zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
@aguaverde a @janocka - dnes som trosku premazala nevhodne prispevky na mk.cz a tiez presla fotoblogy a bazar. Dufam ze je ok :) Dajte mi prosim vediet ci to mozem priamo mazat alebo chcete aby som len flagovala a budete si to mazat sami x-)
@niccky.z jak jsi označilo to album se psem, jestli je ok... tak není, už jsem jí ho jednou mazala. kdyby ho tam dala potřetí, tak upozornit na pravidla. pejska si může dát na střechu.
Ahojte,
od dnes nam s adminovanim na MK.cz pomoze @latvia, bude sa venovat iba foru. Predpokladam, ze iba docasne, kedze coskoro sa vracia do prace. Kto vsetko bude adminovat MK.cz do buducnosti sa budeme rozhodovat tento tyzden, hned ako sa na niecom dohodneme napisem vam.
Chcem sa podakovat vsetkym, ktori na MK.cz pomahate, flagujete, adminujete. Som rad. ;-)
Martin
@ikarkulka Tazko to nazvat premyslela, na kolenach som prosil :-) Nooo, mozno na kolenach som az nebol, ale prsty mi riadne rychlo behali po klavesnici. :-D
@ikarkulka tak ti to preposlem :)
@janocka, jani to je uz asi 3 IPcka ktora sa mi tento tyzden neodoslala, nevies ci nahodu neskoncila v spame, chcela som sa nato pozriet v adminclube ale zakazdym ked sa tam chcem pozriet tak ma odhlasi :(
@niccky.z noooo, dnes som zistovala, ze SPAM je limitovany iba pre internych adminov, preto to odhlasuje.... lebo odhlasovalo to @ooo aj @domika007 tak som sa pytala v com je problem
idem pozriet ci si neskoncila v spame