zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
ikke, ale dobra si, ze si to desifrovala.... a to si hovoris, ze mas tehudemenciu.... tak aspon vidis, ze nemas...
sakra, ja si tak neviem zvyknut, ze nemam Primu... automaticky som stlacila na ovladaci 11, ze sak idu myslienky zlocinca.... ale houby ide.... aj ked mame kopu filmov a serialov na DVD, nie je to ono ako ked si to zapnut v TV.... uz je aj na FB skupina, ze chceme Primu naspat.... ale asi to nepomoze :-S
Jo, to bychom pandici musely mit v pratelich a to my nemame :-( Ne, mne jen zajimalo, jestli uz ma malou pandu a jak ji pojmenovala :-)
Admin = nepritel uzivatelu :-D Nedavno mi jedna takova psala, ze ona je prece mym klientem, takze ja ji musim vyjit vstric :-N Uff... :-D
Ikke, pac Hermes je tak drahy. To je jako Dior nebo neco takoveho :-N Proste znackovy, pekne hnusy satek. Tyto asi ale neslouzi babkam na dedine na hlavu :-D
jaj, neviem co je hermes, ale ked vravite... :-N
ja len, ze original hodvabne satky od textilnej vytvarnicky, 4-nasobnych rozmerov, stoja menej... :-p ;-)
to snad nejsou ani přímo andrey fotky, to je snad v pavlově albu (jejího manžela).
tak nic, já ho taky nemám v přátelích, ale někdo, koho mám, to komentoval, tak jsem se na to dostala.
holčička se jmenuje nelinka a je moc hezká.
panda chodila dlouho s ondrou, měli se brát, vzali si byt na hypotéku... kvůli svatbě se ocitla tady. je to taková drobná blondýnka, je i poměrně mladá, tak do 25 let.
no a pár měsíců před svatbou to začalo být divný, až se prostě provalilo, že ondra má jinou.
andrea z toho byla samozřejmě v háji, musela si rychle sbalit saky paky, najít si malý podnájem, kočky nechat u ondry... vpodnájmu měla rozbitý vařič a žádnou troubu. tak jsme jí tenkrát holky z jtsp kupovaly takovou troubu, co vypadá jako mikrovlnka, ale nahoře má 3 vařiče. byla z toho dojatá.
v tu dobu už na jtsp chodila jedna hočina brianna, která s eměla vdávat. pozvala nás na rozlučku. tam se do andrey zakoukal brácha ženicha. vyzvěděl na ni telefon a už to jelo. to bylo loni na podzim. letos na jaře měli svatbu a když se brali, tak andrea už byla těhotná.
tak jsme jí to všechny moc přály ;-)
to jo, fakt si ten rok užila, chudák. :-( tak teď je šťastná. vdaná, pavel je hrozně hodnej, má dítě, to chtěla vždycky, bydlí v domku, vzala si tam ty kočky...
fakt - všechno zlý je pro něco dobrý.
Ja tehdy do JSTP nakoukla, kdyz Panda jako oznamovala, ze se bude vdavat. A to jsem docela koukala :-N Prislo mi to brzo. Ale tak asi je spokojena a ja ji to preju ;-)
som najskor nechapala preco ta Hermes satka pripominala ikke daky PL vyrobok, tak som si pozrela ten inzerat znovu.... a ona to ma zle, hermes sa pise s dlznom na "e" a neviem ci nie tym opacnym dlznom na druhom "e"