coverphoto
Neaktívny

delphinka

Marta  /  45 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 25. apr 2012
býva v meste Nové Zámky
Info o svadbe
Svadba bola 18. 8. 2012
4263
dní po svadbe
Aktivita
48 príspevkov vo fotoblogoch
200 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Kolekcie
  • pripravy
  • paci sa mi, zaujalo ma...
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +152
Svadobný album
Marta a Michal
18. 8. 2012 Banská Bystrica | 156 fotiek
civilný obrad
Sobášna sieň na Radnici v Banskej Bystrici, Námestie SNP
Na Radnici v Sobasnej sieni nam velmi zlate tety matrikarky v slavnostnej nalade aj s pani poslankynou Martou Gajdošíkovou (pekne krstne meno ma :D) pripravili uzasny obrad.. kt. bol aj mimoriadne dojimavy…rozcitlivil ma :-)najma, ked na uvod zaznela piesen Laska na 100 let,kt. bola spevackou velmi pekne zaspievana.. a ako som pocula… slzili sme viaceri.. ;-) no… a ja som od mala snivala, ze sa vydam v zrekonstruovanej slavnostnej svadobnej sieni na Radnici.. rekonstrukcia im trvala straaasne dlho, no dockala som sa… priestory su nadherne a na stole bola aj velmi pekna ikebana… :-) aj preto bola svadba asi az teraz.. :-D Dokonca ich napadlo, ked videli, ze mi dva kvietocky hortenzie zo svadobnej kyticky odpadli, polozili ich k obruckam na podnos… ;-) a asi sa im pacilo, ako som ten obrad prezivala.. bo ma pri gratulacii mojmu Miskovi chvalili… a potesila nas aj mila pozornost od mesta, dostali sme pekny fotoalbum, ktory nam pani poslankyna s tetami z Matriky odovzdali pri gratulaciach po obrade..
oznámenia
KyoPrint - svadobné oznámenia
"oficialne" oznamka - kyoprint.sk, rychle dodanie a velmi ustretove jednanie aj zo strany ich kontaktneho oddelenia (velmi ochotne zienky, ktore nam aj radami pomohli k co najrychlejsiemu vybaveniu nasej objednavky) a taktiez bola dobra aj spolupraca s grafikom, ktory navrhy na zaklade nasich poziadaviek pekne upravil, a to aj v inej jazykovej mutacii ako v slovencine, t.j. v madarskom jazyku), boli podla mna velmi pekne a maju aj taky vyber, ze sme si az vybrat nevedeli, takze spokojnost, oficialne "neoficialne" oznamka predovsetkym pre kamaratov - sme si urobili sami s Michalom... a tlac a graficka spolupraca pri tlaci oznamiek aj vsetkych pozvanok = FaxCOPY
poháre
Special Moments s.r.o.® - svadobný obchod
nadherne su a aj napriek drobnym peripetiam, ktore vsak boli vyriesene bez vacsich problemov... sme boli spokojni... vyhodou bola ale aj poskytnuta tzv. "svadobna zlava ", ktora tiez bola jednym z faktorov, ktory napokon napomohol k rozhodnutiu... uz sa tesim.. ked si nimi budeme pri vyznamnejsich prilezitostiach nasich pripijat... ;)
ubytovanie
Študentský domov 2 UMB v BB, pri Právnickej fakulte
URCITE ODPORUCAM!!.. vyhodna cena a vynikajuca poloha takmer v centre mesta – lahka dostupnost aj peso 10 min. na hlavne Nameste SNP, kde je Radnica a blizko su aj Farsky a Evanielicky kostol a dalsie… www.umb.sk/umb/umbbb.nsf/page/Komercne_ubytovanie_a_stravovanie , na Komenskeho 20 (na Kacici, smerom na Karlovo) , pricom oproti fotkam z galerie na stranke je tam uz viac novych zmien a uprav, minimalne nove plastove okna (odporucam kontaktovat emailom :-)) a okrem toho, to bol aj jeden z podstatnych argumentov, preco svadba v BB bola, kedze vzdy bolo treba ubytovat min. polovicu rodiny, kedze sme ako mladomanzelia neboli z jedneho mesta a zaroven bolo mozne tu vybavit ubytovanie cez moju rodinu vyhodnejsie... navyse sa nejedna o bezny internat... nebyvaju tu ubytovani studenti bezne, takze aj izby su dvojlozkove s WC a sprchou priamo na izbe a aj vybavenie a udrzba izby je trochu ina ako na beznych intrakoch... ;) hostia boli nadmieru spokojni… ;)
kvety
Kvetinárstvo Idea Banská Bystrica
JEDNOZNACNE ODPORUCAM!!! Dalsia z mojich VOPRED JASNYCH VOLIEB! toto kvetinarstvo ma v BB svoje meno uz davno a podporuju ho neustale nielen svojimi sluzbami ale aj cenami.. patri urcite medzi jedno z najvyhladavanejsich v BB a napriek tomu menu, aj v porovnani s niektorymi znamymi kvetinarstvami ma aj super ceny.. nevesty nemusite sa bat, ze vas zmrazi cena ako tu na MS spominaju niekedy... kyticka bola presne podla mojich predstav... navyse som si mohla v piatok pred svadbou prist vybrat z dovezenych kvetov a odtienov... cize PALEC HORE! bola NADHERNA.... taktiez pierka pre zenicha a druzbu ci kyticky pre mamicky a sestricky, druzicky (jak sa mi to rymuje? :-))... ze vraj bola vynimocna a slavila tiez uspech, lebo vela nasich svadobcaniek sa na nu pytalo s tym, ze je nadherna.... a ja som uz len vravela, ze som vedela do coho idem.. ked uz kyticku... tak jedine od nich! ;)
make-up
Zdenka Lušpaiová
Zdenku Luspaiovu som oslovila kvoli kozmetickej priprave mojej pleti na licenie svadobne a bola som velmi spokojna.. a kedze ma v minulosti aj licila na predchadzajuce udalosti, tak by som ju kludne odporucila aj v tejto oblasti ;)
make-up
Beatka- Salon De Paris, BB
no k Beatke Piperkovej som sa tiez dostala ako slepe kura ku zrnu.. ;) na zaklade odporucani tu z MS ako aj od majitelky salonu a klientiek salonu... je to velmi mila a prijemna osobka a clovek sa v jej rukach citi profesionalne a zaroven ludsky, kedze som trosku nervozna bola... a vyuzila som aj jej odporucania ohladne pudru (kvoli lesknutiu sa a otlacaniu obruskami), kedze som poriadny kus baby a samozrejme som pocitala s tym, ze, ze s make up-om moze byt problem... vysledok bol zaujimavy a make up na tvari drzal dobre aj napriek teplotam okolo 33 st... problem som mala len s make up-om dekoltu, ktory hned po prichode domov sa na niektorych miestach dost narusil, takze sme to museli pomocou sestrinho pudru riesit... potom som sa dost bala kvoli tomu, ale na tvari to nakoniec drzalo super... takze fotograf bol spokojny, min. pri portretnych fotkach..;) a spatne by som asi predsa len nelutovala peniazky a teraz isla aj na skusku make up-u.. ;)
účes
Siska - Salon De Paris, BB
Toto bola jednoznacna volba... a bola aj prva po miestnosti zarezervovana ;) okrem toho, ze Sisa Kmeťová je uz mojou kadernickou dlhsi cas, tak sa mi paci aj profesionalita tohto salonu a najma ich pristup ku klientkam/klientom.. a takpovediac to bol aj jeden z argumentov... preco svadbu v BB... ;) totiz... ze tam mam svoju super kadernicku a kadernicky salon... ;) farbu uz mi uz davno nasla a je to moja oblubena... a okrem toho, ze mi urobila vysnivany svadobny uces za dobru cenu, tak mi dala aj super tipy na upravu ucesu po polnoci... ked sa ma viaceri pytali, kto mi robil uces... nuz ja sama som si popolnocny "upravila"... ale.... tipy mi dala Siska.. ;) a.. zaroven sa chcem podakovat aj recepcnej Zuzke, lebo na poslednu chvilu mi pomohla naplanovat aj mojho Miska, ktory presiel Stefkinymi rukami ;)
Žiadne príspevky.