Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
@krista teri, to vůbec netušim :-N
Odpovedať
@domika007 promiň, teď jsem si přečetla, že nikam nechodíš. buď jsem něco přehlédla nebo o tom nechceš mluvit, tak to pak přejdi, ale - ty máš nějaké problémy? |-|
Odpovedať
@ikarkulka ty jo tak to já to od Domči pochopila prostě tak, že je těhule na PN tak se moc nikam nedostane :-o
Odpovedať
@ikarkulka a s tím PC jsem zvědavá co mi řeknou ostatní, dneska jsem našla 4 duply, ale všechno je to takový divný =-)
Odpovedať
@ikarkulka jak to máš s tím malým že ho v pase nemáš vidět, dostala jsem další takovou chybovou hlášku :-S
Odpovedať
@krista aha, netušila jsem, že je na pn :-| ale proč vlastně? já to nechci rozebírat, pokud je to citlivý, zvlášť, když tu dominika není. jen mě to zarazilo, myslela jsem, že je všechno v pohodě. jinak já jsem měla neomezený vycházky a lítala jsem sem tam. však i na slovensku jsme se byli fotit :-D s tím pasem nevím, už jsem si to přenastavovala, ale pořád to tam nemám. asi error
Odpovedať
jo tak pas už čtu v errorech, super a vy u mě děti vidíte??
Odpovedať
@ikarkulka no tak teď jsi mě zmátla jestli na tý PN je nebo neni :-D Každopádně Domča dostala výpověď a po tom zjistila, že je těhotná tak předpokládám že na tu PN šla :-)
Odpovedať
@krista Teri, naprosto nechapu, co by to melo byt :-N @ikarkulka Ten erorr s pasem jsem videla ted v posledni dobe uz u nekolika uzivatelek :-N To bude asi plosny.
Odpovedať
Profilova fotka
@krista to s tym PC - ked je tam tak to znamena, ze nema zapnute cookies (myslim) a nema ani flash... alebo tak nejak.... mne parkrat zblbol chrome, nedali sa mi poriadne nacitat stranky, mala som ich v tom "novom jarnom sate" ako si dala pred par dnami na FB, nedalo sa mi odpovedat na Ip - proste som klikla na odpovedz - a nic sa nedialo a potom som sa pozerala do adminu a tiez to hodilo ..... to je neklikatelne, nevieme zistit ci sa odtial prihlasuje aj niekto iny..... a este sa to robi ked sa niekto prihlasuje z mobilu, kt. nema OS
Odpovedať
@janocka aha, děkuji za vysvětlení :-) no tak se nedá nic dělat :-. :-x Holky a u mě ty děti vidíte? Neni to u těch co maji nějaký bezpečí ve fotoblogu nastavený?
Odpovedať
@krista vidím ;-) já jsem si to schválně dvakrát už přenastavila, ale je to stále stejné
Odpovedať
Článok sa načítava...
@ikarkulka aha :-o no každopádně jsem to hlásila do errorů tak snad na to mrknou ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista tebe deti vidim, ikarkulke nevidim....som to chcela uz vcera povedat kolegom a zabudla som |-|
Odpovedať
Profilova fotka
@ikarkulka @krista baby ja nie som PN, len som nezamestnana, preto som pisala, ze nikam nechodim casto :-N som myslela, ze viete, ze som bez prace, som si nejaku hladala,ale po info, ze som tehotna som prestala s hladanim, na tych par mesiacov by mi to bolo prd platne... preto som pisala, ze tehu nohavice si nekupim, ked nepracujem, bohate postacia aj leginy ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista tak bodynka uz mam doma, sesterka mi ich priniesla, su super a take malinke :-N x-) zajtra pofotim
Odpovedať
už vidíte eliáše v profilu, prosím?
Odpovedať
@ikarkulka ako neprihlasena nevidim, ako prihlasena vidim
Odpovedať
@emjee díky. tak by to mělo být funkční
Odpovedať
@domika007 jj pofoť x-) @ikarkulka @emjee super že už to funguje x-) jsem pro tyhle inovace co se týče skrytí údajů neregistrovaným x-) @domika007 aha :-( a to nešlo jít marodit na zaměstnavatele? U nás můžeš jít marodit ještě po výpovědi na něj, tak jsem si myslela že jsi to tak udělala, ale nevím kolik měsíců po... vím že půl roku po výpovědi se na něj dá takhle marodit, ale do kdy se musí nastoupit... to je to co nevím.
Odpovedať
a já jsem myslela, že když jsi těhotná, že tě zaměstnavatel nemůže vyhodit. ale ty jsi teda asi otěhotněla až po tom vyhazovu co?
Odpovedať
Profilova fotka
@krista @ikarkulka ja som sa to dozvedela az po vypovedi, ale nechcelo sa mi ist s nim dotahovat, ved doma nie je az tak zle ;-) a dostavam aj celkom slusnu podporu, niektori za tie peniaze co ja dostanem musia robit neviem kolko a ja to mam v podstate zadarmo :-N a je to fajn, ze ako mi skonci podpora, nabehne mi materska, takze bez penazi nezostanem :-)
Odpovedať
@domika007 no jasně. a máš pak nárok i na rodičák? tam je ale nějaký omezení, jakože si ho třeba nemůžeš zvolit na tu zkrácenou variantu, že jo?
Odpovedať
Profilova fotka
@ikarkulka jj, myslim, ze ano, lenze u nas ho teraz stanovili na pevnu sumu pre vsetkych 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
@krista teri fotky som nahodila ;-)
Odpovedať
@domika007 tak to je super, já se lekla aby si nebyla bez pěnez :-) Věcičky jsou moc hezký x-) Jo o tom rodičáku jsem tuším někde na to koukala a máte tam dost málo jestli se nepletu, my tu máme: - na dva roky 11400,- - na tři roky 7600,- - na čtyři roky je to do určitýho věku dítěte 7600 a pak 3300,- do jeho čtyř let nebo tak nějak tam si nejsem jistá, oni to měnili od začátku tohoto roku Jak to máte teda u vás?
Odpovedať
Profilova fotka
@krista nee, to zase nie, to by som doma neostala, ale tak vies, chod niekam na pohovor, ked vies ze si tehotna, ze tam mozes byt max tie 3 mesiace co je skusobna doba a ja by som im ani pri pohovore nevedela utajit, ze som tehotna, mne by to proste neprislo fer voci nim, lebo tak oni sa ta na stav pytat nemozu... no u nas je rodicak prosim pekne : 190,10€ pre vsetkych, len matky dvojiciek a trojiciek ho maju vyssi 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
@krista ale mame taky bonus, ze pri narodeni prveho dietata alebo aj tych dalsich? :-| vyplaca suma : 678,49€, ale musi byt splnena podmienka, ze dieta sa dozilo aspon 28 dni...
Odpovedať
Profilova fotka
@krista a vdaka za pochvalu oblecka ;-)
Odpovedať
@domika007 no to je teda pěkně málo na ty ceny kolik stojí dítě když se to tak vezme |-| tak to je fajn ten bonus. U nás bývalo porodné v roce 2007 - 17700,- od r. 2008 - 13000,- a od roku 2011 ho dostanou jen sociálové, lidé jejiž příjem nepřesáhl 2,4 násobek životního minima (asi tak nějak) takže prostě nikdo normální kde dělá chlap a žená má nějaký příjem ho nedostane 8-(
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?