Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
@martinjasen děkuji moc i tobě, měj se :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kalerat prajem vsetko dobre :-)
Odpovedať
@kalerat markét, měj se krásně, ať se ti daří :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kalerat vsetko dobre. maj sa pekne. :-)
Odpovedať
@aguaverde @danu @ooo @ikarkulka holky děkuji moc x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kalerat este snad stiham :-N vdak za spolupracu a vsetko dobre prajem ;-)
Odpovedať
@kalerat papa a uzivaj si neadminovsky zivot ;-)
Odpovedať
Ahojte, potrebujem poradit, neviem co robim zle ale nemozem oznacit prispevok ze nesplna pravidla, myslim tym v kratkych spravach. Dnes som nasla jeden na beremku a chcela som ho oznacit ale neslo to proste ta moznost tam nebola vidim iba ( vymazat, pridaj komentart a to se mi libi ) :-S :-S
Odpovedať
Profilova fotka
@niccky.z ani mně to nejde :-N taky tam mám jen vymazat, to se mi líbí a přidat komentář =-) =-) =-)
Odpovedať
@niccky.z @aguaverde taky mi to nejde - můžu označit jen komentář ke krátké zprávě, samotnou zprávu ne
Odpovedať
@aguaverde @ikarkulka myslite ze je to nejaka technicka chyba, pretoze viem ze asi pred zopar tyzdnami to slo na konikovi som oznacila kratku spravu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ikarkulka @niccky.z asi error :-D =-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@aguaverde tak idem napisat aby sa na to chalani pozreli ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@niccky.z ;-)
Odpovedať
@ikarkulka ja som mala na mysli toto, ako si tam dala ten flag :-| http://www.modrykonik.cz/fotoblog/muf...
Odpovedať
Profilova fotka
@niccky.z =-) tak takhle označíš celý fotoblog a to najdeš dole v pravo hned pod "komu se libi tento fotoblog" =-)
Odpovedať
@aguaverde myslim tym fotoblog nesplna pravidla??
Odpovedať
Profilova fotka
@niccky.z hej presne ako pises, je to ze fotoblog nesplna pravidla ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@niccky.z ;-) áno
Odpovedať
@domika007 super dakujem :) ja som to cele poplietla :D
Odpovedať
@aguaverde dakujem x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@niccky.z nevadi, stavaju sa aj horsie veci ;-)
Odpovedať
@domika007 dnes mi nejako nepali :-D :-D aj v praci mi to nejak neslo ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
@niccky.z je piatok z toho si nic nerob, aj mne sa to obcas stavalo :-D
Odpovedať
@domika007 este ze uz je skoro koniec piatku a vikend je pred nami :) a potom len dva krat do prace a mam dovolenku -- jupi :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@niccky.z super, to potesi :-) aj sa niekam chystate?
Odpovedať
@domika007 letime na 4 dni do Mnichova, uz sa strasne tesim ze si konecne oddychnem.....
Odpovedať
@niccky.z holky už ti to vysvětlily, koukám :-) tak jsem to udělala ;-) užijte si mnichov!!! já jsem tam byla jednou a moc se mi tam líbilo.
Odpovedať
@ikarkulka a v akom hoteli ste boli,ak si pametas??
Odpovedať
@niccky.z v žádném :-) to bylo ještě na škole, byla jsem v německu na výměnném pobytu, bydlela jsem tedy v rodině. v mnichově jsme byli na výletě ;-) v mnichově znám jen jeden hotel http://cz.kkhotels.com/hotely/mnichov... v téhle společnosti pracuju, ale nebyla jsem přímo v něm nikdy, a taky je asi zbytečně drahej, co?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?