zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
inak zaujimave, ze niektorym ludom vadi, ze si musia dat profilovu fotku s rozoznatelnou tvarou (strechy) ale do fora pokojne napisu svoje meno a priezvisko s tym, ze zhanaju susedov do FarmVille na FB :-N
Ja toerii relativity zcela nahodne pochopila, ale nikdy mi k nicemu nebyla a mohla bych bez ni zcela bez problemu zit :-D A dokonce, ac si chemikarka myslela neco jineho, dokazu zit, i kdyz nevim presne, co je iontova vazba a v jake krystalicke soustave krystalizuje sul kamenna :-D Presto dokazu osolit polivku :-D Budu ji to muset napsat :-D
o teorii relativity viem aky ma vzorec a to je vsetko... ale nevadi, celkom fajn sa mi zije v sladkej nevedomosti.... a kedze som mala chemiu naposledy na ZŠ, tak tiez neviem co krystalizuje v akej sustave.... ale viem tu stupnicu (neviem ako sa vola) s tvrdostou sutrov.... pisem ako hotentot, ale fakt nazov neviem... myslim na toto: mastenec, kamenna sol, kalcit, fluorit, apatit..... :-p
ježiš, stupnici tvrdosti si teda už nepamatuju, i když chemii jsem měla fakt ráda. byla jsem nejlepší ze třídy :-D
já si pamatuju: -ný -natý -itý -ičitý -ový -istý -ičelý :-D
My jsme s M. resili minuly tyden u CSI (kriminalka NY), co je ten vzorec, co nasli obeti v zaludku -> pricina smrti. A ja vyhrala - byl to louh sodny :-) A zas on na prvni pohled poznal vzorec kyseliny mravenci, ja myslela, ze je to ethanol (lih) :-D
no řekla bych, že to tak trochu patří do chemického okénka... páč těhotenský testy asi fungují na bázi nějaký chemie co?
dneska ráno jsem si dělala třetí a na všech jsou dvě čárky. zatim celkem slabý ale trochu sílí. nemám to potvrzený od doktora, ale tušim, že je to všechno ok.
nechtěla jsem to říct tak brzo, ale nedá se to vydržet.
jen prosím, aby to zůstalo tady ;-) díky.
díky holky! x-)
budu vás tady s tím asi trochu prudit, protože se přiznám, že nevím z teorie vůbec nic a v diskusích to řešit nechci. tak asi budu chodit s blbýma dotazama :-D
jasne, pytaj, pytaj, ja budem len rada ked zistim, ze nie som jediny zvedavec v tomto clube :-D potom daj vediet ake pohlavie bude, kedy je termin porodu, mena chcem vediet, kocik aky budete mat a proste vseeeeeetko ostatne :-p
holky, víte, na co se těšim?
jednak až to řeknem rodičům (chceme až na štědrý den - hezky to vyšlo co? :-)), ale taky, až si od mámy odvezu všechny ty věci na miminko.
máma totiž pracuje v jednom obchodě s potřebama pro děti, tak toho má doma plnou skříň :-o :-N má i cestovní postýlku, autosedačku, nějaký houpací lehátko (to mi domu nesmí!) a kočárek :-N :-N :-N
tak ale na hrabání se v těch oblečcích, to se těším.
jsem šahlá co? :-D
preco ti lehatko domov nesmie? :-N tie male vecicky su chutne, ja sa vyzivam v kupovani veci pre neter :-D
domi - noo, len aby si nebola ty dalsia, ktorej sa budem ja vypytovat kadeco :-p :-p
jani, protože je s medvídkem pú, má plastový madlo a když dole zmáčkneš čudlík, tak se samo houpe ]-(
možná to někdo ocení, když mimino v jednom kuse řve, ale já to nesnáším. všechny tyhle hejblátka a kraviny.