zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
@latvia@domika007@mmmk@danu@emjee já už jsem si kdysi dávno stěžovala, mě samotné to políčko přestalo fungovat (a vypadala jsem jako blbec protože jsem nereagovala na odpověď ]-() a dostala jsem i pár stížností do IP, takže možná je i chyba na naší straně :-S
jak ukončit takový to omílání furt do kola v IP? ]-( 8-(
zablokovala jsem tu veroniku88 a teď mi chodí IP kde dokola vysvětluju že porušila pravidla a odpověď je že je to padlý na hlavu a já to prostě pořád vysvětluju, fakt mě tohle nebaví, mám dojem že se kdysi někde psalo že mám právo takové IP už ignorovat ne? :-N když se teda jedná o jednu uživatelku která mě bombarduje, potřebovala bych to slušně utnout tak jí asi napíšu ať pošle stížnost nebo nevím :-N 8-(
@krista nazdar teri, pridala som do albumu nejake realne fotky veci, kt. uz mame doma, tak nakukni ;-) :-p su aj na FB ;-) - viac menej kvoli tebe som ich popridavala :-p
@domika007 díky, určitě kouknu :-)
@emjee díky za reakci :-N :-) už to pochopila sama :-N
@mmmk@aguaverde@kalerat@latvia@danu jestli máte někdo čas mrkněte prosím na tohle, netuším co si o tom mám myslet poprvé vidím tolik nicků pod jedním PC (od doby co máme možnost nahlížet na PC) je vůbec možné aby to byla jedna osoba, nemají nic společného :-o jen to že všechny nebo většina jsou krátce registrovány:
http://www.modrykonik.cz/adminclub/co...
@krista Teri, to je nase oblibena pohadkarka a vypravecka :-N Opet si hrajici na Cesku, idealne nekde v zahranici, IP, co jsem omrkla, vsechny slovenske. Prozradi ji pokazde "s malou Jessicou," nebo "vybrat trisku" a deti se "prehraji" 8-(
Tu s klidem blokni, pozadej o blokaci komplu. A kdyztak proklikej i ty ostatni IP.
@krista Hele, ale jsou lidi, co odsouhlasi do pratel kazdyho. To bych nebrala jako neco podezrelyho. Podivej se, kolik pratel ma vykvet yntelygence Milovani :-N
@mmmk to jo, ale ona těch přátel právě moc nemá tak mi přijde divný že každou tu duplu zrovna jo =-) :-S no je to fakt divný :-x ale vypadá normálně :-N