coverphoto
Neaktívny

suzinka1608

Zuzík  /  35 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 26. mar 2012
býva v meste Vranov nad Topľou
Info o svadbe
Svadba bola 1. 3. 2014
3700
dní po svadbe
Aktivita
132 príspevkov vo fotoblogoch
0 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (219)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +119
Svadobný album
Zuzík a Paľušík
1. 3. 2014 Vranov nad Topľou | 123 fotiek
doplnky nevesty
Salón Erica, Krosno
odporúča
ženíchove doplnky
Manufaktúra Omrvinka; pavanna HE, ebay,
manžetky nám robila Saška, nejaké sme dokúpili cez ebay,takisto motýlikov niekoľko cez ebay, no červeného a strieborného cme kúpili v humennom v pavanne, takisto aj manžetovú košelu - milý prístup a možnosť košelu aj vyskúšať!!!
svadobné šaty
Salón Erica, Krosno
pani predavačka je tam neskutočne úslužná, poradí pomôže a hlavne nechce za každú cenu predať, čo sa dnes nevidí.. šaty som si vybrala aj na základe jej prístupu ku mne, nie ako v iných salónoch! :-)
kostol
Rímsko-katolícky kostol Panny Márie Fatimskej v Čemernom
chcem vyzdvihnúť hlavne prístup pána kňaza a človeka s veľkým Č, Mareka Kundera, kostol je sám o sebe nádherný a ešte ho podčiarkla naša vymyslená výzdoba, počula som z kuluárov,že pán farár si ju sám fotil,že také pekné to ešte nemal nikdy :-)
výzdoba
Kvetinarstvo Pohadka Vranov n/T
výzdobu som si zabezpečovala v podstate sama na 50% a zvyšok urobilo kvetinárstvo (kvety, a vázy +hlavný stôl) poprinášala som im všetko čo tam chcem zrkadlá,darčeky,servítky,podnosy..povedala čo kam a ako a urobili mi to, okrem prestretia,zastolovania a uloženia menoviek,menu a servítiek, to sme robil s reštikou v piatok v spolupráci, ja som si to dirigovala :-)
kvety
Kvetinarstvo Pohadka Vranov n/T
milý a ústretový prístup, nakoľko som dosť v tomto smere vymýšľala, síce ešte takúto výzdobu a kyticu nerobili, no po dodaní materiálu sa snažili mi splniť všetko aj keď s malými návrhmi zmien..no bola spokojnosť na oboch stranách
darčeky
ebay.com
boli to zatváraky na víno :-) hostia sa veľmi potešili nakoľko máme v rodine a priateľoch veľa "vinárov"
topánky
growikar
topánočky svadobné ale aj na redový zo salónu Erica v Poľsku, výrobca growikar,kt. predáva len cez svadobné salóny, topánočky si môžete vybrať v rôznych prevedeniach, či už výškou opätku,farbou alebo aplikáciou na nich. Boli veľmi naozaj veľmi pohodlné, dovolím si tvrdiť,že pohodlnejšie som ešte nemala, opätok som mala len 3,5cm a bola som v nich celý čas, až som si obula červené na redový čo bola vlastne kópia svadobných v červenom prevedení..Odporúčam *** !!!!!

Nejaky overeny internet. Obchodik na spolocenske topanky s nizkym opatkom? Vdaka