coverphoto
Neaktívny

winkywally

winkywally
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
svetobeznik
zaregistrovala sa 8. jún 2011
býva v meste Žilina
Info o svadbe
Svadba bola 11. 8. 2012
4236
dní po svadbe
Aktivita
2 príspevky vo fotoblogoch
19 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (8)
Kolekcie
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +21
Svadobný album
Winkywally a Clemmie
11. 8. 2012 Žilina | 25 fotiek
svadobné šaty
David's Bridal
Saty som si kupovala z USA cez telefon. Zakaznicky servis maju na vysokej urovni. Saty su kvalitne, krasne a hlavne 'ine'
odobierka
Folklorny subor Bystrican
Vopred sme si dohodli aky bude program, boli ustretovy co sa tyka zmien v programe. Mali vynikajuce napady, ktore zapojili ostatnych hosti do diania a radi boli aj anglicania.
dj
colorovanie: Firma Arttec
Colorovanie Arttec a DJ Jan Cabaj - skvela a bezproblemova spolupraca. Ani nechcem vediet ake by to bolo bez nich. Sala bola rozpravkovo nasvietena a pan DJ vytvoril vynikajucu atmosferu a uvadzal program v slovencine aj v anglictine.
kameraman
ZiTNANSKi
Dodo nam vytvoril nadcasovy svadobny klip aj video, na ktore sa s radostou pozerame my aj rodina a priatelia. Dodo ma oko pre detail a z niekolkohodinovej 'pasky' dokazal zostrihat putavy 'film'. Ma velmi dobre zariadenie a tym ze ma niekolko kamier rozostavanych v sale, svadobcania su na videu odviazani a ani o tom nevedeli :) Ved posudte sami: https://vimeo.com/54968260
fotograf
Katarína Žitňanská
PANAMERA motion pictures Katarina Zitnanska - Katku odporucam: 1. kvalita fotiek je uzasna, jej fotky ziaria; 2. ma vzdy dobre napady co a ako nafotit ; 3. vie pracovat s ludmi a z hektickeho dna vam spravi prechadzku ruzovou zahradou.
oznámenia
Redosta
Redosta nam vytlacila oznamenia, menovky, dakovne karty - vsetko ladilo na jednu temu. Redosta bola flexibilna co sa tyka dizajnu aj rychlosti tlace. Odporucam!
torta
Jedna Radosť, svadobná a eventová agentúra
Dakujem agenture Jedna Radost za stvorposchodovu tortu, ktore vyzerala perfektne a chutila este lepsie! Boli to styri poschodia a 3 rozne plnky. Taktiez dakujem Andrei za trpezlivost pri vyberani torty :)
kvety
Kvetinarstvo Adonis - Ada Lokajova
Ked som vosla do kostola, tak mi sanka spadla. Ada nas kostolik premenila na kvetinovu zahradu. Taktiez nam urobili uzasnu kvetinovu branu, presne podla nasich zelani.
winkywally pridala novú fotku
18. feb 2013

Winkywally a Clemmie

(25 fotiek)
Svadobný album
VYBRALI SME