Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
@janocka tak to je zaujimave, uvidime ci mi prejde tato IP co som poslala @ikarkulka :)
Odpovedať
@janocka @niccky.z IP přišla ;-)
Odpovedať
@latvia @emjee @danu @janocka prosim este stale prebieha to vynovovanie stranok? =-) alebo ja mam nieco s pc =-) lebo pokial mi napr otvori nejaky inzerat tak stihnem prebalit krpca alebo -- no proste hrozne dlho to trva a tak ze ci mam trpezlivo cakat alebo mam riesit svoj pc /co je mozne lebo aj ostatne stranky mi idu o trosku pomalsie/
Odpovedať
Profilova fotka
@pink_lady ide aj mne pomaly a dnes aj vypadava kon uplne
Odpovedať
Profilova fotka
@pink_lady a tesim sa :-D :-D :-D
Odpovedať
@latvia :-D
Odpovedať
@pink_lady no ja som na tom podobne, zamknem temu a v polovicke sa mi to zasekne a mozem zacat odznova :-D tak snad to uz pojde coskoro :)
Odpovedať
@niccky.z no ten jeden prispevok som sem pridavala na tri krat vzdy mi vyskocila ta zleta tabulka :-D fu ale som si vydychla ze nemam v keli pocitac x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@pink_lady @latvia nooooo, neviem ci som divna ja alebo je to uz vyriesene, no mne vsetko ide v pohode :-N
Odpovedať
@janocka uz aj mne aj ked obcas mi este naskoci ta zlta tabulka ale uz to fici pomerne rychlo
Odpovedať
tak uz to fici v pohode :) asi iba nejaka technicka chyba...
Odpovedať
@latvia ahojky dostala si moju IPcku dnes?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@niccky.z tu o tej zamknutej diskusii? :-N :-D jj, uz som jej odpisala aj odomkla ;-)
Odpovedať
@latvia supis dakujem tak idem odpisat tej co pisala mne nebola to zakladatelka :D
Odpovedať
Profilova fotka
@niccky.z =-) nie? lebo ja som odpisala zakladatelke :-D
Odpovedať
@latvia no mne pisala ta druha co tam pisala do diskusie :D
Odpovedať
Profilova fotka
@niccky.z :-D nevadi, tak budu vediet obe :-p :-D
Odpovedať
@niccky.z ještě já ti dlužím odpověď :-N nějak se k tomu nemůžu dohrabat :-N
Odpovedať
@ikarkulka nevadi :) davam ti cas do buduceho utorka :-D :-p Inak dnes ideme podpisat tu zmluvu a tiez nam daju asi zoznam firiem z ktorych si musime vybrat tak to sa tesim :-D Tak ja uz idem lebo o 3 hodky nam to leti....
Odpovedať
Profilova fotka
@danu @emjee @janocka @pink_lady @aguaverde @ikarkulka @niccky.z @ooo @domika007 mohli by sme si teraz ujasnit postup pri rieseni viacnasobnej registracie. doteraz som to napriklad ja riesila tak, ze som dala dotycnej na vyber, nech si vyberie ktory nick chce pouzivat.ale to asi nem dobre :-D takze novy postup: 1. DUPLA NECHTIAC VYTVORENA lebo si myslela ze na kazdu stranku treba 1 nick - necham ju vybrat si 2.DUPLA CHTIAC VYTVORENA za ucelom zmeny identity - niekto ju spoznal pod nickom, pripadne nieco vyviedla -nenecham ju vybrat si, musi pouzivat stary 3.MULTIPLA - nakopem jej slovne zadok a moze si nechat iba povodny nick moze byt? ci mate iny nazor?sem s nim
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia :-D nejvíc se mi páčí bod tři :-D :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@aguaverde :-D som rada ze suhlasis ;-)
Odpovedať
@latvia joj skoda ze ten treti nie je mozny aj normalne :-D :-D :-D :-D :-D niekedy by sa mi taaaak ulavilooo :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia suhlas.... vzdy pri prvej Ip napisem tu klasicku Ip a podla toho co mi napisu konam...... - ak si niekto pred x rokmi vytvoril nick na MS a po par rokoch chcel pouzivat MK, zaregistroval sa nanovo (prestal pouzivat povodny nick) a teraz zistil, ze staci 1 nick, tak davam na vyber.... - ak mi niekto napise, ze sa mu nick uz nepaci alebo ho niekto spehuje tak napisem, ze kedze neobsahuje priezvisko, ani nic hanlive, tak si nemoze nechat novy nick - ak je to multipla 4 a viac, nepredpokladam dobry umysel a blokujem vsetko hned :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka nechcela som byt taka "mad" ale s multiplou mas pravdu, bloki kuki muki adios @pink_lady kupime si nejaky boxovaci pytel aspon, hm? ;-)
Odpovedať
@latvia takze ak to dobre chapem ak bude mat niekto napr 5 nickov tak ani neposielam tu IP a hned blokujem - a nechavam len nick ktory je najdlhsie?
Odpovedať
Profilova fotka
@pink_lady no, uvodnu ip posli, jednak nevies co sa z toho vyvrbi a kednak mozno pride vysvetlenie..
Odpovedať
@latvia @danu @emjee @janocka @pink_lady @aguaverde @ikarkulka @niccky.z @ooo @domika007 souhlas! a s těma multiduplama jak kdy, to už je podle citu - někdy ten původní nick nechám (teď mě zrovna nenapadá případ kdy ano, asi když se jedná o nějakou starší uživatelku, když není vyloženě vulgární, když si ty nicky nezaložila, aby si jimi dělala masivní reklamu apod.), někdy blokuju bez upozornění (to je v případě, kdy jsou to nově registrované nicky, někdo si jimi dělá reklamu, nebo přišel jen prudit, nějaký puberťák atp.). takže záleží na situaci.
Odpovedať
@latvia suhlas :) ja som uz najnovsie nenechavala si vyberat rovno som napisala ze ten najnovsi nick jej bude zablokovany :D zatim som nemala ziadne problemy.........
Odpovedať
Profilova fotka
@niccky.z teba asi treba presunut na kona :-D tam uvidis co dokazu niektore :-o :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?