Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
market, ja nie som kamoska s vacsinou touchpadov kamaratka, mam rada iba tie, na ktore ked si polozim 2 prsty na akukolvek cast touchpadu a potiahnem ich dolu alebo doboku, tak sa mi potiahne stranka, ze nemusim stlacat tlacitko na mysi a sipku dolu.... ale malo notebookov to ma :-/ jeeeejda 8 rokov? to si kedy zacala, ved si taka mladaaaaa.... moja exkolegyna z MŽP fajcila pocas celeho tehotenstva, aj po nom... a ked prisla na MŽP pozriet tak isla do fajciarne aj s dietatom v kociku.... ja ked som len okolo tej miestnosti prechadzala, bolo mi zle...chudato dieta.... no Viedenske vianocne trhy su vzdy super vyzdobene, je to tam uplne ine ako na SK, lebo tu su trhy o zrani a vo Viedni o vyzdobe a serepetickach vianocnych.... na 20 stankov s vyzdobami pripadaju mozno 2 stanky s oberstvenim - v 1 pitie, v 2. jedlo.... a to jedlo nic-moc, tam nemaju klobasu - iba parky, ani cigansku, ani raznici, ale zase kopu praclikov, sisiek a inych cukroviniek..... ja som bola porodena cisarskym, kedze som bola 2 tyzd. prenasana a ani vyvolavacka ma dako nevyvolala :-D hnila od narodenia :-D :-D
Odpovedať
Teri, no jo, ja chapu, ze je to rychly, ale ona mela priroda nejaky duvod, proc se ty deti prirozene rodi spodem, vis? :-D Jinak kamoska dneska odpoledne vyzkousela sex po porodu, po 10 dnech a psala, ze dobry, ze je tam jen vic mista, ale na to ji dula upozornila a pry se to casem vrati do normalu. Co mam zname a kamosky, co cisarem rodily, zadna si to nechce zopakovat :-N Pry vyrizene jeste dlouho pote, citily v jizve kazde zakaslani, zasmani... Navic bricho se zatahuje dyl, jestli vubec. Jani, tu jsou trhy o jidle predevsim. Sem tam nejake rukodelne vyrobky, svicky, nejake tradicni vanocni ozdoby, jinak bile klobasy, precliky, sladkosti, svarak, punc... My tam chodime nasavat atmosferu a svarak. Ja ted teda jedu na Kinderpunschi :-D A nikdy se mi nedari odolat bananum v cokolade na spizu a cukrove vate... jsem jako mala :-D A vyzdoba je tu vzdycky taky moc pekna, ale ve Vidni mi prijde vkusnejsi teda. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som isla cisarskym, mal byt planovany kedze Ella bola cely cas otocena cize KP a u prvorodicky sa neodporuca rodit normalne ale nakoniec nebol planovany kedze sa sama zacala pytat von ale cisarak bol, ale ja som rada bolesti sa bojim jak slak aj ked som dost tvrda osoba ktora vela znesie ale normalny porod neviem :-S u mna bolo vsetko v pohode az na to sorry ze to tu takto napisem sa mi otvorila rana tyzden po cisarskym na trochu miestach /pardon za trosku nechutne vyjadrenie/ maso som mala vonku zle sa mi to hojilo, no horor ale inak v poho uz potom
Odpovedať
Profilova fotka
KP je co? to je ten "koniec panvovy" co spominala market? :-N u prvorodicky sa neodporuca rodit normalne? to ako vobec alebo iba ked je dieta otocene? vobec tymto veciam nerozumiem, tak preto sa tak vypytujem :-) danu v pohode, ze si to tak napisala, ved sme tu len uzavreta skupinka bab :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jani ano koniec panvovy. Iba ked je dieta otocena inak sa rodi normalne, niektori doktori povolia aj prirodzeny porod pri KP ale vacsinou nie.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Jani, tady to umi porodni asistentky jeste otocit, kdyz se mimco neotoci samo. Samozrejme pokud si rodicka nevyzada cisar sama z vlastni iniciativy, coz tu jde. Je tu na to hodne metod - mechanicke otoceni pres brisni stenu, aktupunkturou, bylinkama atd. Danu, i to se stava. To se muze bohuzel stat i u jine rany po operaci nez u cisare. Nesla jsi na reoperaci? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
ne nesla a priznam sa ze ani neviem co to je =-)
Odpovedať
To je jakoby plastika jizvy. Moji kamosce operovali velikanske materske znamenko (tak o velikosti krajice chleba) na boku ve vysce pasu. A ji ta jizva po 14 dnech praskla (asi stehy nebo co) a ona byla na operaci znovu, pouzili silnejsi siti. Ted tam ma takovou velikou caru. I kdyz ted aktualne nevim, je tehule s terminem 5 dni prede mnou :-)
Odpovedať
Profilova fotka
som zacala vymazavat profilove fotky na strechach, takze ak vam bude niekto nadavat, tak sorry, ja za to mozem :-N zatial som ich vymazala tak zo 30..... prechadzala som len tak nahodne temy.... nasla som aj zirafkin prispevok, tiez by sa jej mala vymazat fotka, ale tak davam jej tyzden nech si ju zmeni :-p
Odpovedať
Jani, ja mazu fotky na strese v profilech uz delsi dobu :-N Jenze bych byla rada, aby se pravidla uz moc nemenila. A moc je nechapu. Uz jsem se hadala s Kocule82 - ma byt na te fotce ona sama, ale pritom ok je fotka s ditetem??? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
uz sa menit nebudu..... ja tiez mazem uz dlhsi cas, ale dnes som mazala hromadne.... na fotke bud sama alebo s dietatom a ak je tam dieta, musi tam byt vidiet aj tvar cloveka, nie ako maju niekotri fotku ako drzia dieta na rukach, vidno len dospelacke ruky a dieta, tak take fotky nie su ok
Odpovedať
Článok sa načítava...
Holky zdravím, jen nakukuju, kdysi jste tu řešily nějaký lepší prohlížeč, můžu se zeptat co to bylo? Mozilla mě posl. týden vytáčí doběla ]-( teď jsem tu přes Operu ale neni to to pravý :-o byla bych ráda kdyby to té Mozille bylo podobné, hlavně kvůli manželovi, neni to sice žádnej starej dědek ale na změny si těžko zvyká, stačí když jsem přešla z Exploreru na Mozillu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
mna mozilla tiez stvala, dost mi padala.... teraz mam Chrome a som veeeeelmi spokojna, je to rychlejsie ako mozilla a lepsie.... ked si das otvorti novu kartu, tak sa ti na tej stranke zobrazia take minimalizovane okna, ktore si naposledy pouzila a dolu na liste naposledy zavrete karty.... hore do riadku kde sa pise webova adresa, tak to sluzi aj ako vyhladavanie na google.... proste tam zadas hocico, napr. "ceske budejovice" a vyhodi ti to rovno vysledky z google... tazko sa to opisuje takto teoreticky, musis vyskusat.... ja som skusala aj operu, ale nesadli sme si :-D aj Safari som testovala, no to som po 5min. zavrhla
Odpovedať
Profilova fotka
k nasim baby-menam...medzi nami admin-dievcatami som zvedava, ci nam vo februari uverite, ze mame mena dohodnute uz asi 5 rokov a ze sme sa neinspirovali nikym z pritomnych... =-) :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ikke, ved uz tolko nenapinaj, kto to ma vydrzat? :D to, ze ci uverime, ze ste sa neinspirovali - ze by to bola napoveda a niektora z adminiek uz ma dieta s takym menom? Alebo nejaka adminka ma take meno? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
ikke - prezrad nam to x-) x-) x-)
Odpovedať
janocka, jak vyzvídá :-D ale vážně ikke, prozraď ;-) když už jsi to nakousla :-) já jsem momentálně ve fázy, kdy bych chtěla vítka nebo ninu. ale zítra to bude zase jinak :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Nina je pekne meno... mne sa pacia take ruske mena... Nina, Nikola, Zoja, Lara... ale aj tak najkrajsie meno je pre mna Layla, Leyla alebo Leia a chlapske Eliáš :-p
Odpovedať
Profilova fotka
janka je odjakziva zvedava :-D :-p nina je velmi oblubene meno mojej svagrinej, stale mi rozprava, ze ked bude mat dceru bude sa volat nina :-)
Odpovedať
napsala jsem ve fázy? =-) :-N
Odpovedať
Profilova fotka
najneskor 22.2. prezradim, slubujem :-D som sa manzela pytala, ake mena sa mu okrem tych nasich dvoch pacia, povedal, ze z holandskych dievcenskych ninke, co je teda velmi blizko niny, co sa aj mne paci, ale mam pocit, ze na slovenskych pieskoviskach sa tak vola kazde druhe dievcatko (kazde druhe medzitym je vaneska, sofia, sara alebo emma) :-N
Odpovedať
Ajaj, Ikke, zapomnela jsi na Natalky a Denisky :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ikke, este mam pocit, ze kazde druhe aj Liliana ;-) to moj svokor raz zadrel, ze by bolo super, keby sme mali syna a dceru a volali sa Jan a Jana.... tak som mu povedala, ze tak to by uz bola tazka psychiatria :-D Svokor je Jan, muz je Jan, ja som Jana a este aj deti aby sa takto volali? tsssss, chudatka :-D
Odpovedať
zase by se to hezky pamatovalo :-D
Odpovedať
Profilova fotka
moj svokor, 84 rokov, ked chce oslovit mojho manzela, zvacsa najprv spomenie svojho starsieho syna az potom mojho manzela; ked chce oslovit manzelovu sestru-dvojicku, najprv vymenuje jej 3 starsie sestry :-N a ma dvoch vnukov, obe mena zacinaju na to iste pismeno, to mame problem aj my ostatni si ich medzi recou nepopliest... :-p :-N
Odpovedať
Profilova fotka
teraz ked svokra povie: Janko, tak sa jej neozve nikto alebo obidvaja alebo ten nespravny :-D takze keby boli tie mena 3, to by bol iny bordel :-D
Odpovedať
Profilova fotka
hotova rodinka uzasnych :-D :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
on je strasny konzerva svokor, ved ked pocul, ze jeho prva vnucka bude Linda, tak skoro zradnika chytil, ze preco jej nedaju nejake pekne slovenske meno ako napr. Maria, Anna a pod. Ale svokra ho schladila, ze co ho do toho, ze to nebude jeho dieta ale iba vnucka tak do toho nema co kecat :-D mne sa paci aj meno Anna ale tak v skole by bola uricte Anča a to je skarede :-N
Odpovedať
Jani, to by byl mazec tolik Janku a Janek :-D Muj tchan, jeho otec a snad 10 generaci dozadu byli Frantiskove. Manzeluv deda z druhe strany je taky Franta a jmenoval se tak i muj deda 8-) Cela rodina krom tchana na tchyni tlacila, kdyz cekala meho manzela Martina, aby byl Frantisek. Byla klika, ze tehdy rodila sama a jmeno teda dala taky sama a jak se to tchanovi libi. U druheho syna totez a ten je Radek :-D A ted na me tlaci manzelova babicka, ze nemam byt takova ... jako moje tchyne a dat toho Frantu :-D Asi ji trefi, jestli to bude Albert nebo co hur - holka :-D A druhy deda nam zas klade na srdce, ze jestli to bude kluk, at je to proboha jakekoli jine jmeno nez Frantisek :-D :-D :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?