zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
nie domi, nebol to quinny a ani tvar to taky nemalo.... skusim to opisat.... predstavte si vanicku na kociari - pod nou ako keby tyc (vanicka ako keby bola pripevnena na tyci) - a z tej tyce isiel podvozok ako keby concordovsky (http://daddytypes.com/archive/concord...)
inak ten concord carbon, to je ina palka, strasne drahy kociar
ano, ikke ma pochopila, presne taky kociar som myslela :-) je dobre, ze je taky vysoky? aspon sa nemusi kocikujuci clovek tak sklanat.... ale ak by to bolo vyhodne, preco by to nerobili vsetci tak? :-N
ježiš, tak mně se nelíbí ani jeden z těch kočárů, co jste na ně daly odkaz. přijdou mi šíleně kosmický a nesoudržný. jako kdyby vanička a podvozek byl každej z jinýho kočáru.
já chci inglesinu, ale to nesmí markét vidět :-D
no vysoky je dobry pre vysokych ludi (pre mna, 172cm, bol stokke tak na hranici), stokke je fajn tak pre veresovu (cenou, stylom, vyskou :-D ...), mne sa na nom nepaci o.i. napr. rucka, pripada mi to, akoby som kocik tlacila za slucku
hehe, fakt je ta rucka divna.... ked si napisala, ze pre veresovu, tak som najskor nechapala (kedze bob a pierre su veresovci) no potom mi doplo, ze ty myslis tu modelecku :-D
domiko, tenhle http://www.detskezbozi.com/inshop/pic... i v té barvě. jsem do něj zamilovaná.
neotáčecí kolečka mi vůbec nevadí, sestřenice má ten tříkolečkový a já s tím vůbec neumím jezdit, vrklá se to, nepéruje, takže v tom dítě nemůžeš pohoupat, no celkově mám pocit, že se to rozpadne a ujíždí to na všechny strany. a to má jeden z těch dražších.
já jsem u mámy v obchodě jezdila snad se všema kočárkama, a ta inglesina je pro mě prostě nejlepší.
do auta je mi jedno, že se nedá dát, stejně v tom dítě nemůžeš vozit, musíš mít autosedačku. a do kufru se to vejde.
kajo - kraasny x-) a aj ta farba je taka neutralna, aj pre chlapca aj pre dievca :-)
ja si tiez myslim, ze kazdy si vyberie ten kocik, ktory mu najviac vyhovuje ;-)
no právě, ze všech těch barevných kombinací se mi líbí nejvíc a přijde mi, že je neutrální. prostě jsem se do něj fakt zamilovala a jiný nechci. už se s nim vidím :-D
ale přesně jak píšeš - každému vyhovuje něco jiného, žije v různých podmínkách atd., tak podle toho vybírá kočár. já nesportuju, takže nepotřebuju kočárek třeba k bruslím. to třeba zase markét chápu, že by nechtěla na bruslích tlačit tenhle kočár :-D
jo holky, další dnešní skvělá zpráva - mám novou gynekoložku! :-)
já mám jednu v praze, ale je hned naproti paneláku, kde bydlí moje máma, tak se tam nechci moc ochomítat. navíc tamtamy pracují rychle.
no a tady v řevnicích je to jen samej mužskej. já jsem nikdy u chlapa nebyla, ani mě to neláká. prostě chlapa gynekologa bych nechtěla. nevim proč. nemám žádný důvod.
a tak mi kamarádka poradila jednu stránku, kde je seznam doktorů a jejich hodocení, tak jsem si našla jednu o pár vesnic vedle, hodnocení skvělý! tak jsem jí zavolala, je děsně milá a ještě má volno, což je zázrak. zítra jí mám zavolat a domluvíme se. x-)
kajo - jasne, laske na prvy pohlad sa neda zabranit :-D
no ja tiez nemam v plane sportovat spolu s kocikom, ale viem, podla skusenosti mojej sesternice, ze potrebujem nejaky taky ako keby terenak, lebo pri nasich cestach a pod. sa mi iny neoplati :-D
a blahozelam aj k zmene gynekologicky ;-)
Kajo, jsem ti rikala, ze proti inglesine jako vzhledove nic nemam, ale spis jde o to, jak tu holky zminuji treba skladani do auta nebo manipulace. Mne celkove ctyrkolky prijdou hur ovladatelny. Kdyz si predstavim, jak smejcim v jedne ruce voditko se psem, v druhe kocar, musi se to dobre ovladat. Mne ta inglesina teda prisla silene tezka proti jane. Nevim, jak je to na kila, mozna to bylo i tim ovladanim, ze vlastne ty ctyri pevny kola nezatocite, takze zvednout to na ty bliz vam...
A divala ses, Kajo, na ten silvercross? Proti tomu vypada inglesina jako chuda pribuzna :-D http://www.babyproofingplus.com/usrim... - ten se libi mne a je i o dost lehci. Ale stoji tak tretinu ceny, co chcem dat za auto, takze ee :-N :-D
A gratulace ke gynekolozce ;-) Ja mela gyndaru kvuli mym problemum docela hodne - 7. Z toho 2 zenske. A muzu rict, ze jsem byla vzdycky s chlapama spokojenejsi. Mozna smula na konkretni zenske. Ale ani v CARu, kam jsem chodila prvne, kde byly same baby, to nebylo lepsi. Bylo tam 5 doktorek a horsi jak teply pivo 8-(
market - a mozno sa blbost opytam, ale aky kocarik ste vybrali vy? :-N :-N lebo sa tu vela pospominalo, ale akosi som nezachytila, ze ktory konkretne budete mat vy ;-)
wooooow tak ten kociar, na kt. dala link market je paraaaadny.... sa mi paci ovela ovela viac ako inglesina.... co to stoji? :-N
ja neviem, ale myslim si, ze korculovanie sa spolu s kociarom nie je bezpecne
Jani, my budem mit konkretne tento:
http://www.o-baby.de/produktimages/Ja...
Kajo, prave ze neni. Mela jsem ho tak pred mesicem v ruce. Mi ho extra musel prodavac sundat z podstavce :-D Oni jich tam meli teda vic, i vic podobne inglesine, s latkovym povrchem, dokonce jeden v nejake kuzi :-D
Jani, na led korculovat bych nesla, ale na asfalt s inlinama? Kdyz se podivas, ten kocarek ma brzdu :-) Vozivala jsem tak i kamaradce jeji malou, nekdy jezdila i ona s nama. Nektere deti dokonce miluji sviznou jizdu :-D
jo ten je hezkej, takovej kompaktní ;-) akorát by mi tam vadilo to ucho, co se za něj asi nosí korbička :-D já nevim, proč to neudělaj nějak hezky, proč všechny moderní kočárky vypadaj jak ufo.
Domi, me prave na tom nomadu moc nenadchly ty kolecka, ale taky je super ;-) Jen se mi holt lip vozi ta trojkolka.
Kajo, mne o to ucho jde, ja si budu miminko nosit v te korbe az nahoru do bytu a ono je to svym zpusobem velice pohodlny. Jinak na te fotce je to zvednuty, normalne se to za sklopit dozadu za boudicku a slouzi to jako naraznik :-D