Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ikarkulka dakujem x-) inak, ani ja nevidim v pase, ze mas Eliasa a to ta v priateloch mam :-D vo fotoblogu ho vidim, no takto pri prispevku nie... ze by error?
Odpovedať
@janocka @krista Cinsky kalendar nahodou funguje, ale jen tomu, kdo to s nim umi. Vetsina to dela blbe :-D Musite si pocitat vek, ktery v tom kalendarnim roce dosahnete, tz. my k Janockou mame pro ucely toho kalendare letos 29, je jedno, ze az v prosinci, ale mame. Takze vek pocitat 29 :-) Cinani pocitaji, ze mimino pri narozeni ma 1 rok - jakoze zije 1. rok. @ikarkulka Protoze chce zas na konika chodit, proto si zalozila novy nic. Myslim, ze janocka o tom vi.
Odpovedať
@mmmk myslela jsem, že když někdo porušoval pravidla, dostal upozornění a na základě toho se šprajcnul a řekl, ať ho zablokujeme úplně, že už se sem nesmí vrátit... no uvidíme, jestli se bude chovat jako předtím (jakože asi jo, viz ty diskuse, cos jí zamykala), tak to stejně nemá dlouhou životnost :-D
Odpovedať
@ooo tak vidim ze mate svatbu 2 tydnne pred nami :-p Co uz mas vybavene lebo mne kazdy hovori ze som pozadu ]-( A to uz mame fotografku, miesto svatby, a pribliznu predstavu...... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk @ikarukulka - kto ma novy nick? dako mi to uniklo :-x
Odpovedať
@mmmk mě to nevyjde ani kdybych si přidala roky dva ;-)
Odpovedať
@mmmk a s tím kalendářem jsem to teda nějak blbě pochopila, počítala jsem to podle toho přehledu, co je vlevo vedle tabulky (z mého odkazu http://www.pohlaviditete.cz/wp-conten...). narodila jsem se 15. ledna 1982, takže začínám v roce 82. počali jsme cca 22. listopadu 2009, což mi vychází 28. plus se má přičíst jeden rok, tedy 29. no a když se podívám na průsečík 29 a listopad, je tam holka.
Odpovedať
@janocka kadlinecka - matusaci (nebo tak nějak)
Odpovedať
@janocka tak matusaci. já jsem jí blokla kadlinecka a matusacci
Odpovedať
@nikka.vo ze tvrdsi a duslednejsi :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@ikarkulka nick mi nic nehovori, iba profilova fotka hej..... ked su taketo navratilky, tak ked to zistime tak by sme im mali dat na vyber, ze bud povodny nick alebo ziadny - tak ako pri zmene nicku
Odpovedať
@ikarkulka @janocka Ale ona uz je zpatky delsi dobu, dlouho jsem ji nikde nevidela, takze ji neresim. Nicmene krok vedle a jde.
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk ok, tak ked je teda naspat uz dlhsie, tak ok.... ja ked u niekoho kto bol blokovany na vlastnu ziadost zistim, ze ma novy nick, tak davam na vyber - povodny alebo ziadny.....
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk ok, tak ked je teda naspat uz dlhsie, tak ok.... ja ked u niekoho kto bol blokovany na vlastnu ziadost zistim, ze ma novy nick, tak davam na vyber - povodny alebo ziadny..... nestretava sa to s pochopenim, ale nie je takych, ktorych objavim vela
Odpovedať
ty jo, čumim jako puk, když si najedu kurzorem na fotku v albu, tak je tam "otoč fotku doleva, doprava, vymaž fotku" dole na obrázku. to je tam už dlouho?
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka sorry, som uz nebola online...no som tak 50:50 co sa tyka latkoviek :-|
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
juuuj vy ste toho nakecali :-o @ikarkulka kaji aj mne vypocitaj teda :-N ja som sa narodila 19.1.1988...dikyyy x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ikarkulka ja som si to vsimla teraz ked som 1 album pozerala.... asi je to nova fičura.... + pod profilovou foto vo fotobologu pribudlo tlacitko Adminclub.... to je super x-) @domika007 v pohode, myslela som, ze uz si prec..... ake su pre teba + a - papier vs. latka?
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka boli sme v zdravotke, musim si obehat dake veci a pak na nakupe.... vies co neviem, proste stale nejako vaham, nemam konkretne + a - :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka heeelp prave som odpisala na 3 Ip ohladom reklamy, preco to pisu mne? sak nevedia, si to kuk :-N jani takze ti asi budu pisat ;-)
Odpovedať
@domika007 kdo ti psal ohledně té reklamy? já mám taky něco v ip, ještě jsem se k tomu nedokopala.
Odpovedať
@domika007 a s těma plínkama přece musíš mít nějaký pro a proti, nebo podle čeho se rozhoduješ?
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 sismaria, co ti pisu? to su debili.... sak ja neviem ako jasnejsie sa da napisat kde vytvorit reklamu a kolko to stoji... mantaci
Odpovedať
Profilova fotka
@ikarkulka tito 3 : dzula, videoprodukce a michalherda
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka ja neviem, tiez som z toho v soku a rovno tri Ip za sebou :-o
Odpovedať
Profilova fotka
@ikarkulka kaji neviem fakt neviem...ja proste v podstate ani netusim ako to latkovanie vobec funguje :-N :-x
Odpovedať
Profilova fotka
otazka : menili sa nejako fotoblogy? lebo ten moj na MK vyzera divne :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 no ono to funguje tak - co teoreticky viem - ze das plienku, zaspini sa, das do nadoby na plienky a potom operies... ak je zaspinena od kakancov, tak vyhodis separacku do WC, das do nadoby a potom do pracky.... a medzitym das cistu plienku :-D mne tiez pisu maily furt ohladom reklamy, ze ci sa to neda na skusku na mesiac zadara alebo ci by daka zlava nebola alebo preco sme taky drahi v porovnani s konkurenciou.....
Odpovedať
@domika007 tak videoprodukce psala i mě, tak to už nechám být. chtěla jsem jim stejně jen dát odkaz na reklamu v katalogu a asmira reklamu - akorát jsem se jich chtěla ještě zeptat, kde chtějí inzerovat, ale asi na svatbách. no domi, tak s tím látkováním si to nejdřív nějak pozjišťuj, abys nenakoupila látkovou výbavu, a pak nezjistila, že ti to nic neříká, nebaví... páč o tom musíš být buď přesvědčená, jinak tě to asi bude obtěžovat.
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka jani ty si to nejako jednoducho popisala :-N :-D ako ti ludia su fakt na hlavu, taketo otazky by ma ani vo sne nenapadli, sak precitam ako to funguje a bud chcem alebo nechcem nie?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?