Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som to dnes o zirafke vravela kukovi a pierreovi a vyvracali ocami, ze im to pride ako take typicke uzivatelske keci! ad tie lieky - ona to pisala aj bobovi, aj sa to malo mazat par tyzdnov dozadu no napokon sa rozhodlo, ze to nechame a ked sa ozve daky urad, tak to zmazeme.... ona to s tymi frimami myslela tak, ze niekto moze napisat, ze nie je spokojny s firmou ABC lebo nedodava tovar a ze sa firma nemoze branit.... na tomto som sa s nou uz raz pochytila..... a to, ze ked sa ti tu nepaci nebud tu, za tym si chalani stoja.... priklad obchod: mas v obchode 5000 ludi, 5 bude robit bordel a "prudit" (neviem najst slovensky ekvivalent :-N ), tak im povies chodte prec a nezneprijemnujte zivot dalsim 4995 ludom! parvidla su take ake su preto aby chranili firmu, lebo stranky su stale vacsie - viac uzivatelov a tym, ze sa rozbieha aj zahranicie potrebuje byt firma chranena.... proste ak niekto porusi pravidla albumov viackrat, tak proste co s nim spravis? no vymazes album, nebudes sa s nimi zozierat.... a keby adminoval pierre alebo kuko, tak by to tu inak vyzeralo.... ked sa minule rozculovala nad deenisa, diddi, dai, munu.... tak povedali rovno, ze zablokovat..... ad mam/nemam lieky.... neviem ci som to tu uz spominala, ale par tyzdnov dozadu mi pisala uzivatelka, ze kam ma dat lieky na predaj/darovanie, ze nenasla taku kategoriu v bazari, ze sa im podarilo otehotniet prirodzene a lieky nemoze vratit, lebo uz su poistovnou preplatene a bolo by komplikovane to byrokraticky vybavit... tak jej MUDr.ka odporucila nech to ponukne na koniku, ze tu to fici.
Odpovedať
Ad Mam/Nemam lieky - ja to tema sleduju a upravuju (i bez upozorneni), aby tam nebylo Prodam, daruji, koupim. Proste aby to bylo skutecne Mam - Nemam! Ptala jsem se na to 4 ruznych kamosek pravnicek a vsechny se shodly, ze teda nevedi, jak slovenske pravo, ale kdyz je to jen diskuze a ne bazar a nevyskytuje se tam to Daruji, Pordam, Koupim, neni to v rozporu se zakonem. A jestli si to resi uzivatelky pres IP, je to jejich vec :-) Ja to psala uz vys, ze mi to od Zirafky prijde jako pindy nespokojenych uzivatelu a taky me nenapada, co ji odpovedet :-N Ani se nedivim Pierrovi a Kukovi, co rekli o tom adminovani. Obcas tyhle nazory slysim i od manzela :-D Jeste taky rika "Posli je do prdele" :-D
Odpovedať
Profilova fotka
v starsej diskusii tu v admine to rozoberal pravnik, ze ako je to s tymi liekmi a tiez sa to skoncilo tak, ze ked pisu mam/nemam, tak je to ok.... je to ohybanie pravidiel, ale tak co uz.... a to, ze niekto napise, ze firma "normhaus" je zla, nedrzi terminy a tak, tak keby to nebola pravda, firma by to uz davno riesila.... a to, ze nemame 2x za den pisat uzivatelkam "nepaci sa ti, tak odid" ale ked za den 5 uzivateliek napise ake je to tu nahovno, ake su zle pravidla, ako sa im tu nepaci, tak mozes napisat "odid" iba jednej? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
uz druhy den ma pekne serie butterflicka - zacala uzivatelkam rozkazovat aby si vymazali fotky z albumov ked nemaju napisane odkial tie fotky maju alebo nemaju povolenie na ich pouzitie ]-( ze ked to tolerujeme, porusujeme zakon a podobne blaboly.... keby sme mali vymazat fotky s originalnymi fotkami, by sme to mohli rovno zabalit, lebo kolko fotiek by tu potom zostalo? just som si pozrela vsetky mozne e-shopy (s hrackami, CD, elektronikou) a nikde nie je napisane odkial ta fotka je... neviem, nevyznam sa v tom moc ale myslim si, ze ked niekto predava napr. PS, Xbox, Wii, DVD prehravace, radia, kavovary a pod. a ma originalne fotky na nete, tak sa nepytal na povolenie....
Odpovedať
Profilova fotka
jani - to je ta "nasa" butterflicka? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
ano, "nasa"... mi pripada ako keby mala schizu, lebo teraz mi pisala, ze ma zaujem o adminovanie lebo ju to bavi - uz som jej 2x pisala, ze tato cinnost je neplatena, iba ja som platena ale riesim 6 stranok + reklamu + staznosti a ze mame adminov dost... no nic, napisala som jej to tretikrat.... keby ona bola admin a vymazavala by vsetky stiahnute fotky, tak by z albumov fakt vela nezostalo :-N
Odpovedať
Profilova fotka
to fakt? som netusila, ze tuzi byt adminkou =-) no ved jasne, keby sme vymazali vsetky origos fotky tak to tu mozeme rovno zabalit fakt 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
tuzi, tuzi, uz dlllllllho.... ale platenou adminkou chce byt a ze nema problem s anglictinou, madarcinou, nemcinou, francuzstinou..... nuz, smola ale admini pre H, UK, D, F su obsadeni a hladali sme "native speakrov"
Odpovedať
Profilova fotka
jaaaaaaaaaj platenou....no jo ma smolu dievca
Odpovedať
Profilova fotka
sak ja som sa jej to snazila vysvetlit uz 2x, ze pre kazdu krajinu je 1 hlavny admin (len ja som vynimka, ze mam 2 krajiny, kedze zvyky - svadobne, natura, rec su podobne) a ostatni su dobrovolni....
Odpovedať
Profilova fotka
tak zjavne to nechce pochopit alebo co... a sak nemozes porovnavat H, UK s SVK alebo CZ to da rozum...
Odpovedať
co blbne? já myslela, že je v pohodě. už ty zahraniční stránky fungujou? budou sem admini taky chodit, nebo to bude oddělené?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
kaja - ja som si to myslela tiez, som ostala v soku, ked to janka napisala
Odpovedať
Profilova fotka
ona je v pohode ako kedy.... fakt ako keby schiza.... este nefunguju, este sa prekladaju... napr. http://www.fairelanoce.fr/. Myslim, ze to bude spolocne aby sme im mohli poradit.... vsetci vedia ako-tak po slovensky, Marrie (ci ako sa pise po francuzsky Maria) vie dokocna uplne dobre, plynulo.... neviem ako je to s pisanim, ale hovorenie jej ide
Odpovedať
Profilova fotka
super, aspon si s nou mozem trosku precvicit svoju francuzstinu :-o :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ty si sa vlastne ako dlho ucila franinu?
Odpovedať
Profilova fotka
cca 5 rokov, pocas SŠ, ale zase nejsom macher, ale co to viem
Odpovedať
Profilova fotka
sak vsimam z tvojich statusov, ze co-to vies... ja som sa ucila 3r. na strednej, no uz neviem nic.... ale tak do CV si pisem, ze zaklady, o to vacsia sranda bola ked som prisla do Asmiry na pohovor a pierre na mna hned vyblafol cosi po francuzsky :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem :-D tak to aj ja...by som si nedovolila tvrdit, ze som povedzme mierne pokrocila :-N fuuuu to muselo byt privitanie :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tak to teda bolo privitanie.... z nicku "pierre" som tipovala, ze ma nieco s francuzstinou, ale to som vtedy este netusila, ze ma s francuzstinou pomerne dost - studoval na gympli v Bordeaux :-N butterflicka je uuuplne chora.... to, ze nemame volne admin miesta vzala osobne, ze to chape lebo ved robi same problemy. Napisala mi, ze zhana materialy od kompetentnych uradov a potom to posle, a ze bud budeme moct mat reklamu na fotkach alebo nech si veci kupia a potom nafotia!! akoze a potom o com su inspiracie?! ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
just som si pozrela jej album http://www.mojasvadba.sk/album/album.... - a ze by mala ona povolenie zo salonu v USA na pouzitie fotiek? a co ma jej album spolocny so svadbou? ]-( ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
tedaaaaaaaaaa zavidim, ale v dobrom x-) x-) x-) boooze moj...to co uz ma byt? ona je fakt nejaka divna a mozno aj chora ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
asi chora - ved taketo caviky robit na promocii? ze darceky pre hosti, lampiony? uhhh :-N bola som uz na viacerych promociach, ale s takymito blbostami som sa nestretla... promocia, obed a hotovo.... ziadne menovky, kamienky, lampiony, svadobne saty
Odpovedať
Profilova fotka
ale ona urcite mala povolenie, pocuj neni ona daka pravnicka alebo daco take? :-| :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jani - akoze teraz to mozno vyznie kruto, ale asi to brala ako svadbu, lebo mozno ziadnu mat nebude, tak si to chcela takto kompenzovat :-N :-N :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ona mala svadbu.... ale vymazala si raz album, nieco ju nasralo.... na prste ma aj obruc.... nie, ona nie je pravnicka, raz mi aj pisala co ma vystodvane - nieco na styl socialna praca! nedovolim si nikoho odsudzovat, ked uz vystudoval hocico, ale aby sa ona za to ze ma 2 VŠ (alebo ktovie ako myslela tu 2. promociu - mozno 1. bola Bc.) tvarila, ze zozrala vsetku mudrost sveta, to je uz sila! som jej napisala, ci specialne sa zamerala na tuto stranku alebo teraz sa chysta vypisovat vsetkym e-shopom a ziadat ich o stiahnutie fotiek! a zas som jej co najmilsie vysvetlila, ze adminov mame fakt dost ale co je teraz, nemusi byt o polroka, ze niekoho to mozno prestane bavit, niekto nebude mat cas a pod.... ale je mi jasne, ze keby bol nedostatok adminov tak ona admin nebude.... dufam, verim...
Odpovedať
Profilova fotka
heeeeeeeeeeeej??? ty kokos tak to sa omluvam :-N mozno len pravo studovat chcela... ale sak ja viem, akym stylom ti pises uzivatelkam, ja by som ta pisat nevedela, ale mozno je to praxou...proste ked clovek chce urazi sa aj keby si mu to aj v zdrobneninach vsetko napisala...
Odpovedať
Profilova fotka
caute. musim sa jej trosku zastat. mozno v tychto veciach na MS je otravna jak svietiplyn, ale inac je normalna. aspon z toho nasho pisania. :-) vydata je, svadbu mali tusim 30.08.08. ma len jednu VS, chodila na fakultu soc. vied a zdravotnictva v nitre. a tie promocie mala velmi, velmi pekne. ako celok sa mi to pacilo aj s tymi lampionmi. domcurikovi som ukazovala tie fotose.
Odpovedať
Profilova fotka
ako maji ja rozumiem, ale my sme riesili tie veci ohladom MS.... a k tej promocii, no mne sa to zda prehnane, ale kazdy nech si to spravi po svojom
Odpovedať
Profilova fotka
mne pisala, ze ma 2 VŠ, ze ma problem zamestnat sa lebo vsade kam si rozosiela ziadosti jej odpovedaju, ze je prilis dobra, ze s 2 VŠ jej je skoda.... tiez si myslim, ze tie promocie boli take prehnane, ale tak ako uz pisala domča, ked sa jej to paci.... a aby pisala uzivatelkam a vyhrazala sa im, ze musia album vymazat lebo ich uda a budu mat problemy, to sa mi tiez zda byt prilis.... mi pisala vcera miruskatt, ze co je to za uzivatelku, ci je tiez admin ked ju nuti vymazat si fotky
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?