aha, tak na svadobnych strankach je to asi ine kvoli platiacim firmam, na konikovi a na streche nemoze byt zdresa... tak beriem spat |-| neviem, ci platiaca firma moze dat adresu do inzeratu...
o co tomu danovi ide? on ma nejake problemy s porozumenim citaneho textu? :-p 8-(
su niekde specialne vypisane pravidla pre firmy?
lebo ak nie, je to to iste ako keby nejaka nevesta predavala saty s tym, ze by do inzeratu dala link na firmu, ktora jej ich usila alebo predala a pod.
Dosla mi tato ip, nedavame e-mailove adresy nie?
Od koho: cokii
Kedy: Dnes o 20:32
Komu: danu
Predmet: Zoznam stopnutých inzerátov v bazári a dôvody
Dobrý večer.
Potrebovala by som zistiť e-mailovú adresu na otrivinkajanka . Píšem jej odkaz cez IP, ale pravdepodobne tu dlhšie nebola, lebo na IP neodpovedá. Uhradila mi peniažky za podložku a neposlala adresu, tak sa s ňou potrebujem cez e-mail dohodnúť. Ešte si bude myslieť, že jej to nechcem poslať schválne . Ďakujem.
Ivana
mozem zavriet tuto temu na ziadost uzivatelky?
http://www.modrykonik.sk/forum/show.p...
tuto ip mi poslala
Od koho: pajinka23
Kedy: Dnes o 22:26
Komu: danu
Predmet: Plazenie
Danu chcem ta poprosit o zablokovanie temy:pre maminky ktore zacali prikrmovat skor a zacinaju dokrmovat po troch dnoch........Pretoze prispavky uz niesu v ramci temy a myslim si ze kedze som si temu zalozila tak mam pravo aj na jej zrusenie...DAKUJEM
takze:
ad danu: erika je veru daka hyperaktivna, ale ona je z tej skupiny co dobre rozumeju cestine, ona je sa mi zda narodena v 70. rokoch
nie, e-mailove adresy nemozme poskytovat..... keby nieco, tak nech napise Ip mne a ak bude suhlasit, napisem otrivinke mail s tym, nech kontaktuje uzivateku cokli..... robievam to pomerne casto....
ad ikarkulka: firmy nemozu mat adresu v inzerate - ziadne kontakty, to plati aj pre firmy.... a navyse rovnake fotky ma aj jedna firma, kt. sije zavoje, myslim, ze MM zavoje sa to vola - nie som si ista tym nazvom, takze by ma zaujimalo kto ma na tieto fotky autorske pravo a ci niekto ma.....
ad domi: ten "dan" sa vyhraza sudom kade-komu a ked bol odkazny na vseobecne pravidla a bod staznosti, tak nereagoval, zalozil si iny nick... v jednom prispevku pisal: bol vtedy velky vietor, preto som dal taky a taky podmaz na video... kamerujem svadby a stuzkove uz 20r......prispevky mu boli vymazane a v dalsom prispevku: preco mi mazete prispevky, ja nie som firma, som buduci zenich
rozmyslam nad tou pajinkou23 ... podla mna pravo dat zamknut temu nema, druha vec je, ze v tej teme sa uz len bavia na jej ucet... takze by som to zatvorila s tym, ze uz jej poradili a ze iste ma nad cim rozmyslat ;-)
už tím spamuje např. i téma manžel je muslim, kam si myslím, že to absolutně nepatří.
dan mi píše do ip, je to jistě kameraman, sám napsal, že má za sebou x svateb. fotil si i moje ip a chce to dát na policii. píše mi, abych mu netykala a že je jen otázkou času, jak dlouho tady budu já a tyto stránky :-D
tak jsem mu napsala, ať to dá k soudu, ale aby pak nebyl zklamaný.