toto mi napsala, kráva (pardon) ]-(
uz som skoncila, a dalo to aj vysledok..
nemyslim si ze robim nieco zle..
ikarkulka napísala:
-----------------------------------------------------------------------------------
Ahoj,
přestaň prosím spamovat diskuse svým odkazem na petici, porušuješ tím pravidla.
iKarkulka
a prco mazat, ked som chcela otvorit temu, v kazdej teme, nemenovana, admin. mi odporucil adat, do inych tem, kde chodim alebo baby kde chodia, aby sa dala sprva doobehu.
ja nic nepredavam preboha, a nikomu to nevadi okrem teba.; aj admin, sa zapojili vdaka tomu , do peticie, nic v zlom .; ale preco mazat nie je to reklama, ale , boj o dobru vec ktoru sleduju aj ine, admin.. a dokonc aj bob..
taku malu radu potrebujem. blokla som nedavno 2 nicky - kamka321 a barnasontko a z tej istej IP su nove registracie na ludecka123 a zubrienka321. ta zubrienka ma ten isty mail, ako blokovana zitko. a ked si zadam maili, ktore mali predosle nicky, tak mi to sedi aj na moncurik12, moncatko321, moni321
nejak je toho na mna moooc :-D :-D mam to vsetko rad, radom radsej bloknut? =-)
ikarkulka a co si jej na to napisala? otvorena tema na hlasovanie je, to jej musi stacit a nie otravovat v temach akymi su napriklad Zemrelo mi dite ale missed abort so ziadostou o hlasovanie 8-(
napsala jsem jí, že je to spamování, i když nejde o reklamu.
zajímalo by mě, který admin jí to poradil, jak píše. na to mi neodpověděla.
teď mi napsala ip, ale já jí absolutně nerozumím. jednak jí čárky ve větě nic neříkají, tam, kde mají být, nejsou, tam kde být nemají, jsou. a kromě toho píše strašně zběsile, nedává to smysl.
prostě nechápe, co udělala špatně a je jí to fuk.
ikarkulka pochybujem ze by jej to admin povedal /napisal/. Ona pise preto nezrozumitelne lebo zije tusim vo Francuzsku ak si dobre pamatam, cize pisanu rec moc uz nevyuziva.
fotku v pase som jej tusim mazala ja (ale ruku do ohna nedam), no to upozornenie nechapem... kde ju akoze uraza? ved nikoho nemenuje... zas nejaka vztahovacna pipina 8-( tiez si nespominam na ine upozornenia od nej, asi je to hlavne na ceskych strankach
tiez by ma zaujimalo kto poradil erike aby zaspamovala diskusie :-N
domi - nieco mi to hovori, uz viackrat si oznacovali prispevky navzajom s tym, ze su tie prispevky urazajuce.... neviem uz ci to bolo na koni alebo BRMS, ale upozornenia som mazala.... ved nikde nemenuje, nepise, ze "priatelova ex, kt. ma nick sonica......"
karkul, takze uz aj ty sa ides sudit s tym kameramanom? :-D
maji, tie dupla nicky, to je na prd, ze sa neda blokovat IP..... ak neprestane, asi poprosim o pomoc chalanov.... ked sa im podarilo zbavit sa "jusz" zo strechy, tak snad sa podari zbavit sa aj tejto kravky....
no, je mozne, ze si tak "svojsky" vysvetlila komunikaciu so mnou:
ikke (admin)
Kedy: 18. nov o 20:44
Komu: erikasadek
Predmet: Re: Re: Anketa, kto je za , aby konik ostal ceskoslovensky?
nie,temu nechajme iba jednu, aj tak by mala byt spravne v kategorii Modrykonik, ni vo volnej diskusii. daj to francuzskej temy link na tu anketovu temu.
a s nejakym pocitanim \"hlasov\"moc nepocitaj, je tu registrovanych okolo 70-100 tisic uzivatelov a nemyslim si, ze by aspon 35 tisic z nich vyjadrilo svoj nazor v tej teme... (aby to bolo akoze vacsina). myslim, ze je to skor cele o tom, aby prevadzkovatelia videli, ze naozaj velka cast uzivatelov chce tie stranky spolocne, lebo oni robili tiez anketu a vraj bol vysledok iny...
erikasadek napísala:
-----------------------------------------------------------------------------------
no, radsej nie, takto mozme spocitat hlasy, kto je za, aby sa to nemiesalo..
inak chcem s aspytat, bolo by mozno urobit tu istu anketuv teme, regiony a spolocny termin, kezde ja viem ze je mnoho uzivateliek ktore nechdia do , volnej temy..
teda specialne , tyka s ato konika a nie tema typu kolko plienok pouzivate??
teda neskor by ste to spojili a dalo by nam to cislo..
kedz enapriklad ja som v frnacuzskach a polovica sme slovensky a cesky bez nich si to neviem predstavit a, hlavne oni nechdia inam ako do tejto temy..
chapes ma co tym sledujem..
ikke napísala:
aha...teraz som si vsimla, ze ta druha tema bola \"proti\" ... no, uz som ju zmazala.
nemam dopisat do nazvu tejto temy \"a kto je proti\" ? Nazov by potom bol
Anketa, kto je za a kto je proti, aby konik ostal ceskoslovensky?
na streche v bazari je pravidlo:
1.Bazár môžu využívať fyzické osoby i firmy, avšak každý inzerát musí byť reálnym inzerátom a nie len reklamou na danú firmu (uverejnenie názvu firmy, www adresy firmy, fyzickej adresy predajne alebo iného kontaktu okrem telefónu a emailu je zakázané).
tyka sa toto pravidlo aj mena autora umeleckeho diela? ak je tym autorom sam uzivatel...
napr. http://www.modrastrecha.sk/bazar/byva...
podla mna je ten inzerat ok, je realny a nie su tam kontaktne udaje..... to, ze napisala meno autorky je podla mna tiez ok, to je to iste ako keby niekto napisal nazov firmy od kt. kupil napr. sedacku.... ci ty si to inak myslela? :-N
aj ja si myslim, ze ten inzerat s obrazom je OK, navyse nevieme 100% preukazat, ze je to ona...
ina tema o facebook na ceskom konovi (okrem tych o hrach) nie je? na slovenskom je...
no ta tema podla mna nie je potrebna.... sa mi vidi, ze o FB uz tema na MK je, tak nech to daju tam..... niektore uzivatelky idu na to stylom, ze co skupina, co aplikacia, co hra musi mat vlastnu temu na MK.... co som pozamykala a popresuvala tie temy o hrach a spojila do jednej, tak som si zas dost uzivateliek postvala proti sebe :-D ze preco som prave premenovala hru Farmville, ze to hraju viacere, ze som ju mala nechat a spojit ostatne, ze teraz to bude neprehladne a ze preco takto nepospajam aj temy o tehotenstve.... akoze tehotenstvo podla mna viac suvisi s rodinou a rodicovstvom, o com je primarne MK, ako s rodinou suvisi FB :-D
to označení jsem smazala a napsala jsem jí, že ta luccy nic neporušuje, nejmenuje jí.
a i kdyby ji jmenovala, tak pokud jí nenapadá, neuráží, není sprostá, tak ho stejně smazat nemůžeme.
jestli spolu mají spory, ať si to vyřeší osobně, případně přes ip. ale my jako admini to nebudeme řešit mazáním příspěvků, které neodporují pravidlům.
neviem ju teraz najst.... ani pod setr (setrenie, setrit), lacn (lacno, lacne), fian (financne, financie), tak neviem kde som to videla..... ale tak mozes tu temu zavriet, nech obnovi staru....
jo jani, přeposlala jsem ti ip, kterou jsem napsala té svatebni-doplnky. já vim, že má placeno, ale mě už fakt sere.
dneska mi dokonce psala, jeslti si může dát do profilový fotky fotku toho novýho obchodu.
když jsem jí napsala, že ne, tak aspoň cpe adresu i do nadpisu svých inzerátů, i když jsem jí je už 3x stopla.
předtím měla 2x duplanick. jako fakt už to přehání, nebo je totálně blbá.