Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
@kalerat Mne uz ale nebavi, ze jsme do toho zatahovany vsechny, kdyz konkretni pripad je na uvazeni konkretniho admina. Tudiz ja mam chut se od toho distancovat a byla bych velice rada, kdyby se k tomu @ikarkulka uz konecne vyjadrila, pripadne se omluvila a terak odblokovala, protoze ja za sebe mam pocit, ze ta blokace nebyla opravnena a byla jen proto, ze uz se ji nechtelo se s ni dal dohadovat. Navic neni adminkou konika a kazi nam image, stava se tu z toho ten ring, co bylo beremko, kdyz ho aktivne adminovala. Nechci se nejak rozvalcit, ale proste uz nemam chut si nechat kydat hnuj na hlavu. Dik za pochopeni.
Odpovedať
Profilova fotka
@danu no my tiez dufame, ze tym , ze nastupi konecne do skolky aj on, ze sa to zlepsi :-| mala tiez dostala kiahne az po takej dlhsej odmlke, vypuklo to pred vianocami a ona to dostala cca 2 tyzdne dozadu, ked uz boli vsetci fit :-N
Odpovedať
@mmmk a ostatní - sama jsi mi při vzniku té diskuse psala, ať nereaguju, že to nemá cenu. to samé mi napsala janka, v podstatě mi to zakázala :-N takže jen, abyste nemyslely, že se k tomu nechci vyjádřit tady ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk @krista moje máti měla 41 když se stala babičkou :-D dokonce dvojnásobnou :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 my spací pytel nepoužíváme jelikož na mě nikde nemaj :-D a to bych v něm klidně spala pač je mi furt zima :-N a Chár v tom nespí vždy z toho nějak vyleze ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk pls já někde tady na MK našla v diskuzi že používáš ty jantarové korálky kvůli zubům (snad sem si tě z nikým nespletla :-N ) fungují??? =-) Chár teď rostou asi 4 nebo 5 zubů naráz a mě z toho brzy klepne 8-( budí se co 5min a řve a řve |-| nic nepomáhá a už ani nic nechce =-) tak jestli aspoň to by jí pomohlo momentálně je mi jasný že tím že je pomalu bezzubá tak jak vyrostly v den 1.narozenin první 2 zuby náráz tak to pude celou dobu po 2 8-( a více tak ať se dožiju ještě aspoň školky :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@aguaverde :-D :-D
Odpovedať
@ikarkulka Ale situace uz dost vygradovala, viz ten blog. Asi bys mela napsat duvod, proc jsi terak blokovala, at uz daji pokoj ostatnim. @aguaverde Toz to bych i pochopila, ze by to tvoji mati nasralo :-D V kolika proboha zacala rodit? :-D Nekdy zahy, co? Koralky Max ma, bez nich je to uplne horor (2x jsem mu je zapomnela dat po cviceni a byl i tri dny bez nich a v noci skoro nespal :-N Nema to samozrejme ucinky jakoby dostal paralen, ale castecne to tlumi. Ale moje dula jeste doporucovala cucat koren fialky. Da se to koupit na takove snurce a proste tu cuca a ono to jakoby umrtvuje.
Odpovedať
@mmmk myslím, že vygradovala úplně stejně, jako když aguaverde blokla veroniku88 ;-) a jako už několikrát předtím. počkám, co mi řeknou janocka s martinem.
Odpovedať
@ikarkulka vis, uz jsem se te nazastavala dost, tudiz ode mne uz jakoukoli podporu necekej. A prosim te, konika uz neadminuj. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ikarkulka veronika88 sem neblokovala já :-D ale tuším krista ;-) ale chápu co si tím chtěla říct :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk a pls kde si je koupila ty korálky ? nebo i ten kořen či co ....už je to fakt děs...má to nateklé krvavé nic nejí pač jí to bolí a je mi jí líto no :-N
Odpovedať
Ahoj holky, my dnes byli nakupovat v Rakousku, no dobře jsme pořídili :-) @aguaverde právě jsem tam ty korálky viděla normoš v drogerce. Já je kupovala v bráně pro děti, ale když koukneš na mmb, tak je tam určitě někdo mít bude ;-) @mmmk jinak ten kořen mě taky zajímá
Odpovedať
@aguaverde Ali, mame je normalne z DM, ale nejsem si jista, zda se v kazdem prodavaji :-N Ale jak pise @kalerat , urcite je koupis na te brane detem nebo mmb ;-) Marky, co jste poridili?
Odpovedať
@aguaverde @mmmk ale pozor, nechlubte se koralkama na konovi, pac koralky uz taky spadaj mezi "urknuti a jine povery" :-D :-p http://www.modrykonik.sk/forum/tema/c...
Odpovedať
@emjee A to je nemuze mit, ani kdyz mu otru oblicej pocuranou plenkou? :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
@mmmk byli jsme tam kupovat prací prášek, aviváž a nějaký jídlo. Byli jsme tam poprvé nakupovat a tak jsme přesně nevěděli co a jak. Je teda pravda, že prášek tam vychází o hodně levněji než tady a je kvalitnější. No trapas jsme zažili hned v prvním obchodě, když jsme chtěli platit kartou a ono to nešlo. Naštěstí tam byli češi a hned nám nabídli eura. Říkali nám, že v rakousku mají na placení jiné platební karty a u nás je nikdo nevydá, protože se už prostě nedělají. Takže víme, že příště koupit eura a bude to super. Ještě, že se nám ti češi ujali :-)
Odpovedať
@kalerat Marki, v Rakousku je dobre platit maestrem nebo masterem, oni skoro nikde neberou visu. Ani v Nemecku ne. Ja mam svoji platebni (nemeckou) kartu mastercard a tu mi v pohode akceptuji i v Cesku. Jedine fakt ty eura s sebou. Je lepsi se hned po prichodu do obchodu zeptat, co akceptuji. Jo a vyber z bankomatu uz neni tak drahy, jak byval.
Odpovedať
Profilova fotka
@kalerat ahojky, takze ste boli v rakusku? aj ja sa tam chystam vybehnut, aj kvoli oblecku aj kvoli tym jantarovym koralkam...myslim, ze tam by ich mohli mat aj v DMke, nie ako u nas :-S a ako sa inak mate? decka posluchaju? :-)
Odpovedať
@mmmk no víš co, nás to opravdu nenapadlo, že platit kartou nepůjde :-o Manžel má právě mastercard a tu nám vzali akorát v jednom obchodě, jinak chtěli všude maestro (teď jsem teda koukala a u nás ji normálně taky vydávají). No pak už jsme se ptali všude, zda kartu berou ;-) Jo a z bankomatu jsme chtěli vybrat, ale prostě nám to nešlo a to jsme byli u naší domovské banky. Pořád se to tam motalo dohromady a peníze nám to nevydalo. Nevíme co jsme dělali špatně :-(
Odpovedať
@domika007 Domi ahoj :-) já nevím zda je v dm měli. My tam jenom nakoukli a šli vybrat peníze do bankomatu, ale ten nám nic nedal, tak už jsme se nevraceli. Koukneme tam pořádně příště :-) Já jsem ty korálky viděla v drogerii bipa
Odpovedať
Profilova fotka
@kalerat jaaj nevadi, ale tak aj tak si myslim, ze ta rakuska dmka bude lepsia ako tu u nas...takze v bipe, si to rovno poznacim, nech nezabudnem ;-)
Odpovedať
@domika007 do té bipy je dobré vyřídit si kartu, mají tam pak některé výrobky dost velkou slevu. Takže přijít tam, vypsat a oni ti pak dají papírovku, kterou můžeš rovnou používat ;-) http://www.bipa.at/
Odpovedať
Profilova fotka
@kalerat super, vdaka za tip, ja po nemecky neviem, ale MM troska hej, tak to s nim pozriem :-)
Odpovedať
@domika007 není zač, ráda se podělím o zkušenosti
Odpovedať
Profilova fotka
@kalerat to ma tesi :-D a co ako sa inak mate?
Odpovedať
@domika007 dobře, máme doma jenom Valinku, Kubík včera zůstal u babičky. My tam dnes jdeme na oběd, tak si ho pak vezmeme domů, teda pokud bude chtít :-) Jo tak koukám, že synek se bude jmenovat s koncovkou áš, no jsem zvědavá. A co ty jak se cítíš? Vše ok?
Odpovedať
Profilova fotka
@kalerat takze mate trosku kludu doma? aj maly ma aspon zmenu :-) jj, vyzera to tak :-D ja sa mam fajn, vsetko v poriadku, pekne rastiem a zvacsujem sa...vdaka za opytanie ;-)
Odpovedať
@domika007 to je dobře, že je vše ok :-) No klid je tady opravdu velký, protože Kuba nezavře pusu, pořád něco vykládá :-) Ale už se na něho těšíme :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kalerat to verim, decka maju stale co hovorit a riesit :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?