zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
@domika007 :-)
no každý prodejce tam má podmínky, hodnocení... navíc, jak je to sloučeno pod jednou stránkou, tak to asi funguje podobně jako aukro, tj. pokud by byly na prodejce stížnosti, že něco nedodal, nebo jinak, než inzeroval, tak ho asi vyřadí.
Ráda bych vám oznámila, že už jsem opravdu definitivně skončila, @martinjasen má ode mně IP kde ho žádám o odebrání práv už nadobro, takže píšu v rychlosti, abych se ještě stihla rozloučit.
Přeji vám ať máte ve vašem týmu takové lidi jaké si představujete, kterým můžete věřit, za které se můžete postavit a se kterými se vám bude dobře pracovat. Show must go on ;-) Krista
@krista ode mě to asi nepřijmeš jako upřímné, nicméně je to tak myšleno:
je mi líto, že odcházíš, vždycky jsem tě považovala za skvělou holku, ráda jsem se s tebou potkala.
přeju ti jen to nejlepší.
Dnes som si vsimol, ze vcera sme zlomili rekord na Modrykonik.sk. Mali sme cez 60 000 navstev za den. Ja viem, ze na tom mame velku zasluhu, dakujem Vam. Prislo to ako povzbudenie v spravny cas. :)
@janocka@aguaverde@martinjasen@ikarkulka@domika007
A všichni ostatní admini
Přišla jsem se s vámi rozloučit. Bohužel nemůžu unést tu situaci a je mi z toho úzko. Všichni mi píší jak sem tak na fcb co se děje a já už nemám sílu odepisovat. Mám doma dvě děti a ty teď kvůli tomu hodně zanedbávám.
Bylo mi velkou ctí s vámi pracovat a doufám, že i nadále zůstaneme v kontaktu, já bych si to tak přála
Markéta
@kalerat super, budem rada, sak cez FB pripadne Ip sa da byt v kontakte nie? a pripadne aj tema pre adminov na vykecavanie,tam sa tiez da! ;-) tak sa doma drzte a informujte :-)