Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jani - len, aby to zase baby na MS a BRMS neprehanali :-N :-D
Odpovedať
Profilova fotka
caute. konecne doma. dnes som mala anglinu a o tyzden mame uz testy. mali sme mat az 31ho, ale nejak sme stihli vsetko prejst v predstihu. a musim sa do 26ho rozhodnut, ci budem pokracovat aj do dalsieho stageu a ci zase dam dalsich 200 eur na 3 mesiace a pojdem tam par krat. :-|
Odpovedať
tohle jsem našla v jedné diskusi: jako taky tu noou verzi mohli nechat na víkend, kdy je tu pusto prázdno že by sem šli všichni o víkendu kvůli jejich závislosti :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ja nemam pocit, ze by cez vikend bolo prazdno, kedze si kazdy pondelok nachadzam min. 20 Ip :-N
Odpovedať
Profilova fotka
tak konik je uz dolu... podla mna su vsetky co boli online v soku, lebo urcite necakali, ze to bude uz po polnoci :-D a pise sa v oznameni, ze mozno aj zajtra bude prebiehat prechod.... no co budu tie chudinky robit, nie je este ani teplo aby mohli ist "na kolo" - v lete ked bol vypadok, tak ma pobavil 1 rozhorceny mail a zlaty klinec bol.... no tak ked nemozem byt na koniku, aspon pojdem von na kolo :-D nepamatam si to cele, ale nikdy na to nezabudnem ako sme chudinku uzivatelku donutili odlepit sa od PC ozaj, volala som s bratom, no a ze Aska sa uz ma lepsie, uz je veselsia, tak sa tesim x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
to je pohoda ked nejdu koniky.... som si precitala Ipcky, vsetci chceli vediet preco maju stopnuty inzerat alebo ho chceli odstopnut.... smola, lebo vsetci su z konika :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
bre ranko x-) jani - som rada, ze aska je ok x-) x-) a tiez mam pocit, ze je nejaky extra klud co sa tyka vypadku MK :-D si tu dokonca zalozilu temu na MS :-o
Odpovedať
Ahojky, já jsem fakt blondýna :-D mě nenapadlo (až teď) že se můžu k vám dostat přes beremese nebo modrastrecha :-D
Odpovedať
Jani to jsem se nasmála nad tím příspěvkem v 8:20 :-D Koukám, že se ale nikomu nezavděčíme :-D někdo by to chtěl nechat na víkend a pak by stejně pindaly :-p a pořád otravovaly s novou verzí a teď budou pindy zase kvůli vylepšeninám (jak už někde bylo :-p) takže tady bude pořád veselo :-p Domi zítra jdeš k té Dr. viď, já jsem úplně napjatá ty jo :-o a koukám, že tebe každej den něco nas... máš nějaký smolný období :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj teri - teraz si to zabila :-D :-D :-D ako ste dopadli u lekarov? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
teri - hej zajtra tam konecne idem...ja neviem co je toto za obdobie,ale v kuse sa daco pos*rie |-|
Odpovedať
Profilova fotka
teri, cez strechu sa sem nedostanes.... ta je tiez dole :-D a keby aj fungovala, tak adminclub tam este nefunguje, nie je to prepojene.... to fakt si zalozili temu na MS? dufam, ze len par a nebudu si zakladat stovky terminovych tem, lebo ony su toho schopne :-D :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
hej hej, ze nudzovy stav ci nejak tak sa tema vola ;-) :-D http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Profilova fotka
zabit ma je maaaalo :-( som si odparavala listok z tricka, lebo ma skrabal strasne.... a hadajte co sa stalo.... on bol prisity tou istou nitou ako svy tricka.... ktory debil vymyslel stitky?! ved nie je jednoduchsie vytlacit to na tricko? a pohodlnejsie pre vsetkych.... kuuuurna, nove tricko, prvykrat ho mam na sebe a takto som dopadla... keby to bolo take 5 eurove, tak ok, ale nebolo.... do prciiiic.... a aby toho nebolo malo, ja neviem sit |-| ked pridem domoc, tak ho odlozim dakam a vezmem ho mame ked tam najblizsie pojdem, nech mi to zasije :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ta krava, co som jej vcera stopla 86 inzeratov na streche a market asi dalsich 50 z jej inych 2 nickov pinda, ze preco sme ich stopli, ze ved ich tam tyzden mala a nechali sme jej to.... no ked som to pred tyzdnom videla, nenapadlo mi, ze aj kuchynske potreby ako varechy, obrusy, podlozky na krajanie su MLM :-|
Odpovedať
Profilova fotka
jani - vidiet, ze mas malo prace dneska :-D :-D :-D och joj, takychto ludi uplne, ze neznasam :-S
Odpovedať
Jani, ale mne to fakt neprislo tak divne, kdyz jsem jen tak prolitla ty inzeraty. Az vcera me to prasklo do oci, ze to bude katalogovy prodej - obzvlaste "Vonave ruzicky" a ta drogerie :-| A na ty duply jsem dosla tez nahodnou kontrolou. Jestli se to mile pani Dade nelibi, narvhni ji, ze ji muzes zablokovat pristup uplne ;-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ked predavala sviecky, hodiny, koberce, obrusy, tak mi ani len nenapadlo, ze je to MLM.... drogeria hej, to sme uz riesili pred tyzdnom a vcera ked sa objavili tie "vonave mydielka" ci ako to nazvala, tak mi do to bolo divne.... a na streche je dooost nezvycajne, ze uzivatel ma 86 inzeratov :-D :-D
Odpovedať
Uz kvuli takovym bych uvitala tlacitko na stopnuti vsech inzeratu :-N
Odpovedať
Profilova fotka
jani - dneska si ako blesk :-D :-D si ma zase predbehla :-p
Odpovedať
Panenko skakava, Rimmel v plne sve dokonalosti na beremku :-N Hodne zabavy, Domi :-D
Odpovedať
Profilova fotka
domi - tak konecne robim nieco aj na MS.... ale vrhla som sa do mailov, tak uz ti necham volny priestor :-D prisla som sa pochvalit, ze ČSSD chce mat reklamu na koniku :-D rimmel na brms? no idem kuk =-)
Odpovedať
Profilova fotka
prosim? rimmel na BRMS? panbozko nam pomahaj :-x :-x jani - vdaka, ale letim na obed, takze sa mrknem az pak ;-) :-p
Odpovedať
Profilova fotka
no vznika to, coho som sa bala.... rimmel a spol. nechcu ist do inej, nahradnej temy na MK, pretoze vraj su zabehana parta.... rozmyslam, ci to nezatrhnut, neurobit 1 CSFR temu a tam nech si kecaju, lebo tak vznikne mrte mrte tem, v kt. su "zabehane party".... a konik dnes (asi) nebude, lebo len preklapanie fotiek trva 18h....a potom este diskusia a bazar sa bude preklapat
Odpovedať
Jani, asi to trochu omez, jestli muzes. Protoze to si tam pak zalozi tema lednovky, unorovky, breznovky..., januarovky, februarovky, märzovky... + 2006, 2007, 2008, 2009, 2010...+ veskere maminky, snazilky, tehulky... Jsem rada, ze jedine tema, kam chodim, se rozhodlo dat si od sebe pauzu, takze se uvidime az v ostre verzi :-D Pry at na sebe nemame ponorku :-p :-D Moznaaaa bych poslala Rimmel do tematu prvni rozvod, at tam dotycnym nastini, jak se pozna dokonaly chlap a dokonale manzelstvi... tam z ni padnou na zadek :-D
Odpovedať
Profilova fotka
idem vytvorit temu o tom... napisem, ze mame 1 CSFR, 1 CZ a aby to bolo fer je povolena este 1 SK a dost lebo presne ako sme pisali, vzniknu tu stovky tem.... inak, dost ma soklo, ze politicka strana chce reklamu na koni.... ze chcu spropagovat novy program zamerany na rodinu a deti.... ach jo, tie nase "socialne" vlady :-S cakam, kedy sa ozve Smer :-N
Odpovedať
Jani, dejte tem CSSD aspon poradnou sazbu a reklamu nekde v rozku, pri diskuzi, ne na hlavni strance :-p
Odpovedať
Profilova fotka
ak vznikne nova tema ako nahrada za kona, tak dat tento link http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... a zamknut ;-)
Odpovedať
Čauky holky, kde je rimmel? :-N to se musím podívat a kéž by vám tam zůstala na beremese, ať si ji taky užijete :-D, na MK už mě sejří :-D ČSSD tak to je mazéééc :-N Já zase nic nestíhám, Domi pardon za tu debilní otázku na FB :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
rimmel je tu : http://www.beremese.cz/forum/show.php... a my ju na svadbe nechceme, berte si ju! :-D :-p jejda v pohode, sak sranda musi byt ;-) :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?