Chcem určite svadbu?

Ahojte nevestičky, už sme v štádiu plánovania svadby, máme už zajednaných aj pár najdôležitejších vecí, ale stále viac rozmýšľam, či naozaj sa vydávať. Občas mám pocit, že to nebude klapať. Bývame spolu už dlhšiu dobu, ale v poslednej dobe mám také zmiešané pocity. Je to normálne? Môže to byť iba stresom zo svadby? Vadia mi maličkosti, som často smutná a je mi do plaču. Prežili ste niečo podobné? Ako viem, že je naozaj na 100 % svadba dobrý nápad?
Odpovedať
Profilova fotka
uff tak toto je tazka otazka. ak necitis, ze to je spravny krok, tak do neho nechod.. (svagrina tiez planovala svadbu a zrusila ju, bola uplne mimo, chcela vsetko skocnit.. par mesiacov to trvalo, ale nakoniec sa dalo vsetko do poriadku a novu svadbu naplanovali za mesiac, vedeli co chceli, a hlavne ze chcu byt spolu :) ). byt tebou, tak to poviem priatelovi, o vsetkych pocitoch, o vsetkom co ti vadi o kazdej drobnosti, aby si nasla tu pricinu.. sama to nevyriesis, na vztah musia byt vzdy dvaja. my sme tiez mali krizu, a nie jednu, skoro sme sa rozisli,ale rozpravali sme sa o tom a obaja sme mali chut na tom pracovat. ziadny vztah nie je idealny, a hlavne nie stale - nie je to tak ze sa vydas a vsetko bude ok.. treba na nom stale pracovat. tak zapracujte teraz, nech vies, ci to na zivot pojde a ci zvladnete spolu prekonat aj vacsie prekazky a problemy.. moj nazor je - spoliehaj sa na intuiciu. castokrat ju clovek nepocuva, ale ked sa pozriem spatne, nikdy ma nesklamala.
Odpovedať
@zuzik222 ako dlho ste spolu? a ako dlho bývate ? ono je to totiž rozdiel vydávať sa po 10 rokoch chodenia ked napr. z toho bývate 4 roky.. je to už potom také manželské spolužitie, riešite veľa vecí spolu radostných či problematických.. taký čo sa beru povedzme po 2 - 3 rokoch a nebývajú spolu tam tá zamilovanosť je iná a aj tá príprava .. vzťah sa rokmi mení a formuje .. iné sú city na začiatku a iné po 10 rokoch..
Odpovedať
a nerozmyslala si niekedy nad tym, ze by problemom mohlo byt samotne spoluzitie? skus si precitat, ci sa v tom nahodou nenajdes a porozmyslat nad problemom aj z trochu ineho uhla pohladu. drzim palce. http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-s...
Odpovedať
Ja ti neviem... mozno na niekoho tak posobi predsvadobny stres. U mna je to ale naopak. Odkedy sme sa zasnubili, lubila som ho coraz viac a odkedy riesime svadbu, je to este stokrat krajsie ako najkrajsie a najzalubenejsie zaciatky. A aj ked sa hadame obcas, cim je svadba blizsie, tym lahsie sa udobrujeme :-) Bavila som sa o tom s kamoskou a hovorila, ze to mala rovnako a po svadbe ten cit a vztah dosiahol maximum... Ale ja ani nemam ktovieaky stres, skor si vsetko uzivam... a to mame nejakych 7 tyzdnov do svadby... Mozno to ale nie je stres, ale spravny tusak :-(
Odpovedať
@tereza0442 práveže len keď začnem mu niečo vravieť čo sa mi nepáči, keď chcem s ním niečo rozobrať tak sa hneď urazí, niečo odvrkne alebo podobne a dorozprávali sme sa. ja by som to chcela riešiť, lebo ho ľúbim, ale samej sa to nedá. @mon29 sme spolu dva a pol roka a z toho spolu bývame niečo vyše roka. neviem, či mu mám povedať narovinu, že to došlo teraz až do takého štádia, že rozmýšľam aj nad zrušením svadby?
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzik222 ano, urcite mu to povedz. ked nepride ziadny podnet, nebude sa mu to chciet riesit. a ak ti povie ze tak to teda zrusme ked chces, tak to zrus. mozno ti vynada, ze je to tvoja vina, ale koniec koncov - nie je potom lepsie byt s niekym, kto si ta vazi? a mozno mu to doklepne a zacne to riesit a zvladnete to :-) drzim palce
Odpovedať
@zuzik222 neviem kolko máš rokov , ale nezlakla si sa toho ?? kedy nebola svadba ostala by si s ním ?? ak nie tak ja by som to asi zrušila.. svadba je veľký krok..
Odpovedať
@tereza0442 ďakujem, asi sa na to vrhnem a jasne mu to predostriem aké mám pocity a uvidím ako zareaguje. @mon29 nepovedala by som, že zľakla. som bola natešená zo svadby, stále som niečo pozerala, hľadala, bavilo ma to. myslím, že aj bez plánovania svadby by som riešila podobné stavy.
Odpovedať
@asaela samotné spolužitie neviem či je problém keďže spolu bývame už dlhšie a toto začalo len nedávno.
Odpovedať
@zuzik222 tak to je potom ťažké.. porozprávajte sa o tom .. možno sa vám to podarí vyriešiť .. prajem veľa štastia..
Odpovedať
@zuzik222 ahoj,ja som mala stresy zo svadby - z toho dna a pripav,velmi sa mi do toho nechcelo a stale som rada,ze to uz "nemusim" absolvovat. Ale co sa tyka vztahu,tam sa to riadne zlepsilo a i ked prisiel problem/ hadka,som si akosi viac uvedomovala,ze to musim riesit(a nie utekat).po tejto stranke som nemala co riesit.(my sme pred svadbou spolu nebyvali). Urcite radim komunikovat,bez toho to nejde. Ak sa neda rozpravat,tak mu to napis, a potom sa o tom porozpravajte. Urcite teraz je ten spravny cas na zistenie a riesenie problemov. Je jednoduchsie (i lacnejsie)sa rozist ako rozviest.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzik222 ako ste dopadli?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@tereza0442 tak porozprávali sme sa, povedal, že určite chce byť so mnou a chce svadbu a že sa bude snažiť, aby som bola spokojná, odvtedy je zatiaľ všetko v poriadku, uvidíme ako to bude pokračovať.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?