coverphoto
Neaktívny

michaelacap

Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 23. feb 2015
Info o svadbe
Svadba bola 7. 11. 2015
3060
dní po svadbe
Aktivita
3 príspevky vo fotoblogoch
25 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (33)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
svadobná agentúra
Decor2Love- wedding and special event rentals
Píšem asi milionte Erikine odporúčanie, ale určite nie posledné. TOPKA TOPKA TOPKA! To čo Erika a jej tím vykúzlili z nášho kulturáku - no klobúk dole po tisícikrát. Sánka mi padla keď som to prvýkrát videla a nemohla som sa prestať čudovať. Odporúčam nie všetkými desiatimi, ale miliontimi! Bezproblémová a okamžitá komunikácia a neskutočne úžasná realizácia. Erika je úžasná žena s citom pre detaily a krásne veci. Vďaka nej bolo plánovanie mojej výzdoby maximálne bezstarostné! ĎAKUJEM!!!
oznámenia
Vanilkový kaktus design
No čo povedať ku Katke - moja Katka :) Neskutočne zlaté, šikovné, milé kreatívne dievča. Som si istá, že s ňou ešte určite zostaneme aj v kontakte. Vyrobila mi oznámenia presne podľa môjho želania, odznačiky pre moje kočky a dokonca aj rekvizitu na fotenie. Katka je profesionálka, ktorá je veľmi priateľská, takže máte pocit, že to riešite s najlepšou kamoškou. Katka si spička! :)
make-up
Lucid Style
O Lucii sa tu toho už popísalo veľa a nie vždy veľmi pekne. No ja na ňu nedám dopustiť. Prišla k nám ráno podľa dohody na 7:30, bola neskutočne milá, príjemná - človek mal pocit, ako keby sme sa poznali celý život. Spravila zo mňa princeznú a makeup aj vlasy mi vydržali až do rána. Toto bola jedna z tých volieb, ktoré by som určite zopakovala! Ak sa vám páči jej práca, tak si nevšímajte prosté komentáre na jej adresu a choďte do toho! :)
Odporúčam všetkými desiatimi! Tomáš je veľmi sympatický človek, profesionál a už sa neviem dočkať jeho fotiek. V ponuke mal aj krásnu, nestarnúcu fotoknihu s polarodiom. Všetko zabezpečil a ja som to mala bez starostí. Radosť s ním spolupracovať! :)
svadobné šaty
Wedding Avenue
Na tento salón bolo popísaných už veľa chvál a moja recenzia nebude iná. Veronika je úžasná v tom čo robí, v salóne má celkom iné šaty, ktoré vám na prvý pohľad vyrazia dych. Ja som sa v tých mojich cítila celý deň ako princezná. Veronika, ďakujem za pomoc pri výbere! :)
torta
Capcovic cakes
Celý candy bar aj svadobnú tortu sme si piekli ja, sestra a mama. Takže všetko domáca výroba :)
svadobné auto
Marek Brežný
Zohnať staré auto v okolí Trnavy bol pre mňa dosť veľký problém. Nakoniec som sa dopátrala k tomuto človeku, ktorý bol ochotný a veľmi dobre sa mi s ním spolupracovalo. V prípade záujmu vám rada poskytnem jeho kontaktné údaje.
odobierka
Folklorny súbor Špačinčanka
Ich pásmo s odobierkou a čepčením stačí raz vidieť a hneď si ich zamilujete!
Žiadne príspevky.