Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
@danu@emjee@pinklady@ikarkulka - Ahojte, vy uz mate deticky a preto potrebujem poradit, sesternicim maly bude mat rok za 2 tyzdne a ja stale hladam co by sme mu kupili, uz ma boli hlava z hladania :-D prosim poradte co dostali vase deticky a co by ich potesilo :)
Odpovedať
Profilova fotka
@niccky.z poradila by som ti odrazadlo, nie klasicke co byvaju tie chicco activity alebo co tlacis pred sebou, ale nejaku motorku, trojkolku alebo nieco podobne.
Odpovedať
@danu oni to take odrazadlo co mozes na nom byciklovat aj tlacit ako rodic maju, pouzivaju ho namiesto kocika. Myslis ze nieco podobneho by sa mu zislo ked uz to velke odrazadlo maju : http://www.megac.sk/odrazadla/17732-s...
Odpovedať
@danu tak som to nasla, presne tohle maju: http://www.123baby.sk/trojkolky-odraz...
Odpovedať
Profilova fotka
@niccky.z myslim ze toto by ho zaujalo viac , isla by som radsej uz do niecoho takehoto http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=7...
Odpovedať
Profilova fotka
@niccky.z my sme kupili podobnu a potom podobnu motorku, na ktoru som ti dala link
Odpovedať
@danu - teraz som nasla tieto dve a rozhodujeme sa :) je to tazske, ktore by si ako matka odporucila http://www.slnieckovo.sk/index.php/do... http://www.slnieckovo.sk/index.php/do...
Odpovedať
Profilova fotka
@niccky.z podla mna ho ho zaujme viac to s vleckou a pri tom prvom odrazadle-Ella take mala, a velmi rychlo jej bolo male, kedze je nizky sed.
Odpovedať
@danu tiez si myslim ze ten traktor je lepsie, moze sa hrat prenasat hracky a tak :)
Odpovedať
@niccky.z nezobrazila se mi zmínka ;-) sama bych potřebovala poradit, eliášovi bude rok za měsíc a kousek... asi mu koupíme dřevěnou zahradní houpačku - takovou tu závěsnou, klasickou, co jsme měli asi všichni jako děti. možná uděláme pískoviště. v ikea prodávají asi za 400,- takový prolézací tunel, prý se to dětem dost líbí. no pak mě napadá - my jsme si hrozně moc rádi hráli s legem, ale to je přeci jen asi pro starší děti. je i takové to duplo, pro maličké, ale stejně mi to přijde ještě brzo. možná nějaké první chodící botky? ale to by chtělo poradit se s rodiči. ale to odrážedlo je dobrý nápad ;-) @danu, koukala jsem na fotky, moc hezky jste si to užili.
Odpovedať
@ikarkulka no ja mam taky problem ze se mi poslednyu dobu nezobrzuji zminky :-( no asi mu vezmeme ten traktor s vozikom, piskoviste ma, jeste jsem rozmyslali nad detskym bazenem ale to taky ma.....no je to tezke a boticky jsme mu kupili sportovni este pred 2 mesicmi kdyz byli u nas v Mnisku :-p
Odpovedať
@janocka - vidim ze djdisco sme blokli obe v rovnaky cas :D:D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@niccky.z vsimla som si ked som dopisala poznamku :-D premenovavam temy na svadbe - v suvislosti s tym co pisal predvcerom Martin a zrazu som si vsimla tohto spammera, tak som ho rychlo sla odfiknut :-p
Odpovedať
@janocka no mne zacal strasit na beremku tak hned aj dostal kosom :) Takze sa v piatok vecer nenudis co :-p a nezabudni na fotecky bytiku x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@niccky.z mam dnes home office, sme u svokrovcov a kezde som zacala robit az okolo 11h, tak som nestihla este dokoncit vsetko co som chcela :-N aj tak maju daku navstevu, tak im nechybam :-D fotky bytu budu urcite coskoro.... mam pohotovostny rezim na mobile od posledneho nabitia 3 dni a 23h, tak to chcem potiahnut na 4 dni a 0h, pichnem ho do PC nech sa nabija a rovno stiahnem aj fotky ;-)
Odpovedať
@janocka ja som si dnes taktiez urobila home office a to som zacinala skor aby som sa mohla skor vypnut :D:D a upratat cely byt ale nejak sa mi nechce, vymyslam vsetko mozne len nie a nie zacat s upratovanim :-D Tesim sa na fotky x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@niccky.z no to poznam, ze ked mam nieco spravit, tak robim radsej hocico ine ako to co by som mala :-N tie fotky ale nebudu nejaka krasa, lebo je to holobyt, je to take chladne =-)
Odpovedať
@janocka to budete kupovat aj ako holobyt alebo si mozte vybrat ake podlahy, sanitu bude chciet?
Odpovedať
Profilova fotka
@niccky.z budeme to kupovat ako holobyt, aspon si mozme vybrat take ako chceme my..... napr. v kupelni chcem obrovske "zabudovane" zrkadlo nalepene na stene, chceme dvojumyvadlo a plavajucu podlahu drevenu, nie laminatovu, takze nam to celkom aj vyhovuje.... a vcera som si na streche vsimla temu, ze namiesto obkladov v kupelni iba natrete niektore steny a dobre to vyzeralo, tak aj to chcem dako vyspekulovat
Odpovedať
@janocka tak to mate super ze mate holobyt aspon vies ze to budete mat urobene po svojom a hlavne kvalitne. My sme po prevzati bytu este 3 dni opravovali steny ktore boli krive a natierali s farbami lebo ta kvalita bola strasna. Nechceli sme to reklamovat lebo sme vedeli ze to dpadne presne tak isto ( susedia to reklamovali aj tak nakoniec si to museli opravit sami lebo to nebolo to orechove ). Nehovorim o inych veciach ( rozvody, radiatory a tak ) Z vlastnych skusenosti by som neodporucala steny do kupelne, radsej obklady. Teraz mame iba steny a je to neprakticke, aj ked ich natries nezmyvatelnou farbou tak flaky od mydla alebo laku na vlasy ti na farbe ostanu a neumyjes to nicim a ta drevena podlaha v kupelni je super napad :)
Odpovedať
Profilova fotka
@niccky.z len neviem ci mi to prejde, drevo v kupelni, bo sa mi vidi, ze tam treba dake specialne, exoticke a to bude asi dost drahe :-S co sme tak pozerali, tak steny boli rovne, ale predtym ako to kupime tam urcite pojdeme este raz pozriet, mozno aj s dakym majstrom, lebo tak je mozne ze my vsetko neuvidime no chcela by som niektore steny v kupelni kachlickove - pri vani a ine asi namalovane. Flaky od mydla pri vani zmyjem ked tam budu kachlicky, lak na vlasy nepouzivam.... ale tak to su predstavy, uvidime aka bude realita
Odpovedať
@janocka no uvidis mozno ti to prejde :) Ten lak a mydlo bol iba priklad :D to je iba moja skusenost samozrejme je to na Vas ako si to urobite :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@niccky.z dakujem za skusenosti :-) asi sa preorientujem na strechu, lebo o zariadovani a najnovsich trendoch neviem nic.... ked sme pred cca 6r. zariadovali sucasny byt, tak to bolo len tak, ze hociako, len aby to bolo ako-tak pekne a lacne lebo sme vedeli, ze tam nebudeme dlhodobo... ale novy byt chceme pekny
Odpovedať
@janocka tak to ti verim. No na streche najdes vela inspiracii a hlavne dobre napady:)
Odpovedať
Profilova fotka
@niccky.z telefon je uz zapichnuty, idem fotky pridavat :-)
Odpovedať
@janocka jej tesim sa - idem na strechu.sk a furt budem klikat na F5 :DD
Odpovedať
Profilova fotka
@niccky.z nieco sa posralo.... fotky som si prekopirovala do PC, ale ked si dam vytvorit album a pridat fotky z "last import" , tak tam proste tie fotky nie su.... uz som si aj vytvorila v PC album "grunty" ale ani ten mi system neponukne ked chcem pridat fotky... fak, ako na potvoru
Odpovedať
@janocka volaj emergency - chalanov :D :D :P
Odpovedať
Profilova fotka
davam si update iPhoto, snad pomoze..... neviem co sa tomu stalo, ved fotky do iPhoto kopirujem uz vyse 2r. odkedy mam MAC a ziadny problem som s tym nemala
Odpovedať
@janocka asi sa rozhodli pre strajk otazka mimo - moze zakladatelka sukromnky vymazat diskusiu ??
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?