Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ikarkulka ja im proste napisem, ze ohladom reklamy sa maju obratit na janku, resp, info najdu tam a tam ( vlozim link)... no sak jasne, ja som este nic nekupila, tie plienky co mam v albume, chcem len tak na bezne vyuzitie, ked niekam pojdeme, do kociky a tak... len o tom latkovani je tolko popisane a ja tak nerada tolko citam, lebo mi to pride take nezazivne...mne to staci polopate vysvetlit a je to
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 no tak podla mna na tom nie je nic extra zlozite co tak citam..... citala som @emjee clanok o latkovani a potom este par bab a v pohode sa mi to zdalo byt.... ja ked budem mat dieta, tak chcem ist do latky urcite, lebo tak Linda, teraz uz ked je vacsia a nema az taku spotrebu ako pred napr. rokom, tak aj tak za vikend spotrebuje 1 tesco igelitku plienok..... strasne vela odpadu.... @ikarkulka videoprodukce pisala aj mne, pisali aj mail.... maju reklamu na BRMS ale nemozu vkladat videa.... ak vam niekto bude pisat ako sa vkladaju videa do prezentacie, tak zatial nijako, programuje sa to
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka no ja neviem, tak som asi nechapava potom ja, lebo mne to pride take zlozitejsie...hlavne co sa tyka vyberu plienok a pod... ok mne pisala ta videoprodukce len vseobecne za reklamu viac nic
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 no vyber je zlozitejsi, to hej ale emjee aj ikarkulka to maju, myslim, v clankoch a vela sa dozvies aj na stranke branakdetem + tu na MK v diskusii latkove plienky.....
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka uvidim, mozno sa na to nedam, neviem, stale vaham...
Odpovedať
Profilova fotka
@niccky.z no mame salu, fotografa, dj, asi saty, dnes sme si vybrali obrucky uz na 100%. idem prave pisat ujovi zlanikovi, ze nech nam vyrobi a ostatne ma cas. nechcela som niektore veci tak skoro riesit, ale teraz mame na vsetko dobre ceny a dost usetrime, takze vybavujeme.
Odpovedať
@ooo to mas toho uz dost :) Ja chcem zacat so satami a obruckami az v marci. Kupujes si saty alebo poziciavas, ja rozmyslam ze si ich dam usit kedze som zatial nenasla nic. Bola som teraz na veltrhu v Inchebe ale bol strasne slaby a tiez saty cisty koniec :-|
Odpovedať
@domika007 Domi, uz snad pul hodiny ti hledam takovy prehled, co je co a nemuzu to najit :-( O latkovani musis byt presvedcena, jak pisou holky. Ja treba nemam problem na tyden latkovani vynechat, nejsem az tak zazrana. Jde mi spis o to mit byt bez plisni, nez machrovat, ze mam decko 100% v latce. Nemam to bohuzel kde jinde nez v byte susit a obzvlast kdyz je venku moc zima, neda se to jinak nez susit v byte 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
@niccky.z saty si poziciavam. aj my sme boli v inchebe, nejake saty som aj poskusala, ale nic mi nesedelo, tak ostavam pri tych mojich.
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk jeej marky, si zlata x-) jj, to chapem...ako ja by som to tiez mozno skor striedala ako pouzivala denne...
Odpovedať
@ooo akurat som ich videla v tvojom albume su velmi pekne a ta vlecka no nadherna :)
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka takze uz mi pisal ten z videoprodukce za to video, idem mu napisat, ze to zatial nefunguje teda 8-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@niccky.z dakujem. ja som vobec take nechcela. ja som chcela jednoduche saty a nejaku blaznivu alebo farebnu kyticu a bude opak. ale nevadi. velmi dobre sa v nich citim nie su ani tazke a ta vlecka ma dostala. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@niccky.z uz si bola aj nejake saty skusat, ci zacnes az v tom marci?
Odpovedať
Profilova fotka
@niccky.z niki ty si slovenka? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 @niccky.z akurat som sa isla spytat, ci si original slovenka.
Odpovedať
@ooo este som nic nebola skusat len mam aku taku predstavu. Teraz nejak nestiham som na sluzobke v bratislave a plus o 3 tyzdne by sme uz mali mat dokonceny byt ;-) Teraz cez vikend sme boli v prahe tak sme si dohodli uz miesto svatby, fotografku uz mame asi 2 mesiace a nic ine ;-) Ked sa vratim spat do Dublinu tak si pojdem vyskusat aspon zopar kuskov aby som vedela ci to co sa mi paci na obrazku sa mi bude pacit aj v skutocnosti :-D @domika007 ano som zo Slovenska :)
Odpovedať
@domika007 @ooo holky, teď jste mě pobavily :-D to jste si fakt nevšimly, že je niccky slovenka? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@ikarkulka ja som si vsimla, ze pise po slovensky. :-D len som bola zmatena, co je naozaj slovenka. :-D :-N
Odpovedať
@ikarkulka :-D :-D
Odpovedať
@ikarkulka co pocitas, aj mne vypocitaj :-D @mmmk myslis http://www.latkovepleny.info/ pre @domika007 ?
Odpovedať
Profilova fotka
@ikarkulka no presne ako pise @ooo :-N :-D
Odpovedať
@emjee nic nepočítám :-x :-D radši :-D @domika007 třeba tohle pomůže http://www.modrykonik.cz/fotoblog/ika...
Odpovedať
Profilova fotka
@ikarkulka ja som tiez najskor nevedela, ze @niccky.z je zo SK..... ked mse si zo zaciatku pisali ohladom adminovania, tak som jej pisala, ze ako vie pekne slovencinu ;-) tak mi napisala, ze to bude tym, ze je zo SK a ja som ostala prekvapena :-D
Odpovedať
@ikarkulka dala som si odkaz na tvoj clanok do mojho clanku ;-)
Odpovedať
a teraz padim vyvesat plienky, dobru noc ;-)
Odpovedať
@emjee Ano, ano, to je presne ta stranka x-) @domika007 Ta stranka, co dala emjee, je to, co jsem hledala. Ja mam v bookmarks asi 200 odkazu obsahujicicich slovo latka, tudiz to bylo na dlouho :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@emjee @ikarkulka @mmmk vdaka ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ikarkulka kaji super clanok x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@emjee tiez super clanok x-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?