pomiesane co sa týka zenskzch kíl. To je tema u nas dost neziaduca. Nehovorim je to super chlap ktory by za mna dýchal keby sa dalo. Preskakali sme vela problemov za tu dobu co sme spolu a vzdy podrzal. Ale jednu chybu ma skoda :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Lasicko - holka, vždyť Ty jsi fakt superwoman! Práce, druhá práce, domácnost, pravidelně cvičíš + tancuješ!
Odpovedať
mne sa to zas tak nezdá --- ked som v tomto kolotoci uz cez rok tak sa mi to zda uplne normalne
Odpovedať
Profilova fotka
Hm, tak asi v tom je pes zakopany. Ty si neuvedomujes co vsetko si uz dokazala a ze nie je normalne mat taketo uspechy a vsetko tak zavladat. Vsimni si, ze take tie fiflenky ako z casopisu su vatsinou zenusky v domacnosti co maju este aj na deti opatrovatelku a tak si cely den vysedavaju na manikure ci na roznych kurach. Tie Ti mozu uplne kludne zavidiet. Oni by boli bez manzela len pekna nalepka. Ty si niekto a okrem toho este podla mna aj stihas dobre vyzerat, lebo 60 kg nie je vela. Ked som ja mala 60kg tak ma moji bratranci vytali ze konecne vyzeram ako zena. Im som sa chuda nepacila :-) A co sa tyka tvojho draheho je fajn, ze sa mu tiez dari a je mozne ze uz nevie co by este mohol chciet, tak sa sutredil na teba a kedze zije s tebou a nie s nejakou fiflenou tak si ani neuvedomuje co vsetko a ako hravo zvladas. Mozno by nebola zla zamena manzeliek. :-D
Odpovedať
Lasicko - souhlasím se silente a s hankagirl a mluvím z vlastní zkušenosti. Vloni jsem na tom taky byla bledě, zklamal mě přítel, přišla jsem o práci a novou ne a ne najít. Byla jsem na dně, chodila jsem dokonce k psycholožce. Postupem času jsem si našla přítele a novou práci, nejprve jen takovou provizorní a po dvou měsících se na mě usmálo štěstí a já našla práci, jakou hledala, s přítelem máme krásný vztah a budeme se brát. Psycholožka i on mě učili vidět za sebou, co jsem dokázala, že jsem se nevzdala a získala jsem práci, jakou jsem chtěla, našla jsem partnera, jakého jsem si přála, zvládám se dobře starat o svou dceru a přitom jsem se ještě věnovala břišním tancům. Věř mi, že tam chodily ženy a dívky všech postav a cítily jsme se tam moc dobře a navíc nám to i trošku zpevnilo bříško. Mé sebevědomí je také nízké a byly doby,kdy mi bylo sráženo a mám z toho mindráky dodnes, ale dokázala jsem se vzepřít a říci dost. To co holky, mi říká i partner, podívej se na sebe a zkus si říct, co je na tobě hezkého, hledej na sobě ty klady, ne ty zápory, oceň na sobě i drobné detaily a začni si vážit sama sebe. Jde to hrozně těžko, to je pravda. Ale krása není všechno, je to především o vnitřních pocitech, o tom jaká jsi, jak se chováš sama k sobě a ke svému okolí. Můj přítel mě vidí jako výjimečného člověka, kterých už se dneska tak moc nevidí, o citlivé a láskyplné, i když tak křehké dušičce. Jsou to pro mne krásná a hlavně povzbuzující slova. Začni myslet na sebe, kup si něco, co Ti bude opravdu slušet, věnuj se kosmetice a líčení, nech si udělat nový účes. A hlavně si s manželem promluv, v klidu a rozumně. Nevyčítej, jen řekni, co Ti snižuje sebevědomí a že bys potřebovala jeho podporu. Pokud Tě má rád a chce Ti rozumět, bude se Tě určitě snažit pochopit a podpořit. Moc držím palečky.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?