Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista ale na MMB je prodávali asi za 500 tak to není zas taková hrůza jinak u nás to šlo u nás byla kofola od prosince do půlky unora za 14kč takže mě to vyšlo dobře než ty co kupovali normálně za 25 :-N
Odpovedať
@aguaverde zadarmo nebo 500,- je znát ne :-D teda pro mě jo :-N já se jen tak ptala, stejně jsem alergická na roztoče tak je pro mě nevhodný něco takovýho mít doma, ale je hezký :-) Tak to je paráda ta cena za Kofoluuu!!! :-) jen mě moc nechutná :-( ale MM ten jí miluje :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista tak zas tak zadarmo to nebylo :-D ale zas kofoly se u nás pijou tak i tak tak sme to využili ;-)
Odpovedať
@aguaverde no ale propila se ta cena :-D stejně byste pít museli :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@krista já piju vodu nebo čaj, nebo rajec bylinka atd kofolu jen sem tam takže hlavně Jouza chlemcal :-D no zatím ho nemáme až bude doma budu moct říct že je "moje" :-D
Odpovedať
@aguaverde tak třeba budou jednou dávat něco i k čajíčkování nebo zdravé vodičce :-D Počkej ale jedno už máte nebo ne? :-D jsem z toho teď trochu mimo :-N vím že u Markét jsem ho viděla :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@krista ne my jetě doma nemáme ani jedno 8-( ještě ani nevolalali kdy ho dovezou :-N
Odpovedať
@aguaverde aháá, tak to přeju ať ho už ho brzo máte x-)
Odpovedať
@aguaverde @krista Moje segra do toho zapojila celou rodinu, rozeslala rozpisy, kde maji kofolu za malo a kolik ktera rodina musi odevzdat vicek a prasatek a datum uzaverky, aby mel Maxula prasitko pod stromeckem :-D Takze to bylo jako sber papiru na zakladce :-D My jsme meli prideleno vypit 10 flasek kofoly a to jsme z toho meli pekne rozleptany pajšl. My si koupime treba par kofol, kdyz jedeme z Ceska, ale nejak na tom nebazirujem, i kdyz nam to chutna :-) @krista Prasatko ma Max od Vanoc, zatim se po nem vali a prasatko chte nechte chyta takovou vic prasatkovou barvu :-D
Odpovedať
@mmmk to je hezky napsaný s prasátkovou barvou :-D Jak ho potom očistíte, předpokládám že takhle velký buben v pračce nemáte :-D ale co má to být prase, tak ať dělá svému jménu čest :-D :-D :-D To je fajn s tou rodinou x-)
Odpovedať
@krista Vidis, ze nektera cast rodiny funguje precizne a pro malyho by se rozkrajela a jinde to nefunguje vubec. To si predstav, ze ja s tema bratrancema vubec nejsem v kontaktu. Videla jsem je tak pred tremi lety na starencine pohrbu naposled. A jeden si me pridal na FB do pratel a ja to odmitla. A pak jeste 4x :-N A on kvuli tomu volal mymu tatkovi, ze kde to jsme, ze jsme snad jednou rodina a ze taky chteji videt fotky naseho decka (ne Maxe, decka!). Tak se z toho tatka vyvlikl, ze na FB zadny fotky nemam :-D Nebudu to prase prat, kdyztak ho pak vemu takovym tim praskovym vanishem na koberce :-D
Odpovedať
@mmmk moje část rodiny taky funguje celkem OK, i když jako v rámci možností, s bratrancema mám super vztah, s tetou... s mou mámou takovej polovičatej, oproti tomu s tchánovcema tragedie, ti se ozvou jen když chcou půjčit, jako bychom my sami měli :-N neví kdy mám já narozeniny, děti... prostě nikdy se neozvou, MM je to líto mě je to jedno, zvykla jsem si, jsou takový od začátku :-p :-N
Odpovedať
Článok sa načítava...
@krista To jsem ti psala, ze tchanovci zapomneli na Martinovy narozeniny a pak mu teda potrepali rukou a dali cokoladu? A druhymu poradaji oslavy narozek jako prekvapeni a koupi mu byt :-p
Odpovedať
@mmmk no teda :-o a on je první nebo druhý? Asi druhý viď? To je teda fakt dobrý, no ale právě proto si myslím, že vy nemusíte mít obavy mít další děti když vidíte v okolí takový případy, to člověk rovnou ví že takhle se chovat nebude a udělá proto všechno. I když u tebe chápu že je to spíš z těch prac. důvodů.
Odpovedať
@krista Ne, je prvni ze dvou 8-( Ale jak jeho matka rada vsude hlasa, je nechteny a neplanovany, zatimco jeho bratr je chteny a na minutu presne planovany. A neodpusti si dodat, ze ho udelali, kdyz mel tchan opustak z vojny 8-( Kdyb si to myslela a drzela hubu, ale ona to takhle hlasa, to bych se vzdycky v pr... videla ]-(
Odpovedať
@mmmk aha a já myslela že je druhý, tak jsem si to musela s někým poplést. To mu dávají značně najevo že je nechtěný 8-( já znám takových nechtěných nebo lépe řečeno neplánovaných dětí, ale chovají se k nim rodiče hezky. Třeba teta měla první dítě v 19ti, v lednu se vdávala a v červenci se bratránek narodil a je to taková suprová ženská x-) s klukama má super vztah (ještě maji jednoho). A stýkáte se s tchýní hodně? No jestli je taková tak já bych se radši ani s nima moc nestýkala =-) MM ten jako svoje rodiče taky extra nemusí vidět, kdybych ho kdysi k nim nedokopala na návštěvu, protože tam byla babička která byla hodně nemocná v té době tak by babička ani Kristýnku neviděla protože krátce na to umřela... a prostě my tam jezdíme z povinnosti, ale teď se naštěstí odstěhovali daleeekooo od nás :-D
Odpovedať
30tt a 22kg :-x http://www.modrykonik.cz/fotoblog/ned...
Odpovedať
@krista Kdyz jedeme na vikend (pa - po), spime a prebyvame u nasich a k nim se otocime treba 2x na dvouhodinovou navstevu nebo obed. Tchyne se velice vypta, co Max uz umi, aby to srovnala se svagrem (genialnim 8-() a pak se vsude prezentuje jakoze vsecko vi a zajima se o nas, i kdyz je skutecnost jina, ze. Ona treba nesnasi, kdyz se ji rika babicka. Kdyz treba reknem "Maxi, pujdes k babicce?" To vzdycky doprovazi takovyma komentarema, ze uz jsem se ji o Vanocich zeptala, jestli ji mame rikat dedecek :-D Navic se teda priserne porad urazi. Martina vychovavali babicka s dedou v Ostrave. Ty ja zboznuju a oni nas vsecky tri x-) Meli Martina od narozeni do dvou a pul roku. Pak si ho na pul roku vzali tchanovci na jizni Moravu a kdyz byli Martovi tri, narodil se svagr (brezen), M. dostal zapal plic a tchan ho odvezl do Ostravy babicce a prijeli si pro nej v zari!!! Takze ty rodinny vztahy jsou tam myslim jasny 8-(
Odpovedať
@krista Co? To od 27.tt do 30.tt pribrala 20kg?????????????? Nejaky preklep, ne? :-D
Odpovedať
@mmmk taky mi to přijde divný :-N Ježiši :-( tak to bych je vůbec nepočítala jako vlastní rodiče, to je strašný teda. A kolik tchýni je, to je nějaká mladice že nechce být oslovávana babičkou? Já bych naopak byla hrdá mladá babička ;-) ale když si to nepřeje tak bych jí tak neříkala, stejně si to od vás svým způsobem nezaslouží, vždyť to neni ani pořádná máma =-) |-|
Odpovedať
@krista Tchyni je 51. A my jischvalne babicka rikame, pac vime, ze ji to s*re :-D
Odpovedať
@mmmk to je mlaďoučká ty jo! V kolika měla TM? Mojí mámě je 57 a tátovi by bylo tento rok 69, ale už 5 let nežije.
Odpovedať
@krista Ji bylo necelych 23, kdyz se M. narodil. Oni s tchanem byli oba na vysoke. Ona v lednu porodila a od brezna nastoupila do skoly. Jezdila domu v patek vecer a do Brna se vracela v nedeli. A o vikendu pry obrazela plesy. Tchan do Ostravy ani nejezdil, protoze jeho rodice chteli, aby pomahal doma 8-( Zvlastni je, ze me mela moje mamka ve 22, taktez na vysoke, mela ve skole vyrizeny individualni studijni plan a do skoly jezdila 1x tydne na odpoledne, to me hlidali babicka s dedou nebo jeji sestrenice (maji kluky presne v mym veku a bydlely vsecky v jednom baraku). Takze ona to byla otazla priorit. Mamka samozrejme taky uspesne a v radnem terminu dostudovala.
Odpovedať
@mmmk tak to zase tak mladý nebyli, ani jeden, já měla děti pomalu mladší :-D ovšem na vysoké jsem nebyla :-N a už jsem byla 3 roky vdaná :-) a zaměstnanec :-)
Odpovedať
@krista Ja se v tom veku vdavala :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk to je podobne ako u mna :-D tiez ma mala mama v 22r., tiez studovala na VŠ a ked studovala, tak som bola u babky.... a tiez sa mame podarilo uspesne dostudovat a este si aj doktorat spravit..... Vsetko sa da ked sa chce.... A 51r. nie je podla mna az tak malo na to aby nemohla byt babicka.... keby mala 40 tak ok, jasne, ale ved vo veku 51r. je to normalne, ze sa z rodicov stavaju stari rodicia..... Moja mama ma tiez 51 a strasne chce byt babka :-D
Odpovedať
@janocka tak jasný zase nejmladší neni, ale beru to z toho pohledu že jsem si myslela, že Markét manželovi už je ke třicítce (že ho tedy měla taky mladá), že jako pěknej věk na babičkování, já bych s vnoučatama v tomhle věku byla spokojená! :-) Mě měla máma ve 32 letech, tak to bylo někde úplně jinde na tehdejší dobu ;-) Co bych dala za to abych měla mladší rodiče (tátovi bylo 44 když jsem se narodila), možná by tu táta ještě byl a dožil by se vlastních vnoučat |-|
Odpovedať
@janocka Jani, moji mamce bude ted v pondeli 51 a je nadsenou babickou a vsude se tim chlubi :-) @krista Teri, to je dost pozde. Vidim to i kamosky, kterou mela mamka ve 30. Sice ma ted mamku v duchode, ale stejne byla vzdycky nekde jinde, ta jeji mama. Napriklad v 19, v lete, kdyz jsme sly ven, obe jsme tou dobou uz chodily s nasima ted uz manzelama, kamosce kontrolovala, jestli ma pod trickem kosilku. V letni horke noci :-N
Odpovedať
mna mali nasi po vyske, riadne zamestnani, mama mala skoro 28 a otec 31; ja som mala M. v 29 a mm 39 :-D
Odpovedať
Profilova fotka
nasi budu starymi rodicmi pred 50tkou a vobec to neberu nejako tragicky, rovnako ako svokra, podla mna to nema s vekom nic spolocne ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?