Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Co to je za fotku, to jaksi nechápu =-) :-N http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
Profilova fotka
teri - tak tej foto nerozumiem ani ja :-|
Odpovedať
Ty jo holky to je bordel, to bude akorát víc práce, že nejde MK, protože maminy a těhule zaplavily alba obrázky co tam nemaji co dělat! ]-( http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
Domi a chodí na svadbu diddi? Vyměníme za rimmel diddi teda :-D
Odpovedať
Profilova fotka
terez - to som pisala aj ja, vid co s touto temou a albumom ;-) ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
diddi som tu zatial nevidela :-N ale ani tu tu nechceme :-p
Odpovedať
Já se divím že tam za rimmel někdo přišel :-N :-N :-N
Odpovedať
Já to smažu, mě to nezajímá, v pravidlech je napsaný že dočasný obrázky neexistujou a jestli si bude stěžovat tak jeden den ji nezabije! ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
tak asi chcu mat od nej na chvilku pokoj :-x :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ved zmaz, ale tak dufam, ze nebudu pisat mne, lebo shaarka ma velmi nemusi 8-(
Odpovedať
Promiň toho jsem si nevšimla v tom "Co s touto temou a albumom" :-x
Odpovedať
Tak jí řekni že jsem to smazala já ;-) napíšu jí pravidla a dál se s ní bavit nebudu ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
pohoda, ja si tiez obcas neprecitam ;-) okej, ja len tak medzi nami dievcatami ;-) :-D
Odpovedať
Jééé malej mi brečí :-o tak jsem smazala dvě alba celkem, napsala jsem do tématu Smazaná alba, tak kdyby byly stížnosti ;-) a letíííím :-o :-)
Odpovedať
Profilova fotka
domi, shaarka nikoho nemusi :-D teda z adminov.... mna nemusi, anax nemusela... ale su na MK v 1 teme, tak je to v poho uz.... ako ja nechapem co riesia, ze nejde kon.... ved je konecne jarne pocasie vonku tak nech vylezu von !!
Odpovedať
Profilova fotka
fuuu...tak to som si vydychla potom :-D ...akoze minule na mna vyskocila v teme o fotografoch, ze preco som ich premazala a pod. a pisali sme si aj Ip... oni a s detmi von?nehrozi!
Odpovedať
To je otřes když někdo sedí doma na zadku furt zavřenej, já bych s dětma pořád někde lítala a mít zahradu tak jsem celý den jen tam x-) akorát že teď se mi děti střídaji ve spaní a malej jak se doma vyspí tak pak nechce do kočárku :-N takže blbé :-p ale s věkem snad bude líp :-N Teď jsem ho nakojila a už mi tam Kristý cosi breptá, tak hezký den a Domi zítra na tebe myslím, jsem strašně napjatá s jakou přijdeš!!! :-)
Odpovedať
A ještě si počkám na novou verzi MK a smažu profilovou fotku flamenga :-p :-p :-p 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
teri - dakujem a urcite sa ozvem, ze co je vo veci ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
domi, na jej vyskakovania vo fore nereaguj, to je najlepsie :-p aj ja sa tesim na vymazavanie profilovych fotiek v novej verzii....najradsej by som mazala hned, ale tak najskor bude potrebne vytvorit upozornovaciu temu a dat im daky deadline na zmenu... a potom zacat bez upozornovania mazat :-D
Odpovedať
Holky, tohle snad neee :-D :-D :-D http://www.beremese.cz/album/album.ph...
Odpovedať
Profilova fotka
ta baba je z telky, nie? a aj ten chalan je nejaky znamy, ale to uz neviem, co je zac. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no ja ho nepoznam.... keby mi ujo google nepovedal, ze je hokejista, tak netusim ani :-N ja som v tomto slaba.... ako viem NHL kluby pomenovat (teda ked sa povie Toronto, tak viem meno klubu, Montreal, NY, NJ... a pod.) a z hokejistov poznam Gretzky, Jagr, Rutu (ci ako sa to pise), Oveckin, Zajac (neviem ci este hra ale pamatm si ho lebo sa to super vyslvouje - zajdžek), no a ptom par slovenskych... cechov nepoznam vobec... teda este Hasaka poznam :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte som zabudla :-) dnes idem po 300 rokoch do posilky. :-S som zvedava, ako dopadnem :-D
Odpovedať
Profilova fotka
aha, takze hokejista?
Odpovedať
Ano, on je hokejista. Nevim, kde ted hraje, tusim za Mladou Boleslav nebo Litvinov. Hlavne mi prijde ale, ze to neni jeji album.
Odpovedať
Rekla bych, ze je to reklama na ten salon Veritas. Co vas napadne, kdyz si prectete ten text a vidite neprofi fotky na konci? Kdo a kde to tak mohl fotit? A ta chvaaaala na ten salon. Jen by me zajimalo, jestli o tom Kristelka vi.
Odpovedať
Ahojky :-) Markét koukala jsem na to a taky bych řekla že na 99% to neni její album :-p nikam ani nepříspívá. Já jsem dneska špatná, tak moc bych potřebovala aby fungoval koník, potřebuju si pročíst nějaký témata, vím že tam něco takovýho je, Kristý vyšly blbě nějaký testy, půjdeme na gastro vyšetření a taky mají podezření na celiakii |-| Tak se loučím, přeju hezký večer!!!
Odpovedať
Jej, Teri, to me mrzi. Maji podezreni, ze ten ekzem ma z potravinove alergie nebo intolerance? =-) Taky bych potrebovala precist na koni nejaky temata. Okolo porodu |-|
Odpovedať
Profilova fotka
bry vecer terez - to mi je luto |-| dufam, ze cim skor pridete na to,ako jej pomoct... market - idem pozriet na ten album aj ja...
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?