Co s touto temou a albumom? / What to do with this discussion or album?

Zobraz úvodný príspevok
Ako sa zachovat k tomuto? tema http://www.modrastrecha.sk/forum/show... album http://www.modrastrecha.sk/album/albu...
Odpovedať
Profilova fotka
adresa predajne v inzerate nesmie byt, je to aj v pravidlach ;-) mmmk, taku temu o sone v 5tt som asi predvcerom zamykala a presmerovavala, pozriem to
Odpovedať
já jsem to právě v pravidlech nenašla, i když si taky myslím, že to tam bylo. resp. nenašla jsem to v pravidlech bazaru.
Odpovedať
Profilova fotka
toto akoze co ma znamenat??? http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
no jen ať si fotí monitor, to budou krásný fotky :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ale pozeram, ze mu prispevky uz boli mazane ]-(
Odpovedať
zase jeden z těch, co si myslí, že si před ním všichni sednou na zadek ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
presne ako hovoris, sak vidiet co je to za cloveka ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
aha, tak na svadobnych strankach je to asi ine kvoli platiacim firmam, na konikovi a na streche nemoze byt zdresa... tak beriem spat |-| neviem, ci platiaca firma moze dat adresu do inzeratu... o co tomu danovi ide? on ma nejake problemy s porozumenim citaneho textu? :-p 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
ikke - asi hej, ma asi nejake pomalsie zapalovanie ]-(
Odpovedať
já už jsem jí ty inzeráty stopla :-S tak teď nevim. no ale podle mého by tam tu adresu neměla mít ani jako platící.
Odpovedať
Profilova fotka
su niekde specialne vypisane pravidla pre firmy? lebo ak nie, je to to iste ako keby nejaka nevesta predavala saty s tym, ze by do inzeratu dala link na firmu, ktora jej ich usila alebo predala a pod.
Odpovedať
Profilova fotka
Dosla mi tato ip, nedavame e-mailove adresy nie? Od koho: cokii Kedy: Dnes o 20:32 Komu: danu Predmet: Zoznam stopnutých inzerátov v bazári a dôvody Dobrý večer. Potrebovala by som zistiť e-mailovú adresu na otrivinkajanka . Píšem jej odkaz cez IP, ale pravdepodobne tu dlhšie nebola, lebo na IP neodpovedá. Uhradila mi peniažky za podložku a neposlala adresu, tak sa s ňou potrebujem cez e-mail dohodnúť. Ešte si bude myslieť, že jej to nechcem poslať schválne . Ďakujem. Ivana
Odpovedať
Článok sa načítava...
nee, adresu bych nedala. ikke, a myslíš tím teda, že to tam nemá být?
Odpovedať
Profilova fotka
email by som nedavala, napis dotycnej, ze otrivinkajanka sem chodi pravidlene, aj ked nie uplne kazdy den, mozno je teraz mimo netu
Odpovedať
Profilova fotka
ak nie su pre firmy nejake zvlastne pravidla, tak si myslim, ze by tam adresa ani www kontakt nemal byt, nie?
Odpovedať
Profilova fotka
ok, dakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ikarkulka, napisala som bobovi na gmail, mal by byt prihlaseny, tak mozno odpovie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
bob pise, ze ak si dobre pamata, firma-nefirma, adresu tam nesmu napisat. ale ze ruku do ohna by za to nedal, ze najlepsie pockat na janocku :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ved odblokovat sa ten inzerat v pripade omylu da, nie? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
erikadasejk je aka aktivna :-N pisala nam do nasej temy aby sme sa pridali http://www.modrykonik.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Profilova fotka
mozem zavriet tuto temu na ziadost uzivatelky? http://www.modrykonik.sk/forum/show.p... tuto ip mi poslala Od koho: pajinka23 Kedy: Dnes o 22:26 Komu: danu Predmet: Plazenie Danu chcem ta poprosit o zablokovanie temy:pre maminky ktore zacali prikrmovat skor a zacinaju dokrmovat po troch dnoch........Pretoze prispavky uz niesu v ramci temy a myslim si ze kedze som si temu zalozila tak mam pravo aj na jej zrusenie...DAKUJEM
Odpovedať
Profilova fotka
takze: ad danu: erika je veru daka hyperaktivna, ale ona je z tej skupiny co dobre rozumeju cestine, ona je sa mi zda narodena v 70. rokoch nie, e-mailove adresy nemozme poskytovat..... keby nieco, tak nech napise Ip mne a ak bude suhlasit, napisem otrivinke mail s tym, nech kontaktuje uzivateku cokli..... robievam to pomerne casto.... ad ikarkulka: firmy nemozu mat adresu v inzerate - ziadne kontakty, to plati aj pre firmy.... a navyse rovnake fotky ma aj jedna firma, kt. sije zavoje, myslim, ze MM zavoje sa to vola - nie som si ista tym nazvom, takze by ma zaujimalo kto ma na tieto fotky autorske pravo a ci niekto ma..... ad domi: ten "dan" sa vyhraza sudom kade-komu a ked bol odkazny na vseobecne pravidla a bod staznosti, tak nereagoval, zalozil si iny nick... v jednom prispevku pisal: bol vtedy velky vietor, preto som dal taky a taky podmaz na video... kamerujem svadby a stuzkove uz 20r......prispevky mu boli vymazane a v dalsom prispevku: preco mi mazete prispevky, ja nie som firma, som buduci zenich
Odpovedať
Profilova fotka
rozmyslam nad tou pajinkou23 ... podla mna pravo dat zamknut temu nema, druha vec je, ze v tej teme sa uz len bavia na jej ucet... takze by som to zatvorila s tym, ze uz jej poradili a ze iste ma nad cim rozmyslat ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
inak erikasadek tak trochu zaspamovala viacero tem... :-p
Odpovedať
Profilova fotka
no neviem ci by sme tie prispevky eriky nemali povymazvat - ako spamovanie :-N
Odpovedať
už tím spamuje např. i téma manžel je muslim, kam si myslím, že to absolutně nepatří. dan mi píše do ip, je to jistě kameraman, sám napsal, že má za sebou x svateb. fotil si i moje ip a chce to dát na policii. píše mi, abych mu netykala a že je jen otázkou času, jak dlouho tady budu já a tyto stránky :-D tak jsem mu napsala, ať to dá k soudu, ale aby pak nebyl zklamaný.
Odpovedať
Profilova fotka
ok, janocka diky za odpoved, ked bude pisat tak ju odporucim na teba-myslim e.-maily ikke ok zavriem a napisem co si mi poradila ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ikke diky ze si to zavrela ;-) erikadasek u nas v teme ju vymazem
Odpovedať
Profilova fotka
erikadasek uz zaspamovala skoro cele Tehotenstvo mam to zacat mazat?
Odpovedať
já už jsem začala 8-(
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?