Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 vtedy to bolo 600 Sk, to bol 3D ultrazvuk, dostali sme cca 10 fotiek a malu komplet na dvd s roznymi polohami
Odpovedať
Profilova fotka
@danu no ja ratam do tych 50€ by sme sa mohli vmestit, co som tak priebezne citala...
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 u nas v Ba vtedy pytali nehoraznych 1000-1300Sk a to nam ani fotky by nedali a cd si si musela doniest, trapne
Odpovedať
Profilova fotka
@danu no tak to verim..idem asi do tej temy napisat a popytat sa ako to tam funguje
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 daj potom vediet ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@danu jasne, ale co som teraz tak zbezne precitala, tak pisu o sume 40€ a caka sa na termin cca mesiac...
Odpovedať
@krista Jak pozde? Proste blokni novy a nabidni ji definitivni blokaci. Promin, ale pripada mi teda nefer vuci te luciferek, ze ta se prisla zeptat predtim, nedovolilas a tahle si to udela bez ptani a ty povolit musis ]-( To pak neni stejny metr. Proste neexistuje, ze se vyskytne problem a ony si zmeni prezdivky. Sice podle decek v pasu budou dal poznatelny, ale prezdivky budou mit jiny. 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
@krista ja si nemyslim, ze je uz pozdě.... tkackac ma tiez novy nick, 5x mi pisala, ze ho chce zrusit a pouzivat novy, no ja som jej 5x napisala, ze bud stary alebo ziadny.... cakam kym si nahodi inzeraty a bloknem ten novy nick.... som jej napisala, ze keby si takto kazdy menil prezyvky, bol by tu holubnik
Odpovedať
@mmmk @janocka já jsem ji na tu duplu přišla, to ona mi sama nenapsala, jen mi bylo divný že chce rušit nick a v takových případech postupuju tak, že dávám na výběr jaký nick si uživatel chce nechat. Nebo jak to teda děláte vy? :-S zjišťujete který byl založen úplně první a ten necháváte? Já to takhle dělám už dlouho, mám svou univerzální schválenou IP.
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 uz zdrazeli, ved skus zavolat mozno sa najde termin
Odpovedať
Profilova fotka
@krista tkackac mi tiez nenapisala, ze si uz novy nick zalozila, som to zistila tak som jej na ten novy napisala.... Na vyber davam iba ak zistim nahodou duplu - ak niekto neziada o zrusenie nicku s tym, ze si vytvori novy
Odpovedať
@janocka Ok tak jí napíšu že jsem blbá a že má smůlu ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@krista To blba vynech, nejsi :-) Jen ji napis, ze ma smulu, ze uz to nepovolujem. Jednou jsme za kravy teroristicke, tak jim to dame poradne sezrat!
Odpovedať
@mmmk ještě k tý lulunka to už je její blbost :-S jsou nepoučitelný, ale víc možností rozhodně mít nebude.
Odpovedať
Holky řešíme tohle nějak, když se na nás vysloveně nikdo neobrátí, našla jsem to náhodou: http://www.modrykonik.cz/bazar/hodnoc...
Odpovedať
@krista Jo, ale v tom pripade je zmena nicku zbytecna.
Odpovedať
@kalerat Marky, ale to je dlouhodobeho razu. Mne proste vadi, jak jsem brana jako admin a ne jako matka, co ma relevantni zkusenost/znalost a je inteligentni. Mne pripada, ze se nekam vytratily ty normalni holky a zustaly nejake dvacetilete blbky 8-( Proste kdyz to vidis i jak to pise, to je hotove lide.cz :-N A v neposledni rade ty folklorecky ohledne zmeny pravidel, ke ktere stejne nedojde :-p :-D
Odpovedať
@mmmk jasně rozumím. Já teda přispívám akorát do soukromých témat, kde holky znám a kde je to v pohodě. Málokdy přispěju do fóra, které je volně přístupné. Já nevím, koukala jsem na jiné diskuzní fórum, tak mají uživatelky respekt z adminů, nevím proč tady je to jinak :-S
Odpovedať
@kalerat To taky nechapu :-N Nemuze to byt proto, ze casto na babskych forech jsou admini chlapi? Ale treba na fleru jsem si nevsimla, ze by nekdo vuci adminovi nejak drzkoval. Za zadama a v uzavrenych klubech to jo, ale verejne si to nikdo netroufne.
Odpovedať
@mmmk jo to je to co prostě nechápu. Prostě je to tak, že admin je bůh a tady nee. tady je to velká přítěž, která po uživatelích něco chce :-p Jen by mě zajímalo, čím to je
Odpovedať
No holky to je taky to co mi tady vadí, teď se dohaduju, nebo ne teď vlastně celý den ]-( s tou indiankat alias ihope, už mi vylíčila celý svůj život včetně toho jak byl manžel týrán tchýní a poslední IP už jsem odmítla číst :-| :-p
Odpovedať
@kalerat Taky me to uprimne zajima! Na beremku na to zirafka dost kalela a kdyz pak prisla ikarkulka, mela to sakra tezky. Ale tady byl vzdycky admin, nikdy to nikdo nezanedbaval. Hlavne by jim mel nekdo vyhnat z hlavy, ze bourenim se a peticemi niceho nedosahnou :-) Ty kecy typu "tole se musi zmenit" muzou mit v souvislosti s komunalni politikou, ale ne s dikuznim serverem :-)
Odpovedať
@krista At si dava bacha na ruce, co pise. To by pak prisla skuhrat ta luciferka, ze chce taky novy nick.
Odpovedať
@mmmk naprosto souhlasím já si pamatuji, že když se zirafa stala adminkou, tak mi hned smazala album :-p a to asi jen proto,že jsme se znali z diskuze ]-(
Odpovedať
@krista jo tak takový ip jsou fakt výživný ]-(
Odpovedať
@kalerat Myslim horsi bylo, jak prestala adminkou byt, jak ryla a pindala. Anaxamon totez 8-( Zirafka me sakra nemela rada :-D A tento stav zrejme pretrvava :-D Nechtela jsem ji do nasi soukrome diskuze, kam chodi Len a ona si nas chodivala cist, kdyz jsme byly otevreny. Rekla jsem NE, nejsi ani cynicka ani neplodna :-D
Odpovedať
Holky když mluvíte o těch zkušenostech s adminama, tak jsem si jednou dala inzerát a měla jsem ho blbě a byl bloknutej tak jsem se ptala proč, tak mi emjee poslala asi po 5ti dnech (:-D) vyjádření že je blbě a já z ní byla celá zes.... :-D Trocha autority by tu fakt neškodilo :-p já už s tím chtěla tolikrát seknout, docela závidím latvii :-N
Odpovedať
Já myslim, že hlavní důvod, proč nás neberou je to, že vědí, že jsme tu kdysi byly jedny z nich a proto mají nějaký přiblblý pocit, že máme najednou potřebu se nějak povyšovat. Kdyby tu byli admini inkognito, bez fotky, bez nicku a jen bychom byli podepsaní jako admin, tak by měli respekt. ;-) Za to bych snad dala i ruku do ohně. ;-)
Odpovedať
@mmmk @kalerat @krista @janocka @nikka.vo holky, já jsem nad tím dneska náhodou uvažovala :-D myslim, že je to taky tím, jak jsme s nima dřív diskutovaly ve všech tématech, když se jim něco nelíbilo, jak jsme se jim snažily vyjít vstříc, jak jsme jednou blokli, za čas odblokli, protože..., jak jsme se jim všechno snažily vysvětlit, aby nás neměly za zlé. a to je asi kámen úrazu. nikde jinde jsem neviděla, aby admin s někým diskutoval. prostě co admin udělá, to platí a šmitec. myslim, že co je tu @martinjasen, tak se to trochu lepší a že když vytrváme a nebudeme se s nima tak moc párat (konáme vždycky jen v souladu s pravidly, žádná z nás tady nikoho nešikanuje atd.), tak že třeba trochu toho respektu získáme. protože když uvidí, že ty jejich žvásty nikoho nezajímají, nikdo nereaguje a hlavně to k ničemu není, tak je to třeba přestane bavit a pochopí, že toto je soukromé diskusní forum, někomu tento prostor patří, ten někdo ho bezplatně zapůjčil k užívání veřejnosti, ale stanovil si pravidla a vyžaduje jejich dodržování. ad @emjee - jednou mi vymazala fotky z alba, napsala mi zprávu a já jsem sklapla boty a držela jsem hubu, páč ona i na profilovce působila, že s ní žádný debaty se vést nebudou :-D možná bychom si měly dát všechny do profilu nějakou emjee fotku :-D
Odpovedať
@ikarkulka když to by asi nepomohlo, protože by to braly jako aroganci, i nadále povyšování a ignoraci ;-) Zase by se neměla vytratit ta lidskost, nebo jak to říct. Ale podle mě už není šance to napravit. To by se tu musely uživatelky komplet vyměnit. :-N
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?