zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
@aguaverde agu, co je chár? =-) jo, už to čtu, zápal plic |-| kurňa, to teď dost řádí :-(
chudáček, s tím oblečením, to mě dostalo, to bych se asi zbláznila. jak to tomu prckovi vysvětlit, že jo? |-|
@ikarkulka no právě, ona se vždy k dr těší (jako fakt) pač to je doba kdy se dostane ven a mezi lidi :-N i když nemocné....ona je tvor společenský temperamentní, prostě je to osobnost a doma sama (semnou-nevím co se jí na mě teda nelíbí?) být dlouho nechce :-N miluje babičky, tety a tak, akorát teď moc ani babičku nemáme 8-( jelikož dala přednost jiné vnučce takže Chár je zmatená a smutná |-| a mě to trhá srdce
@aguaverde a na jak dlouho to ještě vidíte? eliáš je taky společenskej, já ostatně taky, toho se děsim nejvíc, až bude stonat a budeme zavřený doma, mi klepne.
babička 8-(
@ikarkulka no právě my byly každý den venku, MC s dětma, atd atd a teď prostě sedět doma a nic :-N já mám pocit že pokud tu nemoc přežijem tak to bude mega sláva pač to je děs :-N
add babička |-| asi si za to můžu sama, jelikož sem vyjádřila svůj názor na to, že moje dítě je pořád srovnávaný s někým jiným |-|
mám bráchu (my dva se nestýkame) on má dceru Sabinu (narozena 09/2009-tudiž 4měs před Chár)-je to v rodině první vnučka pravnučka....takže cokoliv Chár udělá je posuzováno podla Sabiny
Kolik Sofie váží? 8,5kg "jen tolik to sabinka váží 15kg)
Už chodí na nočník Sofie ? ne. "jak to to Sabinka už chodí na nočník
Chár začla v 10měs chodit a jediný co bylo "jééé vidíš to taky si to stihla do roka jak Sabinka"(ta začala chodit až v roce
Chár umí poznávat zelenou barvu. "hmmm to Sabinka umí.to a tamto...."
a pořád dokola furt jen Sabinka Sabinka Sabinka |-| Mrzí mě to vůči Chárlí pač Chár je inteligentní a nadaná už teď a je pořád srovnávaná se Sabinou která je průměrná (v některých věcech mírně zaostává) |-| vím že když Chár donese na výzo samé jedničky tak jí bude předhozeno co má Sabinka (i když to budou 5) |-|
tak sem řekla Dost tomuhle srovnávání, každá je jiná, každá umí něco ale srovnávají jen Chár, Chár pro ně nikdy nebude ta nejlepší vždy ta druhá |-|
@aguaverde je to smutný, ale když se tak rozhlídnu, tak tohle dělá snad každá babička ]-( včetně té mojí, ta zase pořád srovnávala nás s holkama mojí tety. nikdo nebyl tak dobrej jako ony.
holky tam byly každej víkend, spaly tam, my jsme moc nemohli, babička nás nechtěla hlídat. vim, jak nám to bylo líto.
a srovnávání úplně nesnášim. já to nesnášim i u doktorky, když mi řekne, že by eliáš už měl umět tohle a tohle. přijde mi, že jsou všichni padlý na hlavu nebo co, každý dítě je tak jiný přece.
možná buď ráda, že je to takhle. ty to v sobě nedusíš, a chár to časem pochopí.
@ikarkulka no právě já to znám samo brácha byl první vnuk pravnuk takže já se segrou sme byly na stejném místě jako dnes Chár a vím jaké to je a proto mě to vytáčí..... |-| ne vůči mě ale vůči Chár |-| já vím že ona to pochopí pač je inteligentní a myslím že se nad to povznese ale prostě já nevím nechci asi jako matka dopustit aby se něco takového stalo |-| nejhorší je že to dělá moje máma s moji babičkou z mamčiny strany (Chárlího babička a prababička)
Babička (Chár prababička) z taťkovy strany je uplně nestranná bere obě stejným dílem i když brácha k ni nejezdí. tak pořád se ptá na obě stejně, nesrovnává jí.....proč na jedné straně to jde a na druhé ne? |-|
Navíc všichni se zastávaj jen švagrové, Sabinu k našim hází pořád, mamka je totiž doma, tak ji furt hlídá, když si potřebujou jet nakoupit, když si odpočinout,když chcou někam jít atd......mě nikdo nikdy nehlídal a ani nechci já si pořídila dítě já se starám.
Ach jo....já to přežiju Chár taky...sice to bude chvilku trvat ale bude to dobrý :-N přežila sem vyhazovav z domu v 15 bez jediné koruny na ulici přežiju i tuhle banalitu :-D
@aguaverde tak to se divim, že po tom vyhazovu jsi ještě ochotná připustit, že má chár babičku :-S
tohle nepochopim, proč se lidi rubou i v rodině, jako by toho nebylo na světě dost :-(
@ikarkulka hele ono je to více méně vůči tátovi (pamatuju si jak mi po tají nosil stravenky na obědy jen aby to máti nevěděla) :-D on Chár miluje a myslela sem že když máti to všechno (týrání,vyhazov atd) odpustím bude mít o to Chár radši, ale ji asi sere že její milovaný syn (brácha) si našel feťačku co nedodělala ani první ročník učňáku a v 17 si dobrovolně pořídila děcko jen aby už nemusela do školy, kam se vrátit nechce (její slova sama to tak řekla) a já i po vyhazovu bez peněz udělala soukromou školu :-D asi je to v ní zarytý komplex nevím =-) já se jí snažila odpustit (nejde to hned bolí to byly to roky trápení) ale kvůli Chár sem se snažila fakt |-| ale asi to nejde no....
@ikarkulka možná potřebuje zase nějaký objekt (Chár-Sabina) jako sem byla já -brácha....on protěžovaný já mlácena od rána do večra, tahaná za vlasy.....dodnes třeba nevlezu do špajzu (jako malá když už sem něco nemohla sníst nebo mi to nechutnalo tak mi to hodila do špajzu na zem a dokud sem to nesnědla tak sem tam byla potmě) |-| nebo si pamatuju jak mě mlátila 10cm tlustým klackem přes záda a taťka se mě zastal a dostal taky nadáno |-| |-| |-|
ale tohle u Chár nikdy nedopustím!!!!
@aguaverde no... nevím, co ti na to mám napsat. jako věděla jsem, žes měla nějaký problémy v rodině, ale tohle jsem teda netušila :-o fuj, normálně je mi z toho blbě.
teď jsem zrovna psala jedné holčině odpověď k sobě do alba, že já jsem po tom císaři dlouho hledala k eliášovi cestu. jak mi ho po porodu nepoložili na břicho, nemohla jsem si ho pochovat, pak jsem ho ani nekojila... toho císaře a nekojení jsem si vyčítala. teď do toho hormony v šestinedělí.... no můžu říct, že až tak před měsícem a půl, před dvěma jsem k němu začala cítit to, co by asi máma cítit měla.
předtím jsem ho měla ráda, to jo, ale spíš jsem to brala jako povinnost - přebalit, nakrmit. teď si to užívám.
chci říct, že přes to všechno nikdy nepochopím, jak něco takovýho může udělat matka vlastnímu dítěti.
kdybys byla nějakej hajzl, feťák, kradla jsi, dělala neskutečný problémy... ještě bych pochopila, že už tě nechce mít doma a že s tebou skončí a vyhodí tě.
ale jinak - týrat vlastní dítě...
cos dělala v těch 15, když tě vyhodila?
@ikarkulka naštěstí sem měla Jouzu :-D x-) ten mě podržel :-N asi proto sme spolu už 8let...prostě sme si prošli tím vším no...nemít ho tak asi já nevím spím na ulici je jí to jedno |-|
mě bylo pořád vyčítáno že já sem ta nechtěná (sem o 14měs od bráchy) mmch ona ho měla v 17 po prvním sexu s taťkou 8-( takže taky asi nebyl plánovaný
ona ani nevěděla že sem těhu, psala sem to taťkovi až v 15tt tak jí to asi řek ale v těhu sme se ani jednou nevyděly....
Add to co si cítila.....nevím jaké to tohle necítit já Chár dostala na prso hned hned sem cítila tu lásku x-) ale co vím tak i kámošky cítily to co ty takže podle mne je to u císaře "normální" vím jak ses tenkrát trápila a psala si smsky z porodky jak je ti to líto |-| ale hlavní je že sis tu cestu našla a to je to nejduležitější x-) x-) x-) x-) zbytek se zapomene a možná časem uvidíš že si ho milovala od prvního počátku jen si to neuměla rozpoznat x-) já se v těhu strašně bála zda budu umět Chár milovat :-N a nakonec to bylo tak jednoduché a přijde mi že sem bez její lásky nemohla žít x-) x-)
ono to ti nikdo neřekne ale v prvních týdnech s tím mimčem není taková zábava (jen spí, přebaluje se,atd) v tu dobu sem Chár milovala ale míň než teď =-) :-N s prvním usměvem, prvním slovem máma, atd se láska stupňuje takže asi jak je s Eliášem teď už zábava tak ti došlo že ho miluješ ;-) ;-) možná to předtím bylo zastíněno tím že ses trápila z toho kojení,porodu a tak ;-)
Jezisi, zensky, co to tu po ranu ctu? To je hrozny ;-(
@aguaverde jsi statecna x-) Sice u nas problemy tohoto kalibru nebyly, ale aby byl klid v rodine, musela jsem svyho fotrika a segru komplet odriznout od jeho segry a jeji rodiny. Jako nechapu, ze ma nekdo ambice delat dusno v rodine svyho sourozence! 8-(
Tak, ted udelam caru
PS: Pred prispevek s dukaznim materialem pridejte *****
Ahoj,
teď mi došlo že to zní jako stěžování aode mne, ale tak to není :-D já sem máti za to vše "vděčná" sice to zní divně ale je to tak :-N dospěla sem mnohem dřív, o to víc sem se snažila ve škole a teď mám Chár kterou miluju a vím jak se k ní chovat nikdy nebudu....ono vždy na něčem špatném je něco dobrého ;-)
@aguaverde doufám, že Chár bude brzy líp a mrzí mě co jsi si jako dítě/dospívající prožila |-| je to strašný. Mimochodem mě zase vyrazil taťka z bytu, ale taky jsem měla manžela a ten mi se vším pomohl, uživil mě a úspěšně jsem dokončila školu. Chyba tenkrát byla na obou stranách podle mě jak u táty tak u mě, jen už si to bohužel nikdy nevysvětlíme, protože půl roku po tom, 14 dní po mých 20.narozeninách umřel, ale byla jsem tam.... takže jsem udělala maximum.
@ikarkulka s tou cestou chápu, já nebyla ani po císaři a kojila jsem, ale ke Kristý jsem si ji taky chvilku hledat musela, i teď jsem občas pěkně vzteklá když má ty svoje moresy, pak se ale zamyslím co bych dělala kdybych ji neměla, kdyby se jí něco mělo stát a vím, že bych bez ní žít nemohla a nechtěla.
@mmmk zkopíruju sem znova tu IP co jsem psala včera, já jí upozorňovala jen jednou ;-)
**************************************************************************************
Re: dotaz Včera o 13:49
krista (admin)
Příjemci: veronika88
Ahoj,
bylo ti bylo smazáno album, které obsahovalo reklamu. Pokud chceš vystupovat jako uživatel, neměla by si nikde zmiňovat ani nabízet svoje služby. Nevkládej tedy prosím žádné nabídky ani odkazy. Můžeš si dát bezplatně inzerát do Katalogu firem (kterého jsi využila jak jsem si všimla) a tam nabízet své služby, ne v bazaru ani v albech.
Pokud se chceš pochlubit svou tvorbou mezi přáteli, učiň svůj fotoblog viditelný pouze pro ně.
V opačném případě, při opakovaném nerespektování našich pravidel ti hrozí zablokování přístupu na naše stránky.
Děkuji za pochopení a přeji hezký den.
Krista (admin)
Asmira Team
veronika88 2011-02-03 13:32:38 píše:
Dobrý den.
Mám problém,zmizlo mi ablíčko se všemi fotkami, texty,kde jsem měla zapsané všechny události, jinde to napsané nemám,nevíte,kde může být problém a jestli info jde vrátit zpět???
Já to 100% nemazala!!!!
baby citala som vsetko , a musim povedat len jedno kazda mate moj velky obdiv, ste uzasne zenske, tak verim, ze sa neneachate znechutit neprajnikmi a zlymi ludmi!!! ;-)
@domika007 já jsem se to nějak naučila neřešit co se týče osobního života, mám dvě děti, nenudím se, takže tak :-N a tady radši ty diskuze ani nečtu 8-(
@domika007 no to máš celkem nejvyšší čas na ten 3D ne :-N :-D tak už se těším na fotečky a snad se prcek konečně ukáže, jsem napjatá :-D a na valentýna, to bude super ta kontrola to se určitě ukázat musí :-D
7kg nic neni, shodíš to jedna báseň uvidíš :-D
@krista nj, len, ked u nas sa to nerobi a musim sa objednat do BA,ale chcem sa spytat Mudr. ci mi vie poradit, kde je najlepsie ;-) jj, ja tiez dufam, lebo takto sa neviem nikam pohnut, hlavne co sa tyka oblecka :-S