Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista vdaka terko popozeram ;-)
Odpovedať
no vypadala takhle akorát růžová: http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=1... Nedala se moc utáhnout :-N Jinak já stejně pod zavinovačku dávala těsný balení, tzn. že jsem mimčo ovázala plínkou a ta zavinovačka to jenom jistila :-)
Odpovedať
@krista Jenze ony si kravky pletou, ze bourit se muzou proti komunalni politice u nich v obci, ze treba nechteji udelat detske hriste, ale ze na soukromem serveru, kam se denne registruji desitky novych lidi, to k nicemu neni.
Odpovedať
@domika007 trošku jsem tě zahltila co :-D jediný co jsem nezkusila je zavinovačka s pevnýma zádama, neviděla jsem v tom až takovou výhodu abych připlácela, stejně mi děti spávali v postýlce která to pevný dno měla :-)
Odpovedať
@mmmk no bylo by fajn jim to fakt nějak naznačit, prostě zakázat pobuřování :-N
Odpovedať
@domika007 nádherný hračky, ty kočky umí šít moje kamarádka x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista v pohode...sak som sa pytala, takze je to v poriadku ;-) jj, uz sa tesim ako tie hracky uvidim nazivo x-)
Odpovedať
@domika007 a necháte si vůbec říct to pohlaví? Tuším že 14.2. máš UTZ nebo jsem si to s něčím spletla?
Odpovedať
@krista Já jsem taky moc měkká, to byl další z vícero důvodů, proč jsem si našla náhradu :-N Upřímně je mi proti srsti být ta, co někoho napomíná. Zjistila jsem, že to není nic pro mě. ;-) Ale to mi došlo až zpětně ;-) Myslím že @niccky.z bude tvrdší a důslednější ;-) To se přiznávám bez mučení. Na druhou stranu musim říct, že jsem na střeše neměla jediný problém, krom jedné blbky jak jsme spolu řešili kvůli jejímu spamování. Vždycky se mi vyplatil milý přístup. Tím myslím, že jsem PROSILA o přesun do existujícího tématu, nebo k tomu ještě něco dopsala, když jsem zamykala témata, když jsem něco měnila, přesunovala, blokovala, tak jsem dost často psala ještě IP apod. Kolikrát jsem inzeráty hned neblokovala, ale změnila jsem velká písmena sama a pak psala IP :-N Jenže je jasný, že já při té minimální práci, která na střeše je na to měla čas. Že na beremku a koníkovi není čas na nějaký vysvětlovačky a crcačky :-N :-D
Odpovedať
@nikka.vo to bohužel není, k dnešnímu dni je blokovaných 2361 inzerátů na modrykonik.cz to svědčí o tom, že kdybychom to měli ručně opravovat a pak psát IP tak neděláme nic jiného, janka už takhle dělá od rána do noci mi přijde chudák a stejně tu věčně něco svítí, věčně jsou nějaký resty :-N a já jí ještě otravuju do IP protože si nevím rady s blbkama :-p uvidíme jak dlouho to vydržím, už jednou jsem s tím chtěla seknout pak mě holky ukecaly, no jak říkám uvidím, moc platná tu asi nejsem, když vyřeším sem tam nějakou IP, sem tam inzerát a nováčky... ale aspoň něco :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ked bude mat @domika007 babu, tak bude sranda, lebo dost casto sa mi sniva, ze caka dievca. :-D
Odpovedať
@krista no dyť to je mi jasný, že to není možný, já tím rozhodně nechtěla říct, že by jste to taky tak měly dělat ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@krista teri my chceme vediet pohlavie,len nase dieta sa brani :-D :-p hej hej 14.2. idem na poradnu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo maji tak potom ta budem volat vestica :-D
Odpovedať
@nikka.vo ;-) mě prostě pořád vadí to jak se tady držkuje, bych kolikrát na rovinu napsala ať jde ten člověk jinam, že mi po něm smutno nebude :-D @domika007 jj já vím, jen jestli jste si to nerozmysleli :-D
Odpovedať
@domika007 nezkoušela jsi prstýnek???
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 nemas ani nejaky pocit, co to bude? segra od zaciatku vravela, ze to bude chalan.
Odpovedať
@ooo Já si, nevim proč, taky myslim, že Domča čeká holčičku, jinak u sebe jsem to u obou poznala ;-) Prostě nějaký podivný, vnitřní pocit. A to jsem po holčičce tak toužila, že bych si ani netroufala doufat, ale prostě něco mi říkalo, že to bude buchta. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista co jaky prstynek?
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo vobec, uz som to niekolkokrat spominala...mame zahadne dieta 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj tento podbradnik som objednala, neodolala som :-x http://www.branakdetem.cz/bryndacek-k... ale tak kamoska je ochotna, hovori, kym mi nema vyzdvihnut kocik no problem :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@nikka.vo @domika007 mne sa tak nejak k dominike hodi viac baba. :-D
Odpovedať
na mě prstýnek nefungoval...
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo diky :-D
Odpovedať
Profilova fotka
halo halo :-p co riesite - pohlavie dietata? ja by som nevydrzala nechat sa prekvapit, ja budem chciet vediet pohlavie hned ako to bude mozne :-D videla som tu pred casom na koni reklamu na firmu, kt. vie z krvi urcit pohlavie od 12. tyzdna, maju 99% uspesnost, aj diskusie som o tom citala a trafili sa vzdy.... na UTZ sa pohlavie zistuje v nejakom 5. mesiaci, nie? to je pre mna neskoro, ja to budem musiet vediet hned :-D najradsej by som od pocatia vedela co to bude ale to sa zatial neda :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka jani vsetci vieme, ze ty si rodeny nedockavec, takze ma to ani neprekvapuje :-D :-p
Odpovedať
Pohlaví jsem taky poznala u obou :-) já to věděla celý život že první bude holka a jestli bude druhý tak kluk :-) třetí by byla zase holka :-) ale ta se nenarodí :-N @domika007 ten prstýnek ti někdy popíšu, teď tu nemůžu bouchat, malá jak je nemocná tak usnula na gauči, tak píšu potichoučku a to já moc neumím :-N ale fungoval mi ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 ale ja to pohlavie budem chciet vediet len tak, zo zvedavosti, urcite nie kvoli vybave..... lebo sak vies, nenavidim ked su dievcata od hlavy po paty v ruzovom Hello Kitty a chalani v modrom Macko Pu :-D
Odpovedať
Pohlaví jsem taky poznala u obou :-) já to věděla celý život že první bude holka a jestli bude druhý tak kluk :-) třetí by byla zase holka :-) ale ta se nenarodí :-N @domika007 ten prstýnek ti někdy popíšu, teď tu nemůžu bouchat, malá jak je nemocná tak usnula na gauči, tak píšu potichoučku a to já moc neumím :-N ale fungoval mi ;-) a funguje mi pořád, můžu podle něj poznat jestli jsem těhotná nebo nejsem. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka jj, viem...jejda nespominaj mi to, to je moja nocna mora, soldi ma taky album a je mi na vracanie, ak ho zbadam :-N :-.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?