http://www.modrykonik.sk/album/album....
tomuto albumu tiez neviem, ako mam rozumiet, dotycna tu nema dokopy ziadne prispevky, jedine co tu ma su inzeraty na ciapocky a podobne veci :-|
a ako je to s vodoznami forografov v albumoch na konovi?
http://www.modrykonik.sk/album/album....
(neviem, ci tym fotografom je dada2007 alebo ci si to u niekoho dali robit...
Ja to hackovani nechavam, kdyz je to pro deti. Je to soucast vybavy ;-) To by tam pak nemohly byt ani fotky oblecku, hracek atd. Navic se u toho hackovani da dost dobre inspirovat x-)
nechce se mi to otevřít. no podle mého vodoznak se jménem fotografa v albu může být (i když teda já už delší dobu přemýšlím, zda v albech nezakázat i všechny vodoznaky, nejen webovky), nesmí tam být kontakt.
Jo tak, tak ja krom Carlisse vim jeste o Lenkab (ted nevim presne ten nick). A Len, ale ta dela jen kamaradkam a jen za cenu materialu a ty prachy pak posila na UNICEF, ma to jako arte terapii 8-)
chcem sa spytat, ze ako riesite taketo inzeraty?
http://www.mojasvadba.sk/bazar/show_e...
ja som to oznacila ako neplatenu reklamu, ale neviem ake upozornenie jej poslat :-N ...dakujem ;-)
co s tou diddi? mi teraz prisla Ip od monkula:
Od koho: monkula
Kedy: Dnes o 14:05
Komu: janocka
Predmet: Fw:Moja nespokojnost s modrym konikom
Ahoj Janočka...
Nie som typ, čo niekomu vyplakáva, že ho niekto uráža, viem si to vybaviť a vydiskutovať aj sama, no to, čo na MK v poslednom čase predvádza Diddi, mi veľmi vadí... a po urážajúcej IP, čo mi poslala, a ktorú som si dovolila Ti preposlať, som sa rozhodla, že mám toho dosť.
Myslím si, že nie som jediná, komu Diddi a jej príspevky vadia, ale asi som jedna z mála, čo sa neboja povedať človeku pravdu do očí... , teda do príspevku..
ďakujem za Tvoj čas...
Monika
diddi napísala:
-----------------------------------------------------------------------------------
Monkula, si drbna primitivna krava, ktora nema ani potuchy, co je to mat dvojicky...tak bud taka laskava, zdrz sa komentara na mna...ja ta nekomentujem, ty si pre mna vzduch...tak nech som aj ja pre teba....fakt neskutocne tvoje prispevky, kto ta volal do diskusie, tykalo sa to mna a adminov, ale ty sa jednoducho nedokazes nezapojit a neukazat svoju primitivnost
jani. citam ju uz dost dlho. ma stale nejake poznamky debilne, ale ja by som najprv asi upozornila, ale tak, ze este jeden blby prispevok a bude bloknuta... a ked bude mat v IP sporste reci, tak by som ju rovno blokla...
už jsem si četla v tématu dvojičky, že monkule napsala do ip, protože do fora jí nadávat nebude. a měla jsem i cuky monkule napsat, ať mi to přepošle. tak vida, asi telepatie.
já nevim, co provádí na koníkovi, občas tady zachytím, že někam přispěla, tuším to bylo o romech a tak. takže fakt nevim. ale mám pocit, že je toho už docela dost, alespoň co píšete vy.
tak já bych jí možná na chvíli blokla. stejně je tu nespokojená.