Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@emjee diky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
a inak aky prasok/gel pouzivate na pranie detskych veci? ja by som si uz tiez mala nejaky pozriet pomaly...
Odpovedať
@domika007 frosch aloe vera ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk lebo vsade citam len o nejakej lovele =-) ten frosch som pouzivala aj teraz, je superny x-)
Odpovedať
@domika007 Domi, tady na me cuceli vsichni jako na nejaky ufo, kdyz jsem se ptala, v cem perou detem veci :-D V DM mi tohle doporucila prodavacka, ze je to i pro alergiky vhodne a potom mi asi tri kamosky rekly, ze v tom detem perou taky. Jinak tady fakt specialne pro mimina zadny praci prasek/gel neni. Jeste jsem videla nejaky te sargotan gel, ale to je desinfekcni, pry vhodne pro deti, ale nevim nevim. Desinfikovat detem obleceni mi prijde uz teda trochu moc.
Odpovedať
@domika007 Lovela je na bazi mydla nebo co to je? Mne to pripada teda zbytecne. Stejne ze zacatku peres miminku extra, coz myslim staci.
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk to vazne? :-D toto je lovela : http://www.lovelababy.sk/produkty/ale...
Odpovedať
@mmmk jo lovela a persil sensitive mi přijdou úplně zbytečný, stejně v tom nějaká srágora bude. domi, ty pereš ve froschi ne? tak u toho bych zůstala. nebo dobrý je ještě tekutý ecover, v tom jsem zezačátku taky prala. teď už peru v normálním prášku, dávám i aviváž (oboje teda eko), pokud není dítě alergik/atopik, tak bych to asi extra neřešila.
Odpovedať
Profilova fotka
@ikarkulka jj, periem, teda teraz mam tento z DMko rady : http://www.dm-drogeriemarkt.cz/foto/s... - ten tekuty, ale nemam problem pre dieta kupit opat froscha :-)
Odpovedať
@domika007 To jako fakt. Tu se doporucuje prat to detsky treba par mesicu extra. Jakoze ne bodycka a tatkovy monterky spolu. Ale ted jsem se ti divala schvalne do prirucky o detech a nic o specialnim prasku tam neni. Tu byva na praskach a gelech jen napsano "vhodne pro deti" a je to tu skoro na vsem. @ikarkulka Persil sensitive mi proste prijde krajne podezrely prasek jeste z doby, kdy jsem ani tehotna nebyla :-N Taky myslim, ze v tom nejaky sajrajt bude. Jeste teda neco pro alergiky je nejaka Vladěnka. To si vozi z Cech moje kamoska, ktera ma deti brutalni atopiky a ta vladenka jsou nejake mydlove vlocky nebo tak neco. Ovsem jejich bila bodycka vypadaji proti Maxovym jako bezova :-N Ono to na tu bilou asi neni idealni. Navic to pry i dost zasira pracku. Coz teda sliz pry taky. Nemam teda zkusenost.
Odpovedať
@domika007 Pro mimco fakt frosche. Az uvidis, ze je to ok, muzes zkusit to denkt mit - coz teda ja pouzivam na lozni pradlo, potahy atd.
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk ako ja budem urcite decke veci prat osve, teda pokym bude malicke...potom to uz nebude vadit, ak to budem prat aj s nasimi vecami... ok, takze pojdem do klasickeho froscha, tym nic nepokazim :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@mmmk jj, frosch to isti 8-) praveze som bola prekvapena, ze aky je ten denkmit fajn, predsa len ten frosch sa rychlejsie mina a nas je teda doma dost vela...
Odpovedať
@domika007 Jako v tom denktmit per vase veci a mimcu obleceni, pripadne plinky ve froschi. 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
sa prave bavim, kamoska mi pisala, ako omylom do bubna pracky hodila miesto tablety na zmakcenie vody, tabletu do WC :-N :-D :-D
Odpovedať
@domika007 ja som mala spociatku lovelu (kedze v tom case som pre nas pouzivala este ariel ci persil ci co to bolo :-D), odkedy som presla na froscha, periem v nom vsetko, aj M. veci (a teda obcas periem aj v pracich gulickach teraz) @mmmk Vladenka su mydlove vlocky, z ktorych sa robi sliz na pranie (teda da sa aj z ineho mydla) - samotne mydlo zanasa pracku, preto ja sliz nerobim (ani by sa mi nechcelo, ale baby latkarky si ho pochvaluju na plienky)
Odpovedať
Ahojky, koukám, že se řešily prášky, já začla prát v Lovele kvůli dětem a když se Kristý objevil ekzém tak se mě Dr. ptala v čem peru a jak slyšela Lovela, tak říká ať s tím přestanu, že z toho je hodně ekzémů... nemám to vyloženě potvrzený na sobě, protože i po vysazení měla ekzém furt, ale prej z toho hodně bývají ty ekzémy :-S tak nakonec jsem po celým městě sháněla prášek ve kterým prala ještě kdysi máma mě Titan sensitiv :-N a teď už peru v prášku stejným jako pro nás a to je různý :-)
Odpovedať
@emjee Nemam sama sliz vyzkouseny, muze to byt ale i necim jinym, ale kdybys videla barvu ctvercovek ze slizu a z frosche, dost by ses divila :-N Mne ten frosch nepripada tak strasne drahy, ze bych v nem ty plinky prat nemohla :-N Vzdyt na latkovky uz nemas vlastne zadne dalsi naklady, to se "investice" do frosche da snest :-D @krista To jsem s tou lovelou neslysela, to je teda tvrdy! :-N
Odpovedať
@mmmk no mě to taky překvapilo, prášek pro děti :-o Ten frosch je nějaký EKO či co? Ještě jsem ho neměla ;-)
Odpovedať
Hm. koukám že se řešil i nějaký Denkmit či jak :-D tak se mrknu v drogerce až tam půjdu, cena je dobrá říkáte jo :-D
Odpovedať
@krista Ano, frosch je eko.
Odpovedať
@mmmk no já se v tom moc nevyznám, od nás znám max. Ariel, Persil, Rex... :-N tak proto se ptám :-D vyhovují mi teď ty Ariel kapsle když mám nějakou šílenou skvrnu, ale jsou drahý na můj vkus :-p
Odpovedať
@krista Teri, ten frosch zas tak drahy neni. Ja ho pouzivam na nase i Maxovo obleceni a plinky, ale treba na lozni pradlo pouzivam denkt mit z DM. Persil jsem mivala praci gel, ale priserne se mi zprotivela ta vune :-N
Odpovedať
@mmmk Fakt? Tak to mě voněl :-D manžel si furt vymýšlí že to chce střídat, že když je dlouho nějaký prášek/aviváž tak si na tu vůni zvykne a už mu to nevoní :-N Já mám teď do DMka 25% slevu na dva výrobky a ještě 10% slevu na celkový nákup, takže kdyby bylo nějaký větší balení aby se mi to vyplatilo tak to koupím a vyzkouším když si to tak chválíte, jinak jsem měla v plánu uplatnit to na UM a nevím teda co se mi víc vyplatí :-)
Odpovedať
@krista Tak toho frosche zkus. Kup litrovy baleni gelu a uvidis ;-) UM muzes koupit k tomu, ne? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@krista teri ten denkmit stoji u nas, balenie 3 l okolo 5,50€ a frosch 1,5l (vacsi u nas nemaju) stoji okolo 7€ ;-)
Odpovedať
@mmmk no to můžu ale že ta 25% sleva se mi nevyplatí :-D UM samozřejmě kupuju taky, to neni tak že bYch koupila jeden měsíc prášek druhej měsíc UM, že by chudák Luky byl hlady :-D snažím se co nejlíp tu slevu uplatnit :-) @domika007 díky jdu se podívat kolik má euro :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@krista jdi :-D
Odpovedať
@domika007 tak jsem si to spočítala :-) cena je super, hlavně ten denkmit :-) A jak se jinak máš s malou Dominičkou? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@krista jj, ten ma fajn cenu, frosch je drahsi z dovodu, ze je zdravsi ;-) jejda nehovor to meno tak :-N :-D mam sa fajn, ditko taky :-p
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?