coverphoto
Neaktívny

lysinovci

Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 29. okt 2014
Info o svadbe
Svadba bola 17. 8. 2013
3896
dní po svadbe
Aktivita
0 príspevkov vo fotoblogoch
2 príspevky vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (3)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
svadobná cesta
Elite tours - cestovná agentúra
Po našej svadbe sme chceli podniknúť svadobnú cestu, ktorá bude pre nás nezabudnuteľným zážitkom. Chceli sme kombináciu poznávacieho zájazdu s pobytovým pri mori a mala to byť nejaká exotika. Vybrali sme si nakoniec zájazd na ostrov slobody, Kubu, ktorú sme navštívili v januári 2014. Teraz môžeme povedať, že skutočný zážitok z dovolenky predčil naše očakávania. V Elite tours nám zabezpečili dovolenku, na ktorej sme sa cítili naozaj komfortne nakoľko nám bol poskytnutý zájazd s výbornou organizáciou (na letisku si nás vyzdvihol delegát, ktorý nás sprevádzal počas celej poznávacej časti zájazdu, v rezorte počas pobytovej časti zájazdu bol zase v pravidelných intervaloch prítomný delegát ochotný so všetkým pomôcť).. Najlepšie na tom všetkom bolo, že cena zájazdu bola konečná, bez skrytých poplatkov. S výnimkou nápojov a poplatkov za WC:-) počas poznávacej časti zájazdu sme v podstate nemuseli minúť žiadne ďalšie peniaze. S dovolenky sme sa vrátili naozaj oddýchnutí a plní príjemných zážitkov. Veľké ďakujeme!
svadobné šaty
Ba Nicol
Pred svadbou som navštívila 4 svadobné salóny, pričom svadobný salón Nicol bol štvrtý v poradí. Našla som tam presne také šaty, ako som si vždy predstavovala, a preto som už do žiadneho ďalšieho nešla. V čase skúšania bola prítomná aj majiteľka salónu, ktorá bola veľmi ochotná a milá.
fotograf
Zdenko Roman - fotograf
Nakoľko okrem skvelého manželstva, dobrého pocitu so svadby, v zásade iba fotografie spolu s obrúčkou zostanú na pamiatku zo svadby, dali sme si na výbere fotografa záležať. Vybrali sme si fotografa Zdenka Romana. Nakoľko nemáme radi pózovanie, fotografovanie aj v tomto smere splnilo naše očakávanie, keďže bolo nenútené, nestrojené a fotografie autenticky zachytávajú skvelú náladu, ktorá panovala od sobotného až do nedeľného rána. Myslíme si, že dobrý fotograf je ten, ktorý vie zachytiť čaro daného okamihu, a toto Zdenko Roman vie. Veď stačí si pozrieť jeho prácu na facebookovom profile.
Žiadne príspevky.