zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
@kalerat Mne uz ale nebavi, ze jsme do toho zatahovany vsechny, kdyz konkretni pripad je na uvazeni konkretniho admina. Tudiz ja mam chut se od toho distancovat a byla bych velice rada, kdyby se k tomu @ikarkulka uz konecne vyjadrila, pripadne se omluvila a terak odblokovala, protoze ja za sebe mam pocit, ze ta blokace nebyla opravnena a byla jen proto, ze uz se ji nechtelo se s ni dal dohadovat. Navic neni adminkou konika a kazi nam image, stava se tu z toho ten ring, co bylo beremko, kdyz ho aktivne adminovala. Nechci se nejak rozvalcit, ale proste uz nemam chut si nechat kydat hnuj na hlavu. Dik za pochopeni.
@danu no my tiez dufame, ze tym , ze nastupi konecne do skolky aj on, ze sa to zlepsi :-|
mala tiez dostala kiahne az po takej dlhsej odmlke, vypuklo to pred vianocami a ona to dostala cca 2 tyzdne dozadu, ked uz boli vsetci fit :-N
@mmmk a ostatní - sama jsi mi při vzniku té diskuse psala, ať nereaguju, že to nemá cenu.
to samé mi napsala janka, v podstatě mi to zakázala :-N
takže jen, abyste nemyslely, že se k tomu nechci vyjádřit tady ;-)
@domika007 my spací pytel nepoužíváme jelikož na mě nikde nemaj :-D a to bych v něm klidně spala pač je mi furt zima :-N a Chár v tom nespí vždy z toho nějak vyleze ]-(
@mmmk pls já někde tady na MK našla v diskuzi že používáš ty jantarové korálky kvůli zubům (snad sem si tě z nikým nespletla :-N )
fungují??? =-) Chár teď rostou asi 4 nebo 5 zubů naráz a mě z toho brzy klepne 8-( budí se co 5min a řve a řve |-| nic nepomáhá a už ani nic nechce =-) tak jestli aspoň to by jí pomohlo
momentálně je mi jasný že tím že je pomalu bezzubá tak jak vyrostly v den 1.narozenin první 2 zuby náráz tak to pude celou dobu po 2 8-( a více tak ať se dožiju ještě aspoň školky :-N
@ikarkulka Ale situace uz dost vygradovala, viz ten blog. Asi bys mela napsat duvod, proc jsi terak blokovala, at uz daji pokoj ostatnim.
@aguaverde Toz to bych i pochopila, ze by to tvoji mati nasralo :-D V kolika proboha zacala rodit? :-D Nekdy zahy, co?
Koralky Max ma, bez nich je to uplne horor (2x jsem mu je zapomnela dat po cviceni a byl i tri dny bez nich a v noci skoro nespal :-N Nema to samozrejme ucinky jakoby dostal paralen, ale castecne to tlumi. Ale moje dula jeste doporucovala cucat koren fialky. Da se to koupit na takove snurce a proste tu cuca a ono to jakoby umrtvuje.
@mmmk myslím, že vygradovala úplně stejně, jako když aguaverde blokla veroniku88 ;-) a jako už několikrát předtím. počkám, co mi řeknou janocka s martinem.
@mmmk a pls kde si je koupila ty korálky ? nebo i ten kořen či co ....už je to fakt děs...má to nateklé krvavé nic nejí pač jí to bolí a je mi jí líto no :-N
Ahoj holky, my dnes byli nakupovat v Rakousku, no dobře jsme pořídili :-)
@aguaverde právě jsem tam ty korálky viděla normoš v drogerce. Já je kupovala v bráně pro děti, ale když koukneš na mmb, tak je tam určitě někdo mít bude ;-)
@mmmk jinak ten kořen mě taky zajímá
@aguaverde Ali, mame je normalne z DM, ale nejsem si jista, zda se v kazdem prodavaji :-N Ale jak pise @kalerat , urcite je koupis na te brane detem nebo mmb ;-)
Marky, co jste poridili?
@mmmk byli jsme tam kupovat prací prášek, aviváž a nějaký jídlo. Byli jsme tam poprvé nakupovat a tak jsme přesně nevěděli co a jak. Je teda pravda, že prášek tam vychází o hodně levněji než tady a je kvalitnější.
No trapas jsme zažili hned v prvním obchodě, když jsme chtěli platit kartou a ono to nešlo. Naštěstí tam byli češi a hned nám nabídli eura. Říkali nám, že v rakousku mají na placení jiné platební karty a u nás je nikdo nevydá, protože se už prostě nedělají. Takže víme, že příště koupit eura a bude to super. Ještě, že se nám ti češi ujali :-)
@kalerat Marki, v Rakousku je dobre platit maestrem nebo masterem, oni skoro nikde neberou visu. Ani v Nemecku ne. Ja mam svoji platebni (nemeckou) kartu mastercard a tu mi v pohode akceptuji i v Cesku. Jedine fakt ty eura s sebou. Je lepsi se hned po prichodu do obchodu zeptat, co akceptuji. Jo a vyber z bankomatu uz neni tak drahy, jak byval.
@kalerat ahojky, takze ste boli v rakusku? aj ja sa tam chystam vybehnut, aj kvoli oblecku aj kvoli tym jantarovym koralkam...myslim, ze tam by ich mohli mat aj v DMke, nie ako u nas :-S
a ako sa inak mate? decka posluchaju? :-)
@mmmk no víš co, nás to opravdu nenapadlo, že platit kartou nepůjde :-o Manžel má právě mastercard a tu nám vzali akorát v jednom obchodě, jinak chtěli všude maestro (teď jsem teda koukala a u nás ji normálně taky vydávají). No pak už jsme se ptali všude, zda kartu berou ;-)
Jo a z bankomatu jsme chtěli vybrat, ale prostě nám to nešlo a to jsme byli u naší domovské banky. Pořád se to tam motalo dohromady a peníze nám to nevydalo. Nevíme co jsme dělali špatně :-(
@domika007 Domi ahoj :-) já nevím zda je v dm měli. My tam jenom nakoukli a šli vybrat peníze do bankomatu, ale ten nám nic nedal, tak už jsme se nevraceli. Koukneme tam pořádně příště :-)
Já jsem ty korálky viděla v drogerii bipa
@domika007 do té bipy je dobré vyřídit si kartu, mají tam pak některé výrobky dost velkou slevu. Takže přijít tam, vypsat a oni ti pak dají papírovku, kterou můžeš rovnou používat ;-) http://www.bipa.at/
@domika007 dobře, máme doma jenom Valinku, Kubík včera zůstal u babičky. My tam dnes jdeme na oběd, tak si ho pak vezmeme domů, teda pokud bude chtít :-)
Jo tak koukám, že synek se bude jmenovat s koncovkou áš, no jsem zvědavá. A co ty jak se cítíš? Vše ok?
@kalerat takze mate trosku kludu doma? aj maly ma aspon zmenu :-)
jj, vyzera to tak :-D ja sa mam fajn, vsetko v poriadku, pekne rastiem a zvacsujem sa...vdaka za opytanie ;-)