Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Omlouvám se že vám sem lezu ale AHOOOOJ :-D :-D :-D :-D x-) x-) x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@aguaverde aguuu si sa vratila??? x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 Ahoj x-) do adminování asi zatím néé i když pořád admin práva mám =-) asi se na mne zapoměšlo...ale sem tu živá a zdravá i když bylo na mále :-N 8-( Jak se máte všechny? a co ty mminko :-D jak se cítíš??? x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@aguaverde super, ze si sa ozvala, som na teba nedavno myslela, ze co mas nove a tak ;-) no miminko v pohode, i ked mam pocit, ze od miminka ma uz maly riadne daleko :-D citim sa super...uzivam si to... a uz zase musim letiet, lebo ma caka sprcha a pak hladne dieta ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@aguaverde jeeeeej agu, ahoj :-) som nedavno na teba myslela, ze ako sa mas, co noveho, ze som ta dlllho nevidela na FB a ani tu na MK a ani fotky malej ze som nevidela ;-) Heh, ty mas este admin prava? Asi su ti sudene :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka že by?? :-D tož mě to nevadí že je mám....však sem říkala že možná časem se zase mezi vás vetřu :-D jinak no neměla sem se nijak moc extra proto sem nelezla na fb a tak pač každý by se hned ptal :-p ]-( a já nechtěla vtíravcům co si hrajou na kamarády odpovídat ani slovo ]-( jinak dnes sem hodila nějaké fotky Charlouše tak kukni je z ní už slečna a má zuby hééééč :-D už není malej bezzubec x-) nového no jen nervy nic jiného 8-( ale to je můj problém :-N
Odpovedať
@aguaverde Ahoj Agu, vitej spatky :) Akurat som ti komentaovala fotky na facebooku a myslela na teba ze co je s tebou a tak :-N Utekam bo mam tortu v trube :D
Odpovedať
Profilova fotka
Tortu ke mě :-D dala bych si :-D
Odpovedať
@aguaverde no vies ja som tusila ze se tu dnes objavis tak som zacala piect :D Moja draha polovicka ma zajtra narodky tak som mu slubila ze dostane tortu okrem inych darcekov :-p :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@niccky.z ty si ale hodná žena :-D moje drahá polovice dostala akorát dárček :-D :-p ale o to větší to byla radost když tam našel ehm kombajn :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
@aguaverde to ma jedine stastie ze ma pecenie bavi a rada peciem inak by dostal iba darecek :D:D kombajn :-D :-D :-D nejak nechapem
Odpovedať
Profilova fotka
@niccky.z Jouza miluje kombajny a to když říkám miluje tak fakt miluje ...... :-D :-N Sofí na ten kombajn nemůže ani šáhnout :D a minulé léto se v jednom projel kuwa básnil o tom ještě měsíc :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
@aguaverde to vazne :) tak aspon vis co mu kupit kdyz tak k svatku :D:D - jizdu v kombajne
Odpovedať
@ooo prosim ta, kedysi si mi radila tie skratky do excelu.,.. :-N nevedela by si mi prosim poradit aj ked chcem do wordu napisat symbol uhla taky ten zobacik s tym polkruhom vonku a dnu napri (uhol) AVB tak ako to mam vykuzlit? dakujem x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@pink_lady fuuuha, tak to netusim, ci sa da dat aj nejaky takyto symbol. =-) idem kuk
Odpovedať
@ooo ono v knizke a v ucebnici je to bezne ...vies co myslim =-) ale nemam sajn ako to dat vo worde uz som hladala aj cez google ze skopcim z dakeho dokumentu ale nenachadzam nic |-|
Odpovedať
Profilova fotka
@pink_lady hej, presne viem co myslis. tiez to hladam cez google a nic.
Odpovedať
Profilova fotka
@pink_lady ak by ti pomohol aspon tento: ∠
Odpovedať
@ooo dakujem ...mozno to dako este skombinujem v skicarovi :-D...len to zas bude ako obrazok a to budu brblat... 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
@pink_lady a na ten obyc bude tiez frflat? lebo to je normalny symbol uhla, co sa pouziva vo worde.
Odpovedať
@ooo dufam ze nebude ;-) len ta to neviem ako sa rozlisuje, lebo ked je ten poloblucik cez zobacik tak je to konvexny uhol a ked je okolo zobacika tak nekonvexný =-) geometria nikdy nebola moja silna stranka |-|
Odpovedať
Profilova fotka
@pink_lady to uz je na mna moc. :-D :-N
Odpovedať
@ooo promin zas ta idem otravovat |-| :-D prosim ta este k tzm skratkam ...viem ze na druhu dam alt plus 0178 a pod ...ale ak chcem dat napr ze "a" na "n" to viem dat tiez ci to nejde?
Odpovedať
@ooo vlastne...to mozem dat ze napr a^(m-n) resp a^m nie? diky x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@pink_lady nejak mi to nepali. :-N chces dat miesto "na druhu", "na entu"? ze to bude takto? - aⁿ
Odpovedať
ano tak
Odpovedať
Profilova fotka
@pink_lady chod do symbolov a je tam take policko, ze "kod znaku" a tam daj 207F a najde ti to ten "n"
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, dnes sme dosli z Turecka, bolo uzasne x-) Ak bolo nieco surne na mna, alebo treba rychlo nieco vybavit, som tu ;-) idem na ip :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@danu tak vitaj naspat :-) myslim, ze ste ani nemali velky klimaticky sok, kedze v ostatnych dnoch je na SK dost hic :-N myslim, ze nic surne na teba nebolo.... vidim, ze si uz riesila aj bazar ;-) ja sa uz tyzden snazim dostat pocet flagov aspon pod 150, ale nejde to, furt su nove a nove.... uzivatelky sa s tym flagovanim riadne rozbehli
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka podarilo sa mi vcera stiahnut nejakych 50 v bazari ale do rana boli spat :-D ja si s nimi poradim. Vidim, ze latvia stale flaguje temy na presun :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?