Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
@ikarkulka vyzera strasne pekne, ta cena je tak akurat :) ale este stale hladame niekedy cez vikendy maju servery nejake zlavy tak skusime :)
Odpovedať
@niccky.z tak fajn, třeba tam pojedete, jsem ráda, že jsem pomohla :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@niccky.z super, tak si to tam uzite, v tichosti zavidim, ale v dobrom samozrejme! ;-)
Odpovedať
@domika007 dakkujem :)
Odpovedať
@aguaverde a @janocka - dnes som trosku premazala nevhodne prispevky na mk.cz a tiez presla fotoblogy a bazar. Dufam ze je ok :) Dajte mi prosim vediet ci to mozem priamo mazat alebo chcete aby som len flagovala a budete si to mazat sami x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@niccky.z já sem pro aby si klidně mazala ;-) teda já osobně s tím nemám problém a uvítám to x-)
Odpovedať
@niccky.z @aguaverde ehm, já v albech a bazaru rovnou mažu a blokuju ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ikarkulka ;-) v poho já to jen uvítám
Odpovedať
@niccky.z jak jsi označilo to album se psem, jestli je ok... tak není, už jsem jí ho jednou mazala. kdyby ho tam dala potřetí, tak upozornit na pravidla. pejska si může dát na střechu.
Odpovedať
@ikarkulka dakujem za radu to sem si nebola ista :)
Odpovedať
@aguaverde ok tak co budem vediet zmazem a ked si nebudem ista tak oflgaujem :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@niccky.z pokojne hned stopuj, maz, blokuj a v pripade potreby spoznamkuj v admine
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, od dnes nam s adminovanim na MK.cz pomoze @latvia, bude sa venovat iba foru. Predpokladam, ze iba docasne, kedze coskoro sa vracia do prace. Kto vsetko bude adminovat MK.cz do buducnosti sa budeme rozhodovat tento tyzden, hned ako sa na niecom dohodneme napisem vam. Chcem sa podakovat vsetkym, ktori na MK.cz pomahate, flagujete, adminujete. Som rad. ;-) Martin
Odpovedať
@martinjasen @latvia jupííí, tak si to přeci jen rozmyslela :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ikarkulka Tazko to nazvat premyslela, na kolenach som prosil :-) Nooo, mozno na kolenach som az nebol, ale prsty mi riadne rychlo behali po klavesnici. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@martinjasen super sprava! @latvia sem proste patri 8-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@martinjasen tak to je super novinka :) vidis keby si prosil mozno na tych kolenach tak by tu ostala nastalo :-D :-D :-D @latvia :)
Odpovedať
@martinjasen potvora ta @latvia, takhle se nechá ukecávat :-D
Odpovedať
:-D @latvia vitaj spatky kote :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia ty si nezmar :-)
Odpovedať
Profilova fotka
idem co to poadminovat, lebo som v praci a musim nieco robit. Otec je na pristrojoch, ale zacal trochu reagovat tak uvidime, ostava jedine cakat
Odpovedať
Profilova fotka
@danu dani velmi drzim palce, nech sa to zlepsi!!
Odpovedať
@ikarkulka dostala si moju vcerajsiu IP, ja ju neviem najst v odoslanych tak neviem co som porobila :-S
Odpovedať
@niccky.z kterou myslíš? psala jsi mi o elektrice a netu, pak už mi nic nepřišlo ;-)
Odpovedať
@ikarkulka tu o tipoch na vylet?
Odpovedať
@niccky.z neeee :-N
Odpovedať
@ikarkulka tak ti to preposlem :) @janocka, jani to je uz asi 3 IPcka ktora sa mi tento tyzden neodoslala, nevies ci nahodu neskoncila v spame, chcela som sa nato pozriet v adminclube ale zakazdym ked sa tam chcem pozriet tak ma odhlasi :(
Odpovedať
@ikarkulka mas to preposlane, daj vediet ci to doslo?
Odpovedať
Profilova fotka
@niccky.z noooo, dnes som zistovala, ze SPAM je limitovany iba pre internych adminov, preto to odhlasuje.... lebo odhlasovalo to @ooo aj @domika007 tak som sa pytala v com je problem idem pozriet ci si neskoncila v spame
Odpovedať
Profilova fotka
@niccky.z nie si v spame.... iba raz ta to chytilo ked si pisala mne :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?