zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
@janocka raz videl rozpravku a odvtedy je vsade meki (mcqueen) on sa s tym v pohode prehra. vacsinou ked sa hra a je niekto pri nom, tak dostane aj ten dotycny za hrst auticiek. peto ho uz naucil aj znacky aut, takze s nim sa ani neoplati hadat, ze to je nieco ine.
inac samko je taky maly divnoch oproti inym detom. :-D :-N boli sme v nedelu v limbachu a v telke isla nejaka rozpravka a samko na mna krici, ze majiiii, aha pasavec. ja som skoro na rit padla. on ziadne take ze kravicka, kozicka a neviem, co. vie co je napr. pyton, kajman... a ked su mysi v telke, tak tym zase nepovie mys (volakedy vravel mysika), ale jozko a dezko. :-N
@ooo to poznam, luky tiez len take vsakovake zvieratka ovlada...napr. aj vsetky druhy zralokov ( dostal teraz taku rybiu sadu a vie ich vsetky pomenovat) :-)
@ooo :-D Kolik je Samkovi? :-D Muj bratranec mel takhle asi ve 3 letech ruzne dinosaury. Jeho nezajimaly zviratka v ZOO treba, on chtel v Brne do Antroposu na mamuta a na kostru triceratopsa :-N
@domika007 ten prstýnek jestli už ti to někdo nepovídal :-N a prvně chci říct, že každý to dělá jinak a já takhle: navlíkneš si prstýnek na svůj vlas nebo i nit a natáhneš levou dlaň, mezi palcem a ukazováčkem třikrát zhoupneš a dáš nad ruku, když to dělá kolečka je to holčička, když se to kýve je kluk. Jak říkám každý to ale dělá jinak :-) kámoška to dělá naopak a tak tvrdí že ji to vyšlo a mimochodem mi taky k tobě nějak sedne holčička. Poznala jsem to teď i na bratránkově ženě a opravdu budou mít holčičku ale pak jsou lidi u kterých si vůbec netroufám odhadnout :-)
@mmmk nedočítám celé, jen mě zaujalo - jaktože kadlinecka má nick matusaci? jeden jsem jí blokovala, protože se nechala bloknout na vlastní žádost, když nesouhlasila s pravidly. tak by tu už neměla být, ne?
@ikarkulka no to je fakt =-) ;-) všem stejným metrem že :-)
@janocka fakt budeš chtít vědět pohlaví takhle brzo jednou? :-D tak to jsem teda zvědavá jestli takové testy vycházejí, pak mi dej vědět až to bude aktuální :-D
@krista jj, jednou to budem chciet vediet takto skoro :-p citala som na SK koni par stran a vsetkym babam to vyslo.... a zaujimal by ma ten cinsky ci aky kalendar, ze ci to vychadza, len neviem ako sa to pocita :-N
ked to bude aktualne - jednou - tak ti dam vediet :-D
@janocka ten čínský kalendář? No tam by měl být věk matky v době početí a měsíc otěhotnění nebo myslíš jiný? Mě to nevyšlo :-) Kristý měla být holka, ale Luky taky :-) na nás sedí teorie snažení :-D což je ale blbost vzhledem k um. oplodněním :-N protože Kristý vznikla z pátečního milování (ovulace v neděli) a Luky byl na den kdy jsem měla ovulaci :-)
Jo a kdybyste někdo měl zájem můžu vám to spočítat podle krve, jestli jsem to už nedělala :-N to mi vychází celkem dobře, ale vyjímka potvrzuje pravidlo a mě samotné to nevyšlo, taky mám dvě metody toho počítání :-N