coverphoto
Neaktívny

wiwi28

Veronika Horňáková  /  36 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 6. okt 2015
býva v meste Bratislava
Info o svadbe
Svadba bola 17. 9. 2016
2767
dní po svadbe
Aktivita
17 príspevkov vo fotoblogoch
76 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +17
Svadobný album
Veronika a Jonek
17. 9. 2016 Ružomberok | 21 fotiek
make-up
Eva Ustanik
Aj s kaderníčkou Katkou ma premenili na inú ženu. A to pomali doslova, cítila som sa v ich starostlivosti ako princezná. Výsledok bol neskutočný a ja som sa veľmi tešila, že som si vybral tieto dve veselé profesionálky, lebo dobre sa mi s nimy aj kecalo aj sme niečo povymýšlali na poslednú chvíľu. Spokojné boli určite aj ich ďaľšie dve "obete" - sestra a mama- ktoré tiež vyzerali nádherne
starejší
Moja drahá sestra Kika
Nie je to klasické ale tejto osôbke patrý moje OBROVSKÉ ďakujem. Bez nej by som to bola dávno vzdala a aj v deň "D" mi bola obrovkou oporou.
výzdoba
Svadby od Sisi
3ikovná, príjemná a veľmi milá dekoratérka. Povedala som jej hmlisté predstavy a farbu a ona nám vyčaroval nádhernú kvetinovú výzdobu.
svadobné šaty
Šaty pre družičky: Lenka Sršňová
Šaty mi šila moja drahá švagriná z návrhu, ktorý vyšiel z mojej hlavy a bol dopolnení jej radami. A teda reakcie na šaty som počúvala ešte 3 dni. Vraj takú nevestu ešte v Ružomberku nemali :)
šperky
Kozo - zlatnícka dieľna
Na mieru vyrábané obrúčky podľa návrhu p.Kozánka. Mám od neho aj snubný prsteň a sme veľmi spokojný s prácou, cenou aj prístupom.
ženíchove doplnky
OTTO BERG, Avion
odporúča
ženíchov oblek
Mark&Spencer
odporúča
civilný obrad
Galéria Ľudovíta Fullu Ružomberok
Neopakovateľný priestor s úžasnou atmosférou. Jednoznačná a správna voľba.

No ako tak pozerám ,nejak to tu flákam. Už musím doplniť prípravný album, lebo samozrejme sa nám to rozrástlo. Oznámenia, pozvania na hostinu, programy na stôl, menovky - to všetko už máme doma. Tak dúfam, že cez víkend to stihnem všetko nahodiť.
Jáááj nevesty moje neviem či aj Vy máte niekedy ten pocit - ,,Prečo sme sa nezobrali v stredu o 13:00 niekde na radnici!". Ja som to včera zažila a vlečie sa to so...