Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
@krista no každopádně by měla být reakce z asmiry
Odpovedať
Profilova fotka
@krista podla mna ta otazka nie je fer, samozrejme mozu si ju zalozit, ale je jasny predpoklad ako dopadne odpoved-resp. hlasovanie, keby sa zadali otazky na vsetkych adminov nemyslim, ze niekomu by niekto vyhovoval. Je to zhadzovanie prace adminov a ak su s adminmi nespokojni, mozu sa obratit na prevadzkovatelov stranky, ale nie rozoberat to v diskusiach a otazkach. za chvilu nam budu diktovat /a niektori aj diktuju/ co zamykat, co vymazat, koho zablokovat atd.
Odpovedať
Profilova fotka
@krista tak dufam ze uz dlho nebude len adeptom
Odpovedať
Profilova fotka
@krista ja s @danu suhlasim...... som to rozoberala pred obedom s latviou, kt. ma na tu temu upozornila a teraz to citam tu.... anketu by som urcite zrusila - keby sa niekto opytal - Chcete aby tu zostala uzivatelka XY - pacilo by sa jej to? nie.... a niekde je myslim aj pisane, ze otazky - ankety nechceme....... ak ma niekto problem, nech to riesi inak
Odpovedať
tak i já: do tématu každá mince... se nevyjadřuju, protože kromě pár konkrétních a normálních příspěvků jsou to příspěvky uživatelek, se kterými jsem buď vůbec nepřišla do styku (ani jako admin, ani jako běžný uživatel), čili nevím, jak na ně reagovat. jsou asi jen vyjádřením sympatií nějaké kamarádce, kterou jsem třeba zablokovala, smazala jí album apod. pak je tam pár příspěvků, ke kterým bych se i chtěla vyjádřit, protože jsou tam překrucována fakta. jenže - když tam napíšu jeden příspěvek, nebude to mít cenu, nebudu mít možnost se obhájit. a více příspěvků též nemá cenu psát, protože by to akorát vyvolalo hádku, a stejně by se to zase obrátilo proti mě. prostě do té diskuse, jak je vedena, za jakým účelem apod., z mého pohledu nemá cenu psát. jistě víte, o čem mluvím. další věc je moje adminování - k tomu bych měla na začátek jednu věc - možná to není až tak úplně pravda, ale subjektivně mám pocit, že jsem asi jedna z nejvíce "pracujících" adminek (čímž se nechci nijak dotknout ostatních, děláme to dobrovolně, každá z nás si určila míru adminování ;-)), nebojím se řešit celkem konfliktní situace, zakročit proti dlouholeté uživatelce apod. z toho vyplývá, že mám asi více "zákroků" a taky více "nepřátel" než ostatní. spousta holek tam píše příspěvky ve smyslu - taky jsem s ní měla tu čest. ale je to dost nekonkrétní. tohle může napsat v podstatě každá uživatelka, když bude chtít. co si z toho mám vyvodit pro sebe? anebo tam píšou holky, že jsem jim kdysi cosi. no tak proč se neozvaly tenkrát? každý má přece možnost si na moje chování stěžovat. můžu to taky posoudit tak, že jsem vlastně jednala podle pravidel, dotyčná to moc dobře věděla, proto se nepouštěla do žádných stížností, ale teď je možnost "mi to vrátit". no a k adminování koníka - někdo si teda může myslet, že vám "kazím pověst". ale čím? původně jsem jen flagovala, nebo vám poslala něco do pošty, že jsem na něco narazila. pak mi sama mmmk napsala, ať nefalguju, ať normálně adminuju. no a co jsem adminovala? občas jsem někomu smazala fotku v profilu, nebo album, nebo fotku v albu. profilové fotky a smazaná alba jsou zapsána v příslušném tématu, takže jednak se dá ověřit, zda jsem mazala správně, a druhak u těchto dvou (resp. tří) věcí uživatelky nevědí, kdo jim to smazal. alba mažete stejně tak vy jako já. takže házet toto všechno na mě je logicky nesmysl. pak jsem blokovala inzeráty. u všech inzerátů se musí uvést důvod. a všechno se dá opět dohledat. takže tohle asi taky nebude to pravé. diskusí jsem se nikdy ani nedotkla, tam se nevyznám, do veřejných diskusí víceméně nepřispívám. párkrát jsem vám označila nějakou závadnou. toť vše. napsala jsem uživatelce soanpe, ať si dá alba pro přátele. po předchozí konzultaci s vámi a po vaší pobídce, ať jí tedy napíšu já. dokonce jsem tu i zveřejňovala zprávu, kterou jí chci napsat. pokud se vám zdála arogantní nebo pověst vám ničící, měly jste možnost se ozvat. zablokovala jsem inzeráty uživatelce kamirka. aguaverde se vyjádřila, že jí to taky přišlo jako komerční inzerce, emjee napsala, že se to těžko posuzuje. kamirka se hájila tím, že čeká kluka, a proto prodává věci na holku. ovšem v inzerátech měla i klučičí věci, a holčičí měla od jednoho druhu více velikostí. čili jako běžná inzerce mi to nepřišlo. zablokovala jsem uživatelku terak. opět jsem tu předem psala, co udělala, a že ještě jeden přešlap, bloknu ji. nikdo jste nic nenamítal. terak jsem na pravidla a jejich dodržování upozorňovala už i na beremese, byla celkem konfliktní typ. důvody jejího zablokování jsem přeposílala martinovi, který se pak vyjádřil, že její zablokování bylo v souladu s pravidly. to je vše, co jsem na mk udělala. nemám pocit, že by to mělo způsobit jeho úpadek. témata, která jsou tu teď založená, se zakládala vždycky. prosím, abyste to nebraly tak, že se tu s vámi chci hádat, nebo já nevim co. jen píšu, jak to vidím já, že sama za sebe nemám pocit, že bych mohla za problémy koníka, nebo že bych vám svou prací nějak uškodila.
Odpovedať
Profilova fotka
@danu @krista @kalerat @ikarkulka @mmmk @pink_lady @aguaverde @domika007 koho som nespomenula tak ho, prosim, doplnte..... Anketnu otazku som zmazala. Zmazala by som aj keby to bolo o konkretnom uzivatelovi.... takto sa problemy neriesia, ak to chcu riesit, nech napisu mail konkretne nech napisu aky bol problem.... kedze Martina @martinjasen som dnes nevidela on-line, tak som sa pytala kuka co s tym a povedal mi, nech to zrusim.... tak som zrusila
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka Jani, spravne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka dakujem za info ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
toto ste videli? http://www.modrykonik.cz/fotoblog/kub...
Odpovedať
@domika007 Videla jsem to a neni to nic proti pravidlum ;-) A jestli jde o blokaci kubaky, ja jsem zasadne proti.
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 nevidela..... ale tak co, nech si trhne, nech si tam tu foto necha..... ak sa bude robit niekedy v buducnosti "akcia bobor" na CZ koni - ako to bolo na SK strechce, tak kubaka je horuci kandidat... @mmmk market, preco nesuhlasis aby bola kubaka blokovana? ona uz bola viackrat viacerymi adminmi upozornovana aby nerypala, neprovokovala =-)
Odpovedať
@janocka Protoze ma dobre napady, prehled a zkusenosti. Napominane byly i jine uzivatelky. Rype i berenika39, sunea, monkula. Proste nesouhlasim. Uz bylo blokovanych vic lidi, se kteryma jsem byla v kontaktu, takze v dalsi vlne to vemte i se mnou a budete mit i volny misto admina rovnou ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk ok, iba som chcela vediet tvoj nazor..... ze monkula rype, to si vsimam uz dlhsie.... ona je nevyspytatelna - raz MK chvali ako je vsetko a vsetci super, inokedy pinda ako je vsetko nahovno..... sunea mi takto z hlavy nic nevravi, berenika39 som riesila kedysi davnejsie, no uz neviem preco
Odpovedať
Profilova fotka
@krista @kalerat @ikarkulka @mmmk @pink_lady @janocka @domika007 =-) zase sem o něco přišla =-) :-N :-D já nevím kolikrát mám sto chutí jim odpovědět ale taky vím že by to k ničemu nevedlo :-p oni prostě věří té svojí pravdě a tím to končí jinou slyšet nechtějí tudiž by to bylo jako házet hrách do zdi :-D :-p 8-( 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
Jo a přihlaste se kolikrát vám na FB byla poslána ta pozvánka na tu petici za starý MK =-) :-N hlásím že mě zatím jen asi 10 :-p :-D nevím co čekaj :D
Odpovedať
Profilova fotka
@aguaverde peticia za stary MK na FB? o tom nic neviem, to slo mimo mna.....asi preto, ze mam medzi priatelmi na FB iba adminov a potom par bab z mojasvadba co sme sa spoznali pred takmer 3r..... nemam tam beznych uzivatelov - to by som uz nevykryla :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@janocka :-D :-D :-D páni ty si uplně out když si nedostala pozvánku :-D
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/e...
Odpovedať
@aguaverde mně taky nic nepřišlo
Odpovedať
@aguaverde mně logicky nepřišla :-D ale vím o ní, pár mých "kamarádek" se k ní přidalo, takže mi to vyjelo na zdi ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kalerat =-) :-N :-D páni tak že bych já byla ta vyvolená :-p :-p 8-( 8-( 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
@ikarkulka :-D mně je rovnou posílaj :-D
Odpovedať
neviem presne co sa riesi s tou kubakou, co ale viem ze ma nejaku psychicku poruchu :-p a je na liekoch :-p tak mozno niektore veci pramenia z toho... a ta peticia :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kks, toto je na zabitie: Jana Sršňová Taky vás podpořím, i když já s adminama nějaký extra problémy neměla, jednou mi něco smazali, to jo, ale už si ani nepamatuju, co to bylo, ale slyšela jsem od jiných, co ikarkulka a několik dalších adminů dělá :-( a teraz ked ja rozhlasim, ze Jana Srsnova je strasna krava, rozhlasim to po svojom okoli a vsetci budu pisat - sice ju nepoznam ale pocula som, ze je krava, tak asi ake doveryhodne to bude? jaaaaj ______ Lucka Žemličková Ráda to podpořím, nejen že mi několikrát smazali mé Alba... ale když se člověk ozval, tak ho bezdůvodně napadli, že je člověk drzý a druhý den jsem měla zablokován přístup. Když jsem se jich slušně zeptala, proč mi zamezily přístup, dostala jsem odpověď až za pár dnů, ...... stale ma udivuje ako si niektori myslia, ze tu musim byt non-stop a ze mi denne pride 1 e-mail a 1 Ip, tak to mam riesit hned. Neraz sa stane, ze si v pondelok najdem zmeskane hovory na pracovnom mobile zo soboty.... v pondelok som nasla zmeskany hovor z piatku, 21:42.... su ti ludia normlani? 8-(
Odpovedať
@janocka jana sršňová :-) ta lucka žemličková to je ta fotografka - adisek nebo jak?
Odpovedať
@ikarkulka lucka.adis měla nick, tu jsem nechala blokovat já
Odpovedať
@kalerat jo to je ona :-)
Odpovedať
@pink_lady Kubaka mela deprese a brala antidepresiva, ted je bez leku. Deprese jsou nemoc, ne porucha 8-(
Odpovedať
@mmmk :-D :-N Holky tak já si nemyslím že tohle je ale řešení |-| zamknout, smazat... přijde mi to tady horší a horší a už mě to pomalu ani nebaví toho koníka zapínat, jdu si projet diskuze co mám v oblíbených, přečtu IP, udělám těch svých pár povinností a nemám chuť vyhledávat nic dalšího...
Odpovedať
@ikarkulka dik, ze si sem napisala svoju "obhajobu" ;-) priznam sa, ze netusim, co si robila alebo nerobila, no myslim si, ze ani ty netusis, co robim alebo nerobim ja z jednoducheho dovodu - sk a cz konik nie su 1:1 takto to vidim ja: taketo vlny tu boli aj budu, jednoducho ak do konfliktu s adminom pride clovek, ktory za kazdu cenu potrebuje "vyhrat" (aspon slovnu bitku), strhne so sebou vsetky svoje virtualne priatelky - s tym nic neurobime, vyjadrenia nepomozu, k akejkolvek obhajobe su tieto baby hluche a slepe, lebo vidia len svoju krivdu (a pridaju si k tomu co citali od inych) vychodisko nevidim, len to nechat dozniet same ako dalsia moznost sa mi javia admini, ktori nebudu diskutovat, pridavat svoje fotky, inzeraty - proste cisto pracovna pozicia - ALE kde takych najst? mne osobne by vsak adminovanie straaaasne chybalo |-|
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?