Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia jj, nie priamo objednavala, ale pytala som sa na nejake info a ked mi dotycna odpovedala, svietil mi moj bazar ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 idem to vyskusat, idem napisat o tvoj inzerat :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia pod :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia no co ukazalo sa ti to?
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 jj ;-) neviem preco to jej ensvieti =-)
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia tak to potom skor chalanom napisat :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia mozno jej to svieti a nevie to najst, musi si kliknut na polozku O co som prejavila zaujem, skus tak
Odpovedať
@latvia @domika007 @mmmk @danu @emjee já už jsem si kdysi dávno stěžovala, mě samotné to políčko přestalo fungovat (a vypadala jsem jako blbec protože jsem nereagovala na odpověď ]-() a dostala jsem i pár stížností do IP, takže možná je i chyba na naší straně :-S
Odpovedať
Profilova fotka
@krista tak potom moze byt, nech napise viz
Odpovedať
mrkněte sem, příspěvěk od emjee, 9.1.: http://www.modrykonik.cz/diskuse/tema...
Odpovedať
Profilova fotka
@krista jj, len odpoved ziadna :-N uz som im poslala ip
Odpovedať
@latvia tak to bývá často :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@krista :-D :-D :-D
Odpovedať
@latvia vlastně kecáš, odpověď tu je :-D viz: "emjee dik,pozrem na to"
Odpovedať
Profilova fotka
@krista :-D mam jej napisat ze programator na to pozre? :-D no, uspokojim ju :-D
Odpovedať
@latvia napiš, já to tak dělám běžně :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@krista :-D no dobre, a nepisu ti potom ze co ted s tym? ked im to furt nefunguje? :-p
Odpovedať
@latvia já všem píšu aby byli trpělivý :-D :-D :-D a když se ozvou znova tak už honím kluky aby mi dali vyjádření jak to vypadá :-N
Odpovedať
jak ukončit takový to omílání furt do kola v IP? ]-( 8-( zablokovala jsem tu veroniku88 a teď mi chodí IP kde dokola vysvětluju že porušila pravidla a odpověď je že je to padlý na hlavu a já to prostě pořád vysvětluju, fakt mě tohle nebaví, mám dojem že se kdysi někde psalo že mám právo takové IP už ignorovat ne? :-N když se teda jedná o jednu uživatelku která mě bombarduje, potřebovala bych to slušně utnout tak jí asi napíšu ať pošle stížnost nebo nevím :-N 8-(
Odpovedať
@krista ignorovat ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista nazdar teri, pridala som do albumu nejake realne fotky veci, kt. uz mame doma, tak nakukni ;-) :-p su aj na FB ;-) - viac menej kvoli tebe som ich popridavala :-p
Odpovedať
@domika007 díky, určitě kouknu :-) @emjee díky za reakci :-N :-) už to pochopila sama :-N @mmmk @aguaverde @kalerat @latvia @danu jestli máte někdo čas mrkněte prosím na tohle, netuším co si o tom mám myslet poprvé vidím tolik nicků pod jedním PC (od doby co máme možnost nahlížet na PC) je vůbec možné aby to byla jedna osoba, nemají nic společného :-o jen to že všechny nebo většina jsou krátce registrovány: http://www.modrykonik.cz/adminclub/co...
Odpovedať
@krista Teri, to je nase oblibena pohadkarka a vypravecka :-N Opet si hrajici na Cesku, idealne nekde v zahranici, IP, co jsem omrkla, vsechny slovenske. Prozradi ji pokazde "s malou Jessicou," nebo "vybrat trisku" a deti se "prehraji" 8-( Tu s klidem blokni, pozadej o blokaci komplu. A kdyztak proklikej i ty ostatni IP.
Odpovedať
@mmmk fakt jo :-N já ji vůbec neznám, tak blokuju dle tvé rady a děkuji :-)
Odpovedať
@mmmk a neznáš tuhle nějak líp? http://www.modrykonik.cz/adminclub/us... Kdykoliv narazím na nějakou vypravěčku duplu tak ona ji má v přátelích, už mi to taky začíná být podezřelý, má tam i dvě duply z výše zmíněného PC: http://www.modrykonik.cz/adminclub/us...
Odpovedať
@krista Jo, kdyz mrknes do verejne diskuze o blokovanych, uvidis tam tyhle multinicky vickrat.
Odpovedať
a předpokládám že ji mám také uvézt do veřejné jako vypravěčku jo :-x
Odpovedať
@krista Hele, ale jsou lidi, co odsouhlasi do pratel kazdyho. To bych nebrala jako neco podezrelyho. Podivej se, kolik pratel ma vykvet yntelygence Milovani :-N
Odpovedať
@krista Ano, jasne. Jinak ja Dont_speak znam jen podle alb a jako fyzicky clovek existuje :-)
Odpovedať
@mmmk to jo, ale ona těch přátel právě moc nemá tak mi přijde divný že každou tu duplu zrovna jo =-) :-S no je to fakt divný :-x ale vypadá normálně :-N
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?