zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
@pink_lady ja som z cisiel scvoknuta uz davno :-D na zakladne pocty pouzivam prsty na rukach a na zlozitejsie kalkulacku : =-) a ked som minule potrebovala vediet o kolko surovin mam dat viac na korpus, ked v recepte je napisane forma s priemerom 18 cm a ja mam formu s priemerom 26 cm, tak som volala mame, ze ako to mam vypocitat.... netusila som, ze na to treba ist tak, ze treba vypocitat obsah (ci co) kruhu, to by mi ani vo sne nenapadlo :-N
@janocka som napajedena, ked som im to odoslala tak ze oni mi zabudli poslat "predlohy podla coho to robit. tak som rada ze som nevyhodila pocitac von oknom lebo to musim prerabat...asi ma ......................... ]-( ak sa nebudem hlasit som uz na psychiatrii
@janocka
aj som jej to napisala 8-( ]-( vraj sa ospravedlnuje, ale ze bola v tom ze to poslala...tak ked bola v tom nech to ona teraz da do formy ]-( neviete dakto ako dam "na druhu" v exceli? len cez vlozit symboli, inak ze to nemozem skopirovat a mam vsetky koef. okrem 2 :-S
@ooo jeziiis ja ta milujeeeem x-) :-D dakujem :-) nahradit sa to nebude ale dat, lebo ono to vraj je tak ze nemozem ani skopirovat npr rovnicu z wordu ale musim mat yapnute na text format budniek. A a ozaj, :na tretiu" je tiey nejaka skratka? :-N
@latvia tuto co mam teraz, ale uz je odstopnuta...tak, ze ci niekto daco skusal a nepovedal =-)
inak zaujimava konverzacia v skupinke, ak sa ti chce hod detaily do IP ;-)
@domika007 ja som ti stopla kratke spravy :-D aj som ti odstopla...... bo Stefanie sa pytala ci jej mozem ukazat ako to funguje... tak som ukazala.... chcela som na svojich kratkych srpavach to testovat no tym, ze ich mam iba pre priatelov, tak to nejde stopnut :-| a kratke spravy @ooo som uz testovala stopovat, takze teraz si prisla na rad ty.... v CZ zatial stopovanie nie je, tak nemam na akom inom adminovi testovat :-p
@domika007@janocka na hlavnej stranke beremese sa stale ukazuju svadobne albumu iba z roku 2010 aspon na mojom view, aj teraz to uzivatelka pisala do diskusie mate to ja vy takto, je v tom nejake technicka chyba??
@janocka takze im napisem ze sme to posunuli technikom na preskumanie :)
Este jedna otazocka: Existuje nejaky lahsi sposob na presuvanie fotiek medzi albumami?? pokial ja viem tak nie ale chcem sa uistit ;-)
@niccky.z ahoj, kde jsi byla, dlouho jsem tě neviděla? :-)
holky, jen hlásím, že tu přes velikonoce asi nebudu, nebo jen na skok. nenašla jsem ve foru to téma nepřítomnost admina (bylo to v sekci modrykonik.cz), asi jste to smazaly ?
mám v ip několik žádostí o odstopnutí inzerátů, něco jsem projela, ale něco mi tam ještě zbývá, bude to muset počkat. tak jen kdyby si někdo stěžoval, fakt nestíhám.
mějte se krásně a hezké svátky jara všem!
@ikarkulka Ahoj, tak boli sme v Mnisku na 2 tyznde zarizovat byt a bohuzel bez internetu takze som tu nebola cele 2 tyzdne :)
Taktiez pekne prezitie velkonocnych sviatkov :)
PS: Ta temu je tu ;-)
http://www.modrykonik.cz/diskuse/tema...
@niccky.z ikarkulka asi budu mimo topic ( musime se presunut do vykecavania ) ale skusala si mathrcar v uk, nekdy na stranke maju super vyprodej
občas tam nakouknu, ale zrovna nic nepotřebuju, tak zase jdu :-D
teď jsem si objednávala gro, a naposledy frugi. tak musím brzdit, nebo bude doma peklo :-)