zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
Jinak nám do jmen naštěstí nikdo nekecal :-D věděli že bych je stejně neposlouchala a taky máme v rodině hodně hezkých jmen už vybraných takže to nebyla sranda ten výběr a nechtěla jsem takový jméno aby dítě mělo zároveň narozky i svátek, ale u Lukyho se mi to prostě nějak nepovedlo, jiný jméno pro kluka se mi nelíbilo, tak to má přesně o měsíc 18.9., 18.10. :-p :-N
@janocka :-D
ja musim mat chalana, lebo ma matko vydedi. nic nepocuvam len to, ze chlapi v ich rodine maju silne semeno a ze sa im len chalani rodia (az na jednu, ale ta je tiez ako chalan - nie vyzorom) :-D
@ooo :-D no tak jsem zvědavá jestli si tě nenahněvá teda :-D mě se zdálo všelicos když jsem byla těhotná, jak jsem měla rychlý bezbolestný porody, na konci se vždycky narodilo úplně jiný pohlaví :-D s úplně jiným jménem, jednou jsem rodila někde na svatbě, no skvělý sny, to teda jo :-D
@janocka a co že jsem vlastně vyhrála? :-) :-D
@ooo silné semeno :-D no tak je na čase to změnit :-D u nás v rodině se to různě střídá, třeba tcháni měli 4 syny a ti synové maji teď dcery (švagr, MM... ale my máme i kluka x-)). A teta měla dva syny a její syn má dvě dcery... jako že se to otáčí v těch generacích :-)
booooože, to jsem zas něco napsala :-D
holky @krista@danu, musíte mi ale napsat, kdy jste počaly, abych věděla, od kdy do kdy to mám počítat ;-)
u janky to spočítám teoreticky ;-) :-D
@krista vyhrala si dobry pocit :-p no mne ked bude niekto do mien kecat, tak neuspeje lebo ja som tvrdohlava..... a kedze su tisice mien, neviem preco by som mala dietatu dat meno ake sa uz v rodine niekolkokrat vyskytuje :-D
@ooo ja by som velmi chcela babu... aj ked drahy uz si predstavuje ako bude mat syna a ten bude hrac NHL :-D mojim rod. bude asi jedno, ze co budeme mat ale svokor urcite chalana.... Lindu ma rad, ale z chalana by bol urcite hotovy, koncom maja bude mat Linda sestru - nuz, tazke to ma.... a ja som taka hnusoba hnusna, ze naschval by som chcela babu, ze nech je sranda :-D
:@krista z matkovej strany su sami chalani z mojej strany same dvojcata, tak sa mam na co tesit. :-D
my sa teraz snazime, aby sme sa tento rok zobrali. mala som podmienku, ze sa nechcem vydavat tehotna. a potom sa uvidi. ale matko si dal podmienku, ze do 30tky by som mohla porodit. takze po svadbe sa ide asi na to. :-D
@janocka tak první může být holčička a druhý chlapeček x-) já jsem si holčičku strašně moc přála, já bych si neuměla představit co bych dělala s klukem kdyby se mi narodil, nějak mě to nelákalo :-N a když jsem čekala Lukyho tak jsem zase toho kluka strašně chtěla, už máme v plánu jak bude dělat karate a fotbal jako tatínek a prostě to bude všechno super, Kristý bude chodit zase na tancování :-D ale néé nejsem ten typ mámy co by plánoval budoucnost dítěti úplně sám, vyzkoušíme a uvidíme jak to bude a půjde :-)
@krista, tak u prvního byl tvůj lunární věk 21 let a u druhého 22 let (šmarjá, nevim proč, vždycky jsem si myslela, že máte děti trochu víc od sebe =-) :-N :-D)
@ooo dvojčata fakt?! :-) No tak to bude veselý u vás! :-) ty jsi napsala snažíme, ale nemyslela jsi teda nesnažíme? :-N a kdy máte svatbičku? Jsem tu přes mk.cz tak to nevidím :-)
@ikarkulka tak to je lunární věk shodný s mým skutečným věkem jak to bylo :-N no jo, máme děti kousek od sebe (18měs.) otěhotněla jsem když Kristý bylo 9měs. :-) x-) a to mohli být ještě míň od sebe :-D no ale to nedařilo :-D
@janocka mne je to jedno, pokial sa to dieta nebude volat katka alebo zuzka. pekne mena, ale pre mna ee. matko chce tak pomenovat dceru ak by sme nejaku mali.
@ooo mě se líbí Katarína ale Kateřina po našem nee :-p druhá holka u nás by byla karolína (@ikarkulka :-D). Protože se mi líbí jak to ladí s Kristýnou, ale tu nemáme tak neni co řešit, ani nebude :-D
A ono stejně, i když si člověk přeje jiný pohlaví tak je z toho druhýho podělanej a neměnil by, MM nechtěl moc kluka (překvapivě) že prej nejsou tak mazlivý, ale Luky to je mazlík mazlící, je strašně mazlivej.... a teď přišel s rohlíkem z koše :-N 8-(
@ikarkulka no vždyť říkám že mi ten čínský vyšel špatně :-D
Luky občas jako holčička vypadá, i se rád parádí, prohlíží se před zrcadlem, ale dole chlap určitě je :-D
@ikarkulka chudinky no :-N kdybyste viděli jak se vrhaji na jídlo od návštěv, to byste si fakt mysleli že jsou podvyživený :-N naštěstí nejsou a osvědčilo se to jak jsou nemocný, jak moc nejedí a hubnou, tak naštěstí nejsou kost a kůže :-)
@janocka jani, tvůj lunární věk je buď 28 nebo 29, podle toho, zda byste počali před 3. únorem (což je teoreticky možné :-D) nebo po něm.
no a potom mi to vychází takto, teoreticky samozřejmě:
měsíc početí - pohlaví
leden - kluk
únor - holka
březen - kluk
duben - holka
květen - holka
červen - holka
červenec - kluk
srpen - kluk
září - kluk
říjen - kluk