Ste sama po svadbe?

Zienky ktore ste sami po svadbe ? Myslim bud manzel pracuje mimo a este nemate babo , :-)
Odpovedať
@malynostek Zial,je to osud tejto doby :-( musime sa prisposobovat praci... Moj je v ramci SR,ale cez 230km daleko...
Odpovedať
No, áno. Vytaj v klube. Ja som mimo SK a manzel este stale pracuje na Slovensku. Som 4 roky vydatá a nemám bábo. Uz mám z toho depresie. Ale co uz, clovek nemoze mat vsetko. Mne sa zdá ze nemám nic, vsak som sa kvolu bábu vydávala ! A lepsie to uz nebude. 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte,ja som tiež sama,manžel pracuje v CZ a nikdy presne nevie kedy príde domov,až ked je v práci ,tak mi zavolá,že príde o 3 týždne,alebo o mesiac.Keď príde,tak nie je doma dlho,len nejaký týždeň.Deti zatiaľ nemáme,ale sme spolu iba pol roka.
Odpovedať
Ahojte :-) aj môj manžel je v zahraničí presnejšie v Nemecku a je preč 62 dni sem-tam aj dlhšie a už máme syna ,ale poviem vám je to ešte o to horšie môžem porovnať syn nebol na svete a manžel už robil v zahraničí a vtedy chýbal iba mne a teraz je nám smutno už dvom ak odchádza a poviem vám že syn si aj poplače ak odchádza,ale čo už musíme vydržať že? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no babulky u nas to je opačne..ja pracujem v mimo SK a moj ma pracu doma...robím v Rakusku...som tu skoro 4roky a už mám toho dosť....stale pendlovať hore dole..prídem dom a niekedy hlavne v lete sa nam stava že manžel ide na týždnovky.. tak som doma so svokrou...žiadna vyhra.....a ked on je už doma tak ja idem preč....chcem s touto pracou skončiť ale finančne sa mi to neoplatí..ale teraz už dosť dlho uvažujem o konci...že hoc budem pracovať za 400 eur ale budem doma s manželom.... a podarí sa nam aj malinke..po krtorom obaja tužime...
Odpovedať
Profilova fotka
@vaskana aj ja pracujem v Rakusku uz treti rok, tiez ma to uz nebavi, ale nam sa zadarilo, cakame babo, a uz len do Jula a budeme doma s rodinkou, aj ked si musime zvyat, ze bude mensi prijem....Ale da sa, zmakneme :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?