Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jani - len, aby to zase baby na MS a BRMS neprehanali :-N :-D
Odpovedať
Profilova fotka
caute. konecne doma. dnes som mala anglinu a o tyzden mame uz testy. mali sme mat az 31ho, ale nejak sme stihli vsetko prejst v predstihu. a musim sa do 26ho rozhodnut, ci budem pokracovat aj do dalsieho stageu a ci zase dam dalsich 200 eur na 3 mesiace a pojdem tam par krat. :-|
Odpovedať
tohle jsem našla v jedné diskusi: jako taky tu noou verzi mohli nechat na víkend, kdy je tu pusto prázdno že by sem šli všichni o víkendu kvůli jejich závislosti :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ja nemam pocit, ze by cez vikend bolo prazdno, kedze si kazdy pondelok nachadzam min. 20 Ip :-N
Odpovedať
Profilova fotka
tak konik je uz dolu... podla mna su vsetky co boli online v soku, lebo urcite necakali, ze to bude uz po polnoci :-D a pise sa v oznameni, ze mozno aj zajtra bude prebiehat prechod.... no co budu tie chudinky robit, nie je este ani teplo aby mohli ist "na kolo" - v lete ked bol vypadok, tak ma pobavil 1 rozhorceny mail a zlaty klinec bol.... no tak ked nemozem byt na koniku, aspon pojdem von na kolo :-D nepamatam si to cele, ale nikdy na to nezabudnem ako sme chudinku uzivatelku donutili odlepit sa od PC ozaj, volala som s bratom, no a ze Aska sa uz ma lepsie, uz je veselsia, tak sa tesim x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
to je pohoda ked nejdu koniky.... som si precitala Ipcky, vsetci chceli vediet preco maju stopnuty inzerat alebo ho chceli odstopnut.... smola, lebo vsetci su z konika :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
bre ranko x-) jani - som rada, ze aska je ok x-) x-) a tiez mam pocit, ze je nejaky extra klud co sa tyka vypadku MK :-D si tu dokonca zalozilu temu na MS :-o
Odpovedať
Ahojky, já jsem fakt blondýna :-D mě nenapadlo (až teď) že se můžu k vám dostat přes beremese nebo modrastrecha :-D
Odpovedať
Jani to jsem se nasmála nad tím příspěvkem v 8:20 :-D Koukám, že se ale nikomu nezavděčíme :-D někdo by to chtěl nechat na víkend a pak by stejně pindaly :-p a pořád otravovaly s novou verzí a teď budou pindy zase kvůli vylepšeninám (jak už někde bylo :-p) takže tady bude pořád veselo :-p Domi zítra jdeš k té Dr. viď, já jsem úplně napjatá ty jo :-o a koukám, že tebe každej den něco nas... máš nějaký smolný období :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj teri - teraz si to zabila :-D :-D :-D ako ste dopadli u lekarov? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
teri - hej zajtra tam konecne idem...ja neviem co je toto za obdobie,ale v kuse sa daco pos*rie |-|
Odpovedať
Profilova fotka
teri, cez strechu sa sem nedostanes.... ta je tiez dole :-D a keby aj fungovala, tak adminclub tam este nefunguje, nie je to prepojene.... to fakt si zalozili temu na MS? dufam, ze len par a nebudu si zakladat stovky terminovych tem, lebo ony su toho schopne :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
hej hej, ze nudzovy stav ci nejak tak sa tema vola ;-) :-D http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Profilova fotka
zabit ma je maaaalo :-( som si odparavala listok z tricka, lebo ma skrabal strasne.... a hadajte co sa stalo.... on bol prisity tou istou nitou ako svy tricka.... ktory debil vymyslel stitky?! ved nie je jednoduchsie vytlacit to na tricko? a pohodlnejsie pre vsetkych.... kuuuurna, nove tricko, prvykrat ho mam na sebe a takto som dopadla... keby to bolo take 5 eurove, tak ok, ale nebolo.... do prciiiic.... a aby toho nebolo malo, ja neviem sit |-| ked pridem domoc, tak ho odlozim dakam a vezmem ho mame ked tam najblizsie pojdem, nech mi to zasije :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ta krava, co som jej vcera stopla 86 inzeratov na streche a market asi dalsich 50 z jej inych 2 nickov pinda, ze preco sme ich stopli, ze ved ich tam tyzden mala a nechali sme jej to.... no ked som to pred tyzdnom videla, nenapadlo mi, ze aj kuchynske potreby ako varechy, obrusy, podlozky na krajanie su MLM :-|
Odpovedať
Profilova fotka
jani - vidiet, ze mas malo prace dneska :-D :-D :-D och joj, takychto ludi uplne, ze neznasam :-S
Odpovedať
Článok sa načítava...
Jani, ale mne to fakt neprislo tak divne, kdyz jsem jen tak prolitla ty inzeraty. Az vcera me to prasklo do oci, ze to bude katalogovy prodej - obzvlaste "Vonave ruzicky" a ta drogerie :-| A na ty duply jsem dosla tez nahodnou kontrolou. Jestli se to mile pani Dade nelibi, narvhni ji, ze ji muzes zablokovat pristup uplne ;-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ked predavala sviecky, hodiny, koberce, obrusy, tak mi ani len nenapadlo, ze je to MLM.... drogeria hej, to sme uz riesili pred tyzdnom a vcera ked sa objavili tie "vonave mydielka" ci ako to nazvala, tak mi do to bolo divne.... a na streche je dooost nezvycajne, ze uzivatel ma 86 inzeratov :-D :-D
Odpovedať
Uz kvuli takovym bych uvitala tlacitko na stopnuti vsech inzeratu :-N
Odpovedať
Profilova fotka
jani - dneska si ako blesk :-D :-D si ma zase predbehla :-p
Odpovedať
Panenko skakava, Rimmel v plne sve dokonalosti na beremku :-N Hodne zabavy, Domi :-D
Odpovedať
Profilova fotka
domi - tak konecne robim nieco aj na MS.... ale vrhla som sa do mailov, tak uz ti necham volny priestor :-D prisla som sa pochvalit, ze ČSSD chce mat reklamu na koniku :-D rimmel na brms? no idem kuk =-)
Odpovedať
Profilova fotka
prosim? rimmel na BRMS? panbozko nam pomahaj :-x :-x jani - vdaka, ale letim na obed, takze sa mrknem az pak ;-) :-p
Odpovedať
Profilova fotka
no vznika to, coho som sa bala.... rimmel a spol. nechcu ist do inej, nahradnej temy na MK, pretoze vraj su zabehana parta.... rozmyslam, ci to nezatrhnut, neurobit 1 CSFR temu a tam nech si kecaju, lebo tak vznikne mrte mrte tem, v kt. su "zabehane party".... a konik dnes (asi) nebude, lebo len preklapanie fotiek trva 18h....a potom este diskusia a bazar sa bude preklapat
Odpovedať
Jani, asi to trochu omez, jestli muzes. Protoze to si tam pak zalozi tema lednovky, unorovky, breznovky..., januarovky, februarovky, märzovky... + 2006, 2007, 2008, 2009, 2010...+ veskere maminky, snazilky, tehulky... Jsem rada, ze jedine tema, kam chodim, se rozhodlo dat si od sebe pauzu, takze se uvidime az v ostre verzi :-D Pry at na sebe nemame ponorku :-p :-D Moznaaaa bych poslala Rimmel do tematu prvni rozvod, at tam dotycnym nastini, jak se pozna dokonaly chlap a dokonale manzelstvi... tam z ni padnou na zadek :-D
Odpovedať
Profilova fotka
idem vytvorit temu o tom... napisem, ze mame 1 CSFR, 1 CZ a aby to bolo fer je povolena este 1 SK a dost lebo presne ako sme pisali, vzniknu tu stovky tem.... inak, dost ma soklo, ze politicka strana chce reklamu na koni.... ze chcu spropagovat novy program zamerany na rodinu a deti.... ach jo, tie nase "socialne" vlady :-S cakam, kedy sa ozve Smer :-N
Odpovedať
Jani, dejte tem CSSD aspon poradnou sazbu a reklamu nekde v rozku, pri diskuzi, ne na hlavni strance :-p
Odpovedať
Profilova fotka
ak vznikne nova tema ako nahrada za kona, tak dat tento link http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... a zamknut ;-)
Odpovedať
Čauky holky, kde je rimmel? :-N to se musím podívat a kéž by vám tam zůstala na beremese, ať si ji taky užijete :-D, na MK už mě sejří :-D ČSSD tak to je mazéééc :-N Já zase nic nestíhám, Domi pardon za tu debilní otázku na FB :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
rimmel je tu : http://www.beremese.cz/forum/show.php... a my ju na svadbe nechceme, berte si ju! :-D :-p jejda v pohode, sak sranda musi byt ;-) :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?