Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Jinak nám do jmen naštěstí nikdo nekecal :-D věděli že bych je stejně neposlouchala a taky máme v rodině hodně hezkých jmen už vybraných takže to nebyla sranda ten výběr a nechtěla jsem takový jméno aby dítě mělo zároveň narozky i svátek, ale u Lukyho se mi to prostě nějak nepovedlo, jiný jméno pro kluka se mi nelíbilo, tak to má přesně o měsíc 18.9., 18.10. :-p :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka :-D ja musim mat chalana, lebo ma matko vydedi. nic nepocuvam len to, ze chlapi v ich rodine maju silne semeno a ze sa im len chalani rodia (az na jednu, ale ta je tiez ako chalan - nie vyzorom) :-D
Odpovedať
@ooo :-D no tak jsem zvědavá jestli si tě nenahněvá teda :-D mě se zdálo všelicos když jsem byla těhotná, jak jsem měla rychlý bezbolestný porody, na konci se vždycky narodilo úplně jiný pohlaví :-D s úplně jiným jménem, jednou jsem rodila někde na svatbě, no skvělý sny, to teda jo :-D @janocka a co že jsem vlastně vyhrála? :-) :-D
Odpovedať
@ooo silné semeno :-D no tak je na čase to změnit :-D u nás v rodině se to různě střídá, třeba tcháni měli 4 syny a ti synové maji teď dcery (švagr, MM... ale my máme i kluka x-)). A teta měla dva syny a její syn má dvě dcery... jako že se to otáčí v těch generacích :-)
Odpovedať
booooože, to jsem zas něco napsala :-D holky @krista @danu, musíte mi ale napsat, kdy jste počaly, abych věděla, od kdy do kdy to mám počítat ;-) u janky to spočítám teoreticky ;-) :-D
Odpovedať
@ooo a vy se vlastně snažíte, nesnažíte, budete nebo jak to máte? :-D
Odpovedať
@ikarkulka aha :-D jo tak počala jsem prvně 24.6.2007 a podruhé 25.12.2008 :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista vyhrala si dobry pocit :-p no mne ked bude niekto do mien kecat, tak neuspeje lebo ja som tvrdohlava..... a kedze su tisice mien, neviem preco by som mala dietatu dat meno ake sa uz v rodine niekolkokrat vyskytuje :-D @ooo ja by som velmi chcela babu... aj ked drahy uz si predstavuje ako bude mat syna a ten bude hrac NHL :-D mojim rod. bude asi jedno, ze co budeme mat ale svokor urcite chalana.... Lindu ma rad, ale z chalana by bol urcite hotovy, koncom maja bude mat Linda sestru - nuz, tazke to ma.... a ja som taka hnusoba hnusna, ze naschval by som chcela babu, ze nech je sranda :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@ikarkulka Ella sa narodila 26.6.2007 ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
:@krista z matkovej strany su sami chalani z mojej strany same dvojcata, tak sa mam na co tesit. :-D my sa teraz snazime, aby sme sa tento rok zobrali. mala som podmienku, ze sa nechcem vydavat tehotna. a potom sa uvidi. ale matko si dal podmienku, ze do 30tky by som mohla porodit. takze po svadbe sa ide asi na to. :-D
Odpovedať
@janocka tak první může být holčička a druhý chlapeček x-) já jsem si holčičku strašně moc přála, já bych si neuměla představit co bych dělala s klukem kdyby se mi narodil, nějak mě to nelákalo :-N a když jsem čekala Lukyho tak jsem zase toho kluka strašně chtěla, už máme v plánu jak bude dělat karate a fotbal jako tatínek a prostě to bude všechno super, Kristý bude chodit zase na tancování :-D ale néé nejsem ten typ mámy co by plánoval budoucnost dítěti úplně sám, vyzkoušíme a uvidíme jak to bude a půjde :-)
Odpovedať
@krista, tak u prvního byl tvůj lunární věk 21 let a u druhého 22 let (šmarjá, nevim proč, vždycky jsem si myslela, že máte děti trochu víc od sebe =-) :-N :-D)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@ooo dvojčata fakt?! :-) No tak to bude veselý u vás! :-) ty jsi napsala snažíme, ale nemyslela jsi teda nesnažíme? :-N a kdy máte svatbičku? Jsem tu přes mk.cz tak to nevidím :-)
Odpovedať
@ikarkulka tak to je lunární věk shodný s mým skutečným věkem jak to bylo :-N no jo, máme děti kousek od sebe (18měs.) otěhotněla jsem když Kristý bylo 9měs. :-) x-) a to mohli být ještě míň od sebe :-D no ale to nedařilo :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo takze dvojicky chlapi... hmmm, veselo budes mat doma :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka mne je to jedno, pokial sa to dieta nebude volat katka alebo zuzka. pekne mena, ale pre mna ee. matko chce tak pomenovat dceru ak by sme nejaku mali.
Odpovedať
@danu 26 let, tak tobě holka vychází ;-)
Odpovedať
@ikarkulka hele jaktože nevidím u tebe v pase eliáška =-) =-) =-) ale u příspěvku jo!!! :-o
Odpovedať
@ooo mě se líbí Katarína ale Kateřina po našem nee :-p druhá holka u nás by byla karolína (@ikarkulka :-D). Protože se mi líbí jak to ladí s Kristýnou, ale tu nemáme tak neni co řešit, ani nebude :-D
Odpovedať
@krista ale u obou ti vychází holka :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@krista nesnazime sa este. :-) svadba bude 1.9.
Odpovedať
A ono stejně, i když si člověk přeje jiný pohlaví tak je z toho druhýho podělanej a neměnil by, MM nechtěl moc kluka (překvapivě) že prej nejsou tak mazlivý, ale Luky to je mazlík mazlící, je strašně mazlivej.... a teď přišel s rohlíkem z koše :-N 8-(
Odpovedať
@krista já jsem si to asi nějak schovala jen pro přátele a tebe asi v přátelích teda tím pádem nemám? dobrý je, že to nevidím ani já :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@krista mne sa tiez paci karolina alebo nina... radsej nech mame chalana, lebo sa aj pobijeme kvoli menu. :-D
Odpovedať
@krista no jo, dřepíš u pc, ani najíst mu nedáš :-p
Odpovedať
@ikarkulka no vždyť říkám že mi ten čínský vyšel špatně :-D Luky občas jako holčička vypadá, i se rád parádí, prohlíží se před zrcadlem, ale dole chlap určitě je :-D
Odpovedať
@ikarkulka chudinky no :-N kdybyste viděli jak se vrhaji na jídlo od návštěv, to byste si fakt mysleli že jsou podvyživený :-N naštěstí nejsou a osvědčilo se to jak jsou nemocný, jak moc nejedí a hubnou, tak naštěstí nejsou kost a kůže :-)
Odpovedať
@ooo Niny znám dvě i tady v ČR, taky se mi to začlo líbit :-) jedna holčina má Nelu a Ninu to mi k sobě skvěle ladí x-)
Odpovedať
@janocka jani, tvůj lunární věk je buď 28 nebo 29, podle toho, zda byste počali před 3. únorem (což je teoreticky možné :-D) nebo po něm. no a potom mi to vychází takto, teoreticky samozřejmě: měsíc početí - pohlaví leden - kluk únor - holka březen - kluk duben - holka květen - holka červen - holka červenec - kluk srpen - kluk září - kluk říjen - kluk listopad - holka prosinec - holky
Odpovedať
Profilova fotka
@ikarkulka tak to je fajn, my sme babu chceli, a keby sme mali druhe, Michal by chcel zase babu, poznam velmi malo chlapov ktory "nechce" syna
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?