zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
@emjee TM je o tolik starsi? Co si vybavuju svatebni fotky, ani mi to neprislo ;-)
@domika007 Proc tragicky? Nove miminko, nova zivotni role, to je radost a vyzva, ne tragedie x-) Nasi by se pro Maxe rozkrajeli, tchan je taky na neho tutu nunu a tchyne sedi na gauci a diva se, jak si s malym hrajem 8-( To je ten kult vecneho mladi :-N
@mmmk ano :-D ale nevyzera, ani teraz nevyzera na 41 :-D a maju to v rode - medzi jeho rodicmi je 10r rozdiel, stari rodicia z oboch stran 10-15r , ... piseme rodokmen, a dosli sme k tomu, ze zo svokrovej strany pred 5. generaciami a zo svokrinej strany pred 4. generaciami boli pribuzni :-D
@domika007 ella v pohode zdrava a neposlusna ako vzdy, teraz mali karneval tak cakam ab mi ucitelka dala fotky na cd nech vidim ako sa mali. teraz sa vytesuje, lebo ideme cez velku noc na welnes pobyt. Ale poviem ti, som rada ze uz je velka /v juni bude mat 4 roky/ lebo kebyze chcem dieta tak by mohlo mat hned 3 roky :-N
@danu super, aj u nas mali mat decka karneval, ale kedze su obaja chori, tak nemohli ist, boli nestastni, ale tak aspon po dome behali v kostymoch :-D
teda to sa mam zacat bat teraz? :-N :-D
@domika007 aj ella po byte behala, bola baletka/primabalerina/ nechcela som teda ani ona nechcela byt princezna kedze vsetky dievcata su vzdy princezne. Ake mali masky?
nemusis sa bat ja mam "hyperaktivne" dieta ale vzdy si poviem, nez mi ma v kute sediet a ma ju kazdy bit, tak radsej ench je taka aka je. Cela ja, drza, papulnata, neposlusna :-D :-N :-|
@danu no nasa kajka bola vila a taka slachticna, taky fajny kostym ma doma ( jej tato predava karnevalove masky) a Luky bol tusim pirat :-)
no sak jasne, aspon vies, ze je s nou vsetko v poriadku ;-)
@danu jj, boli, len ich fakt mrzelo, ze nemohli ist medzi ostatne deti :-(
tu je link, maju fakt super vyber, len nasa kajka je stale obmedzena len na princezne a vily :-S
http://www.carneval.sk/
@domika007 Ella nastastie bola len prvy rok v skolke chora, ale teraz sa to ustalilo, ae davam jej denne probio tak mozno aj to pomaha, udrzat, aby bola zdrava.
Kiahne mi ani nespominaj, to neviem ako budeme s Michalom riesit ked ich chyti 2 tyzdne byt doma, ale zase chcela by som aby ich dostala co najskor.
@danu ja som pocula, ze niekedy sa to robi tak, ze ak dieta este nemalo kiahne a rod. chcu aby malo, tak ideu na navstevu k nejakemu znemamu, ktoreho dieta ma kiahne :-N
@danu heh, tak je odolna :-D
ked som chodila na ZŠ, spoluziak mal vsi, aj ked som bola na lieceni v Kovacovej kvoli chrbtici, kopec deciek malo vsi a ja nic... nastastie :-p ale kiahne som mala, to si pamatam, asi 5 alebo 6r. som mala