Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
x-) x-) x-) x-) x-) nový člen rodiny x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@aguaverde teda nikdy by ma nenapadlo, ze potkan moze byt taky mily :-N x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 :-D :-D x-) x-) x-) x-) x-)
Odpovedať
@aguaverde no to je pěkný, všichni začínali brzo :-)
Odpovedať
@ikarkulka @aguaverde veronika88 jsem blokovala já po dohodě s ostatními ;-) to nebyl jen můj rozmar, že by se mi něco nelíbilo =-) ty sama @ikarkulka jsi mi říkala že jsi ji několikrát upozorňovala, mazala alba a tak už to prostě bylo na místě, nebo ji někdo odblokoval v době mé nepřítomnosti? Pár dní jsem tu nebyla a jen zírám ;-)
Odpovedať
@krista teri, to jsi evidentně špatně pochopila. já s její blokací souhlasím ;-)
Odpovedať
@krista jo ale moment, já jsem veronice88 nikdy nic nemazala, to si asi s něčím pleteš... leda tak na beremese možná, tam jsem jí zakázala už kdysi přispívat do fóra, protože si tam dělala reklamu, i pod jiným nickem. takhle vlastně jo.
Odpovedať
@ikarkulka ano beremese jsem měla na mysli, takže si to nepletu ;-) a myslím si, že není nutné oddělovat jestli porušila pravidla tam nebo na koníkovi, blokace je na všechny servery ;-) Porušila na beremese - byla upozorňována, porušila na koníkovi (kde mimochodem platí stejná pravidla, možná na pár vyjímek) takže sbohem. Nevím jestli se tu stále někde o ní diskutuje a žádá se o její navrat, nebo si udělala duplu a už tu vesele je. Byla jsem od 17. pryč takže dodělávám resty.
Odpovedať
Profilova fotka
@krista ;-) s blokací souhlasím já jí mazala několikrát v albu reklamu a upozorňovala sem ji ;-) jen se chtěla říct že já ji neblokovala ale vím že sme se o tom bavily a shodly sme se na blokaci všechny ;-)
Odpovedať
@krista ne, s tou se nic neděje, blokace je v pohodě. jen jsem psala, že když se ve volné založilo to téma, aby jí byl zase umožněn přístup, žes tam taky nereagovala ;-)
Odpovedať
@ikarkulka já jsem to téma ani nečetla a už se radši nebudu pouštět ani do konfliktních uživatelů, stejně nevím jak dlouho u týhle "práce" ještě vydržím příští rok už pomastím do té opravdové. @aguaverde jj fajn :-) A vlastně jsem se k tomu vyjádřila už několikrát ať přes IP nebo tady. Nevím proč s uživateli neustále o něčem diskutujeme, dokola obhajujeme svoji práci. I v pravidlech je psáno, že máme právo bloknout uživatele a zasahovat do chodu stránek. Kdo mi napsal do IP (a že jich bylo!!!) proč byla zablokovaná všem jsem poctivě odpověděla a to můžu doložit.
Odpovedať
:-D ja som dnes vyletela na kubaka - a ona teraz v ip si vyprosuje, aby som jej vyhrozovala, ze s nou hovorim ako s hmyzom (???), ze ona je tu klient platiaci nam za reklamu :-D http://www.modrykonik.sk/forum/tema/c...
Odpovedať
@emjee :-D :-D :-D s hmyzom som este neskusala si dat pokec :-D
Odpovedať
@emjee a já Kubace psala mile do IP aby si změnila profilovou fotku ]-( to mi poradil martin a nezměnila si ji husa, tak jdu mazat 8-(
Odpovedať
@emjee @krista Kristě se zase nelíbí má profilová fotka - nejsem vidět z anfasu - bylo mi doporučeno, aby mi byl vidět obličej a byla jsem si "rovná" s ostatními. To jsem s prominutím ignorovala- mohu-li nemít fotku vůbec pak nevidím důvod, proč by nějaká fotka musela bý "nějak konkrétně nafocená" (příště se nebude líbit úsměv, barva?) Lepší svou nemám - jsem z anfasu šeredná. . Ikarkulka je hlavou dolů a taky ji dost dobře nevidím pokud si neukroutím krk - je mi to ale celkem dost jedno., emjjee mi vyhrožovala na foru, že "by se taky mohlo stát, že nebudu už mít možnost rýpat vůbec". Přičemž jsem snášela jen věcné argumenty - prý nemám hlásat osvětu. Být jakkoliv neosobní, věcná, faktická se bohužel pořád rovná "rýpat" - protože oponuji. Přestože jsem k věci. Tedy smí se zde vyjadřovat souhlasně a jen pokud s daným vyjádřením souhlasím - nesouhlasím-li, vidím jádro problému někde jinde, než píše zadavatelka, už nejsem k tématu. Takže v tématu Co proti urieknutiu jsem se dopoustila odbočení, když jsem odpovídala, že "nejlepší proti uřknutí je nevěřit v něj". A nebyla jsem sama, kdo to takto formuloval. Tahle neschopnost analyzovat a podrobit kritice téma a názory v něm mě dost šokovalo - navíc od někoho, kdo má být autorita a mít v malíku, co je relevantní a co nikoliv. Taky si tu platím reklamu, dávám jim své peníze - a mluví se mnou jako se zlobivým dítětem, které bude potrestáno vyhozením, když "se nebude hezky chovat". martinjansem mě pokáral, že sice mluvím k věci a pěkně, ale jsem tvrdá - to jsem uznala, dávala jsem si od té doby pozor o to víc na neosobní tón.
Odpovedať
@ikarkulka nemam k tomu co dodat :-p
Odpovedať
Článok sa načítava...
@ikarkulka @emjee já k tomu asi taky nebudu dodávat nic, chvástá se tu jak je nejlepší, na všechno má řečičky a mou IP ignoruje, tohle je nějaký jednání? Ať si ..... :-p
Odpovedať
Ahoj @janocka @mmmk @aguaverde @kalerat @ikarkulka @danu @ooo @emjee @pink_lady myslím že většina jsme si nemohly nepovšimnout co se v poslední době děje... budeme to dál ignorovat všechno...? http://www.modrykonik.cz/diskuse/tema... http://www.modrykonik.cz/diskuse/tema... Jaký k tomu máte postoj?
Odpovedať
@krista Nechat, treba dospeji k necemu prevratnemu :-D Zamcenim nebo smazanim se zvedne jen dalsi vlna odporu.
Odpovedať
@mmmk zamykat ani mazat jsem neměla na mysli, spíš nějaké následky / důsledky z toho.
Odpovedať
@krista abych řekla, nelíbí se mi to. Všude v tématech se to probírá. Myslím, že je nutné s tím něco udělat!!
Odpovedať
@kalerat to každopádně jen asi nikdo neví co :-S
Odpovedať
Profilova fotka
@krista stale nedaju pokoj? ]-(
Odpovedať
ako admin-novacik fakt neviem co s tym :-N ale ked som to 1.krat citala v piatok, tak ma to hodne zaskocilo =-)
Odpovedať
Profilova fotka
@emjee kubaka je vhodny adept na blokovanie, v letani miminek to stale rozobera 8-(
Odpovedať
@domika007 promiň tebe jsem nejmenovala :-N nebyl v tom úmysl (jen jsem kopírovala adminy z MK dole uvedených :-)) Já prostě nevím, ale už by se to nemělo jen tak obcházet, chtělo by to rázně zakročit zřejmě od Asmiry.
Odpovedať
@danu ta už je adept celkem dlouho co :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@krista nevadi, ja som mala len potrebu vyjadrit sa :-D :-p
Odpovedať
@domika007 to je dobře :-N :-D ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?