zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
@latvia :D:D no bohuzial ked sa prihlasovali na stranku tak si klikli na take okienko ze suhlasim s pravidlami a jedno z nich je aj duplicitny nick...... :-p
@pink_lady pokracovanie z Cistenie bazaru, kedze som velmi zvedava :-D
skripta z fyzialky? :-N teraz si pripadam akoby som mala ja IQ niekde pod zemou, lebo neviem co je fyzialka.... poznam fyziku, fyziologicky roztok ale fyzialka mi nic nevravi :-x
@janocka :-D z fyzikalky = fyzikalna chemia :-N ...Nastastie sef furt odklada termin odovzdania - lebo nestiha (polku pise on polku mam ja) tak ja sa v tichosti s nim vezem a odsuvam si s ulavou termin tiez :-x :-D
@pink_lady ufffff, z fyziky viem akurat tak Archimedov zakon.... a z chemie viem H2O, CO2, O2, O3 a to je vsetko :-N (mala som to naposledy na ZŠ a ucila som sa to naspat z hodiny na hodinu)... takze fyzikalna chemia - uz len pri tom slovnom spojeni mi je zle :-D
@janocka fyzika samo o sebe je svina hnusna :-p ale ked sa to prepoji s chemiou je to to najlahsie co kedy kto mohol vymyslet to sa ani ucit netrebalo :-D ja zas neovladam biologiu, dejepis, zemepis a podobne veci to mi nikdy neslo do hlavy =-) :-D
@kuko@viz a bride is asking me if she can use the nice picture of the couple on the startpage from brautpunkt for their booklet for the church. I think generally if she would have done so without asking we would not have known it. What should I tell her?
Thanks and have a nice day
Nicola
Ahoj,
poslední dobou vám tu moc nepomáhám |-| Stopnu za den jen pár inzerátů, smažu pár fotek a vyřídím Ip a toť vše.
Není to tím že bych nechtěla nebo neměla čas, to ne. Spíš je toho poslední dobou na mě moc. Hapruje mi zdraví a tak dále.
Navíc ani doma nejsem uplně OK (Včera sem dostala chuť na rybí pomazánku, takže hodný Jouza v 8večer jel do obchodu koupit rybičky, dovezl je domů a po otevření sem začla brečet jak malej harant-ty rybyčky měli hlavy a střeva 8-(, já jek debil odkrajovala hlavy a vybírala střeba-u toho sem se nadavovala a Jouza bez pípnutí jel pro druhé bez hlav a střívek)
Jen ležím a ráno se mi nechce ani vstávat. Sem jak vycuclá, bez energii....ani chárlí mi nedává sílu |-|
Takže sotva se najím, natož abych ještě seděla tu
Takže uvažuji že s adminováním seknu |-| |-| |-| |-|
@danu Dani, mne sa praveze notes zda byt prehladne..... kliknem na uzivatela a hned viem co s nim bolo kedy riesene
@aguaverde Ali, verim, ze sa das coskoro dokopy, ze zdravie sa polepsi..... ak ale prestanes adminovat, neostava nam nic ine ako to respektovat.... Skore uzdravenie prajem
inak, ja som mala na sardinkovu pomazanku strasnu chut pred 2 tyzdnami, drahy siel do obchodu a zdoraznovala som mu, ze chcem sardinky bez chrbticce... a kupil Izabel sardinky s chrbticami, takze sardinkova natierka sa nekonala :-S
@danu@janocka@emjee k zapisovaniu do adminu - mne sa zda pohodlne az na to ze napr ked pisem napr ze micka, miska1 micka5 - duple, riesim tak by sa mi to ozaj hodilo asi napisat skor sem do temy Napomenutie. Lebo potom si mozem spatne pozret ze koho som riesila - a ak sa neozve lahsie overim ci uz tu bol prihlaseny alebo nie odkedy som mu ip poslala. Ak mam 3 uzivatelom v admine pisat ze dupla, riesim, ako si to tam potom v tej hrbe "notes" vyhrabem? =-) cize aspon tu temu napomenutie by som ponechala :-N
@aguaverde drzim palce nech to zdravie zacne posluchat
@janocka este mam furt pred sebou - a pri spomienke sa mi urobi nevolno - :-D ako som tehotna mala chut na rybaciu natierku a po otvoreni konzervy Isavell vykukli na mna tie hlavy tak som hned utekala :-p :-D
@janocka@pink_lady@ikarkulka@domika007
Holky děkuju x-) uvidím, pokusím se hodit zase do života a uvidím.....nechám tomu chvilku a pokud to nepůjde tak s adminováním seknu....
@ikarkulka@danu@pink_lady@domika007@latvia@janocka
a další....
Jelikož nevím kdy mi zítra budou odebrána admin práva, tak se již jdu s vámi rozloučit :-)
Děkuji za důvěru kterou jste ve mě měli a za spolupráci s váma. Práce s vámi byla fajn a děkuji za ni.
Takže holky jedno velké DÍKY x-) x-) x-)
Agu
@ikarkulka moje důvody zná @janocka, znovu je psát nechi ale pokud vám je sdělí tak mi to nevadí ;-)
Jinak třeba neodcházím napořád....uvidím jak to bude...psala sem i janči že pokud bude zájem třeba za pár týdnů, měsíců se vrátím kdo ví...
Děkuji x-)
@janocka@danu 64emjee
dnes odovzdavam naobed tu matiku - a ak mi z tych cisel cisto nescvokne- lebo uz som na hranici :-p budem uz plne k dispozicii ...ale uz som na prasky, pri tych cislach a x a y sa clovek hrozne lahko pomyli - a dost vysoko pokutuju chyby =-)