Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@niccky.z nemoze.... ak chce skupinu "zlikvidovat", nech odstrani vsetkych clenov, skupina sa tak stane mrtvou a tym padom aj diskusia.....
Odpovedať
@janocka super dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@niccky.z ani update nepomohol, porazi ma 8-( skusim to pripadne o par hodin este alebo zajtra
Odpovedať
@janocka ok tak to budem cekovat cely vecer aj zajtra :)
Odpovedať
@ikarkulka tu fotku na konovi som uz smazla promin nevidela jsem tam tie webovky :-S
Odpovedať
Profilova fotka
takze ani ja nemozem pridat do albumu tuto foto? :-N
Odpovedať
@niccky.z proč se mi omlouváš? :-D já jsem ti to nechtěla mazat, jen tě na to upozornit. kdyby si toho někdo všiml, tak by byly řeči ;-)
Odpovedať
@ikarkulka joj tak to by boli pindy :D:D jeste ze sis to vsimla
Odpovedať
@domika007 myslim ze tvoja fotka je ok ja tam mala web.cz :-p
Odpovedať
@ikarkulka - ahojky - prosim prosim znas hotel Grand revnice?
Odpovedať
@niccky.z znám :-) ale název teda opravdu neodpovídá :-N moc grand není. proč?
Odpovedať
@ikarkulka ja si myslela ze v tom neco bude :D No hladame nieco pre ubytovanie svadobnych hosti na zari potrebujem cca 15 izieb - 30 osob s max 1000 za pokoj. Poznas nejaky iny hotel?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@niccky.z no nevim, přijde mi to tam ošuntělý http://www.hotelgrandrevnice.cz/Pokoj... http://www.hotelgrandrevnice.cz/ a kde budete mít svatbu? abych znala akční rádius :-) i když přiznám se, že hotely v okolí neznám, tím, že nemám potřebu se tu nikde ubytovávat. ale mohla bych se zeptat, nebo mrknout.
Odpovedať
@ikarkulka svatba bude na smichaci - Praha 5. Ja si dalal ponuku na internet a oni se mi z grandu ozvali :)
Odpovedať
@niccky.z zkus hotel starý pivovar praha 5 ;-)
Odpovedať
@ikarkulka poznas to tam nebo nekoho tam?
Odpovedať
@niccky.z jednou jsem tam byla posedět, je to tam příjemný, milá obsluha... hotel znám jen z fotek, ale líbí se mi. tisíckrát lepší než grand :-N vím, že se tam vdávala molicova, ale fotky už na brms nemá. je to přímo na plzeňské ulici, u stanice tramvaje.
Odpovedať
@ikarkulka jj ja som to videla z venku. Ja se jenom obavam pane majitele je to Rus a ja jsem tam chcela mit svatebni oslavu ale pan majitel mi za 2 tyzdne nebol schopen odpovede na maily ktore som mu 3 krat preposlala. Asi tam pojdeme osobne a dohodneme sa.
Odpovedať
@niccky.z aha, tak to je potom problém. zkuste tam zajít aspoň na kafe, abyste viděli, jaký je tam personál a jak to tam chodí. a když se vám tam bude líbit, tak se jich zeptejte na ubytování no. my tam byli, to už budou tak dva roky. ale líbilo se mi to prostředí, není to žádná vybydlená ubytovna.
Odpovedať
@ikarkulka tak to suhlasim vypada to tam nadherne. My sme mali dohodnuty hotel moc krasnej hned 3 minuty od miesta hostiny ale pan manager sa po dvoch tyzdnoch od stretnutia rozhodol zvysit cenu o 100% z 1000 KC na 2000 KC a tym nam zrusil vsetky nase plany ;-(
Odpovedať
@niccky.z hm, to jsou klasický fígle dodavatelů. to buď ještě ráda, že vám to neudělal týden před svatbou.
Odpovedať
@ikarkulka tak to by som ho asi zabila a to bez srandy :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, trosku ozivujem temu ;-) chcem vam hlavne oznamit, ze som sa rozhodla vzdat adminprav...a chcem vam aj touto cestou podakovat , ci uz prevadzkovatelom , chalanom programatorom, adminkam za superne dva roky, som sa vela naucila o ludoch a fungovani verejnych for , velke DAKUJEM x-) zelam vam vsetko dobre, sak vidime sa na FB :-D :-p
Odpovedať
@domika007 a kto mi bude pomahat a radit :-( dufam ze len zartujes :-p Dakujem velmi pekne za pomoc ked som zacinala na beremku :) a zelam vela stastia aj teba aj drobcovi a vidime sa na fb x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@niccky.z sak baby ostavaju ;-) a dakujem , jasne sme v kontakte x-)
Odpovedať
@janocka - Jani prosim mozes bloknut tuto uzivatelku zase mi to nefunguje - anyzo Idem napisat gaborovi
Odpovedať
Profilova fotka
@niccky.z bloknute
Odpovedať
@janocka dakujem
Odpovedať
@janazaj @jennyska ahoj, holky, chtěla jsem vás poprosit, když posíláte ty uvítací maily nebo i how are you apod., abyste se mrkly, zda daná uživatelka nemá duplu. často se stává, že pošlete uvítací mail uživatelce, která má už několikátou registraci a na stránce jen škodí. nebo je to třeba jen její druhý nick, ale i tak, více nicků mít nemůže. vypadá to pak hloupě, jako že si ani neověříme, komu to posíláme ;-) díky :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@janocka @jennyska @martinjasen @emjee @ooo @niccky.z @danu @valentinuska @amj @lostakova @janazaj a omlouvám se, pokud jsem na někoho zapomněla.... přeju vám krásné vánoce plné pohody a klidu. zítra už se sem asi nedostanu, tak si to hezky užijte ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?