Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
@domika007 :-D :-D :-D mě se to strašně líbí jí takhle říkat :-D ale tak fajn když si to nepřeješ, ty jsi matka :-D jsem zvědavá jestli se trefíme, tady ti snad nikdo netypoval kluka, tak to kdyžtak bude překvapení :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@krista ano, lenze mna to privadza do zurivosti ]-( :-N :-D no ved uvidime co to nakoniec bude, ale hlavne nech je zdrave nie?
Odpovedať
@domika007 to byl účel :-D néé kecám :-) jasně že to zdraví je hlavní, ale každej jsme zvědavej :-D a ty už nakupuješ nějaký oblečky třeba neutrální nebo čekáš? :-) co ten kočárek jakej vede? x-) to Jané?
Odpovedať
Teď mi přišla mikina pro manžela, už aby měl narozky ať mu to můžu dát uááá :-D http://img02.allegroimg.pl/photos/ory...
Odpovedať
Profilova fotka
@krista no zatial mam len od mamy taku bielu supravku, mam ju aj v albume...a maju mi prist tie bodynka z usa... na vybavicku sa chystam az ked mi povedia co to bude alebo ked niekde zbadam nieco pekne :-) jj, ten jane, on bol moj horuci favorit uz dlhsie
Odpovedať
Profilova fotka
@krista zaujimavy tvar ma ta mikina :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista žiješ tak je to dobrý :-D @domika007 a já myslím že to bude kluk 8-) ještě teda nevíte jo? =-) :-N my to věděli od 10tt :-p pač to prý Jouzovi ta potvora řekla že je pindulína :-D a ve 13tt nám to potvrdil i dr x-)
Odpovedať
@domika007 no tak už aby to bylo ať se může rozjet nakupovací mánie :-D Jj mě se ta mikina strašně líbila, ale vždycky se na aukru vyšplhala moc vysoko na můj vkus, tak jsem si teď počkala a dočkala jsem se, MM už dlouho nějakou chce, o téhle vím že se mu taky líbí, jen by asi uvítal tmavší, ale byla tam tahle tak má smůlu, bude mít tuhle :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@krista presne tak :-D ale ved aj tato farba je pekna,urcite sa jej potesi ;-)
Odpovedať
@aguaverde jako že jste to dělali v 10tt a při tom mu to řekla jo nebo co :-D Já jsem si tvého příspěvku všimla až teď :-N jsem předtím skočila na druhou stranu a neviděla ho a ve zmíňkách jsem ho měla taky až teď :-p
Odpovedať
@domika007 potěší každopádně :-D Co ty ještě nakupuješ z USA hadříky, asi jo viď :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista zatial ano, lenze ma sa u vas v CZ zvysit DPH a tym padom aj cena, na kt. sa nevztahuje clo :-|
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@krista inak som si pisala s jednou babou odtialto z konika, ze ona objednava napr. veci z GAPU odtialto, www.gap.eu a dokonca odtial to shipuju aj na SVK, co je super a ze je aj rychle dodanie :-) si to tam musim len nastudovat ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista :-D :-D :-D ne oni si spolu celou dobu těhu povídali :-N prostě on poslouchal pupek povídal na něj a prý mu odpovídala :-N =-) oni byli už tenkrát na sebe fixovaní (pokud Jouza večer neusínal vedle mě tak mě tak dlouho kopala a vrtěla se až si ke mě lehl a dal ruku na břicho v ten moment klid a spala ]-( ) a to samé teď, jakmile Jouza odejde bez Chár tak stojí u dveří a řve a řve a řve ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( když jde do práce to jí neva ale něco neplánovanýho v dobu kdy sou spolu je děs ]-(
Odpovedať
@domika007 a ty jsi objednávala do CZ? :-N GAP jsme taky měly pár věciček a myslím, že byly hezký :-) ale už nevím co to bylo :-D @aguaverde nám jeden čas Kristý řvala i když šel MM do práce a v jednu dobu se taky musel domů vracet tak aby ho neviděla a vylézal až když byla uložená :-N pohlaví jsem tušila u obou dětí, ale nikdo mi ho teda neřekl :-D (kromě Dr. v 19tt+3 a 19tt4) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista nee, len ta baba cez kt. som doteraz objednavala byva v cz, ale jazdi na svk ;-) gapik je fajn...ja som si teraz aj pre seba objednala daco, ale z old navy
Odpovedať
Profilova fotka
@krista no já právě mám pocit že ty holky na ty táty sou prostě zatížené :-N =-) prostě tatínkův miláček a přes to nejede vlak ani matka ju v tu dobu nezajíma :-N ]-( :-D no mě to taky Chár neřekla to jen Jouzovi :-N já byla přesvědčená že to bude Teo tak sem na pupek mluvila jak na kluka a v 13tt se potvrdilo co říkal Jouza ]-( :-D
Odpovedať
@domika007 jů ukaž! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista sakris uz ju nemaju na stranke :-( skusim pohladat obrazok v PC, som si ju ukladala...
Odpovedať
Profilova fotka
@krista nasla som, to bola makacka :-S a toto tricken som si objednala : http://www.aeropostale.com/product/in...
Odpovedať
@domika007 jééé to bude překrásný přes pupíček x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista jj, preto som si to aj objednala a hlavne som to nasla medzi dievcenskymi vecami, kedze dospelacke take neboli :-N
Odpovedať
@domika007 no to máš výhodu že to oblečeš :-D ale já teď taky, co jsem trochu zhubla po porodech tak chodím a koukám po tričkách tak S nebo 36 a moc jich neni :-p a když jsem bývala tlustá a potřebovala tak M,L tak všude byly samý "S" a já akorát nadávala 8-( totéž s kalhotama, tam jsem bohužel nezhubla na stehnách, takže potkávám samý malý 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
@krista :-D no tak to je fakt, lebo aj u nas mam problem zohnat tie male vecicky, tie sa rychlo rozchytaju, co ma riadne kaka, preto si rada objednavam cez net, maju moju velkost + tie veci malokto ma 8-)
Odpovedať
@domika007 a máte u vás Kik? Tuším že jsem viděla reklamu i na SK televizi ale nejsem si teď jistá, tam jsem sehnala tričko i 34 :-D nebo v Tescu Cherokee :-N v životě bych netušila že si budu kupovat takový malý trička, už jen proto že jsem mívala i velký prsa, ale po kojení mi nic nezbylo :-D z toho netu je to super, že to fakt málokdo má x-) jen já bohužel musím vyzkoušet, někdy mi to je dobře, někdy velký, někdy malý :-S nevěděla bych :-) tobě sluší všechno to se ti to nakupuje! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista jj, mame, ale nie je tam moc dobry vyber ako napr. v rakusku :-| teraz som tam nakupila napr. take crepnicky na kvetiny, inak nic moc :-S tesco je v tomto tiez fajn...ale ja viac menej cez net... a teraz pomenej, kedze nikam nechodim, zbytocne by som si nakupovala veci, uz teraz ich mam kopec v skrini... ze vsetko mi slusi, no to iste :-N :-D
Odpovedať
@domika007 tak až budeš obměňovat šatník tak se ozvi jestli ti to praská ve švech :-D :-D :-D Já mám fakt problém s kalhotama, chtěla bych nějaký hezký, ale co se mi líbí to neobleču :-p teď si koupím asi teplý legíny na zimu :-N a Kristýnce taky, byla jsem tady u nás v krámě a maji dětský legínky za 49,- a maji tam i super riflovou sukýnku za 59,- nemůžu se dočkat až tam naklušu po výplatě, nechám tam totiž zákonitě víc peněz než si myslím :-N a to neni žádnej sekáč, jen obyč. obchůdek :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista ok, nie je problem :-D :-D ja teraz nosim len leginy, rifle co som nosila doteraz uz nezapnem a tehu si kupovat nechcem, sak tie leginy su v pohode ;-) to su ake super ceny? aj u nas by mohli byt take obchody :-S no nisto, lucim sa ja, pekny zvysok dna
Odpovedať
@domika007 to je fajn, no v tom obchůdku jsem si teď všimla že tam prodávaji i kalhoty s pružným pásem a když jsem to já coby těhule sháněla tak nikde nic, k naštvání toto :-p možná si je koupím i teď, to využuju přes ten pupek :-D Tak se měj hezky! x-)
Odpovedať
@janocka @mmmk @ikarkulka holky vy se hodně angažujete v těch PC, co je proboha toto, už jste to někdy viděly? http://www.modrykonik.cz/adminclub/?u... To má nějak skrytý či co... ??
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?