coverphoto
Aktívny

ctahka

S
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
Keďže je tu veľa Staniek, a nechcela som pri mojom mene mať veľa čísel, vyriešila som to Stankou v azbuke, čo je ctahka...lebo mi je veľmi blízka. S takouto menovkou som chodila pomedzi deti na Ukrajine počas táborov 4 roky...zamilovala som si to prostredie, zamilovala som sa do Ukrajiny, ale aj do ľudí od Bratislavy, Ilavy, Trenčína, Popradu a do jedného špeciálneho- z Dolného Kubína-do môjho Julka :)
zaregistrovala sa 15. jan 2014
býva v meste Prešov
Info o svadbe
Svadba bola 20. 9. 2014
3475
dní po svadbe
Aktivita
193 príspevkov vo fotoblogoch
37 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (128)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +113
Svadobný album
S a J
20. 9. 2014 | 117 fotiek
výzdoba
ja, sesternica a hlavne moja spriaznená dušička Kamila Straková a to, čo dala príroda vyčarili krásnu sálu, kostol aj dom.
odporúča
koláče
Cukrárenská výroba KITY, p. Magdová, Víťaz
mňam :-)
ubytovanie
Canyon Lipovce
odporúča
hostina
KD Široké
super priestor pre našu veľkú svadbičku, bolo miesto na tancovanie, a nádherne nám to vyzdobili, spolupráca na jednotku...:-)
fotograf
Korad Production - video a foto produkcia
Pani fotografku sme mali na celej svadbe (okrem umeleckého fotenia), môžem odporučiť...
kameraman
Korad Production - video a foto produkcia
svadbu sme si pozreli až 246 dní po nej, keďže sme boli odcestovaní, takže moje odporúčanie mešká, ale predsa sa tu objavilo. Veľmi odporúčame - kvalita videjka za super cenu, a navyše náš kameraman bol taký ochotný, že nám tie dvd opravil, keď sa nám pokazila "napaľovačka"...takže ochota a prístup na jednotku :-)
oznámenia
Kamila Straková
Kreatívna osôbka a navyše aj moja spriaznená dušička a priateľka, ktorá mi robila komplet výzdobu aj svadobné oznámenie...niet čo dodať...:-)
odobierka
fs karpaťanin junior
nádherný obrad, behali nám po chrbte zimomriavky...:-)

Pred 6 rokmi....svietilo slnko,aj pršalo, veľa sme sa nasmiali aj si poplakali... taká svadba v sebe skrýva veľa emócií, ktoré s vami zostanú a budú živé aj po šiestich a ďalších rokoch... vychutnajte si ju,ale nezabúdajte že až potom začína ten pravý manželský život, často plný obety, tolerancie, no nadovšetko lásky! ♥️