coverphoto
Neaktívny

winkywally

winkywally
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
svetobeznik
zaregistrovala sa 8. jún 2011
býva v meste Žilina
Info o svadbe
Svadba bola 11. 8. 2012
4277
dní po svadbe
Aktivita
2 príspevky vo fotoblogoch
19 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (8)
Kolekcie
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +21
Svadobný album
Winkywally a Clemmie
11. 8. 2012 Žilina | 25 fotiek
svadobné šaty
David's Bridal
Saty som si kupovala z USA cez telefon. Zakaznicky servis maju na vysokej urovni. Saty su kvalitne, krasne a hlavne 'ine'
odobierka
Folklorny subor Bystrican
Vopred sme si dohodli aky bude program, boli ustretovy co sa tyka zmien v programe. Mali vynikajuce napady, ktore zapojili ostatnych hosti do diania a radi boli aj anglicania.
dj
colorovanie: Firma Arttec
Colorovanie Arttec a DJ Jan Cabaj - skvela a bezproblemova spolupraca. Ani nechcem vediet ake by to bolo bez nich. Sala bola rozpravkovo nasvietena a pan DJ vytvoril vynikajucu atmosferu a uvadzal program v slovencine aj v anglictine.
kameraman
ZiTNANSKi
Dodo nam vytvoril nadcasovy svadobny klip aj video, na ktore sa s radostou pozerame my aj rodina a priatelia. Dodo ma oko pre detail a z niekolkohodinovej 'pasky' dokazal zostrihat putavy 'film'. Ma velmi dobre zariadenie a tym ze ma niekolko kamier rozostavanych v sale, svadobcania su na videu odviazani a ani o tom nevedeli :) Ved posudte sami: https://vimeo.com/54968260
fotograf
Katarína Žitňanská
PANAMERA motion pictures Katarina Zitnanska - Katku odporucam: 1. kvalita fotiek je uzasna, jej fotky ziaria; 2. ma vzdy dobre napady co a ako nafotit ; 3. vie pracovat s ludmi a z hektickeho dna vam spravi prechadzku ruzovou zahradou.
oznámenia
Redosta
Redosta nam vytlacila oznamenia, menovky, dakovne karty - vsetko ladilo na jednu temu. Redosta bola flexibilna co sa tyka dizajnu aj rychlosti tlace. Odporucam!
Dakujem agenture Jedna Radost za stvorposchodovu tortu, ktore vyzerala perfektne a chutila este lepsie! Boli to styri poschodia a 3 rozne plnky. Taktiez dakujem Andrei za trpezlivost pri vyberani torty :)
kvety
Kvetinarstvo Adonis - Ada Lokajova
Ked som vosla do kostola, tak mi sanka spadla. Ada nas kostolik premenila na kvetinovu zahradu. Taktiez nam urobili uzasnu kvetinovu branu, presne podla nasich zelani.
Žiadne príspevky.