Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Jo tam se to píše :-N bože já jsem fakt vypatlaná, potřebuju novej mozek :-N
Odpovedať
v klidu, já jsem taky vymatlaná :-D
Odpovedať
Markét a kolik jsi vlastně "tt" jsem z toho nervní jak to tady nevidím :-D a co malej jak se těší na sestřičku? :-) x-)
Odpovedať
Teď jsem 23+4. Jo to nevím jestli se těší, myslím, že to v tom svým malým mozečku nedokáže zpracovat. Jen ví, že je mimi v bříšku a všechno na něj svádí :-D
Odpovedať
Jak dlouhá trvá chvíle? :-D
Odpovedať
kal, ty jsi jak ty nedočkavý uživatelky :-D http://www.beremese.cz/forum/show.php... skoro jsem jí chtěla napsat, jestli by to nechtěla i na vteřiny :-D
Odpovedať
ale abych nekecala, tak tady teď taky hlídkuju, kdy už to bude ;-)
Odpovedať
karkuli :-D
Odpovedať
no stydne mi pomazánka, tak nemám co dělat :-)
Odpovedať
jakou jsi dělala pomazánku?
Odpovedať
Ježiš o jídle mi nemluvte, jak nic nemůžu při kojení tak jsem z toho na prášky :-D Markét tak hlavně že neni nijak zasadně proti mimi, to krásný přijde x-)
Odpovedať
kal, z uzenýho tempehu, nevím, jestli bych vás tím pohostila :-D ale je výborná! dávám do ní mandle a bylinky.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
jejda baby ste vy ale nedockave :-D :-p :-p :-p
Odpovedať
Profilova fotka
mnam pomazanku by som si dala nejaku dobru. mne sa prave chladi brownies, ale len taky z krabice :-N lebo sme boli nedockavi :-D
Odpovedať
já jsem hrozně pečivová a sýrová. není den, abych neměla chleba s něčím, nejlépe s lučinou nebo kozím sýrem. tak to občas musim prostřídat, abych se toho nepřejedla (což se mi asi nikdy nepodaří :-D) ovšem brownies bych se asi taky nepřejedla :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jaaj hned som ostala hladna :-D :-D idem si daco dobre nachystat :-p
Odpovedať
Profilova fotka
=-) =-) =-) =-) já nemůžu lozit ke karolíně do alba na FB pač pak vždy dostanu hlad ]-( ]-( ]-( ]-( :-N :-N :-N
Odpovedať
Profilova fotka
agu - ja som na tom podobne, som si par-krat klikla na fotky a hned ma prepadol hlad :-x
Odpovedať
Profilova fotka
Domi jsem ráda že nejsem sama :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
agu - :-D :-D no idem ja asi tu chladnicku skontrolovat 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-D já mám před sebou buchtu co pekl Jouza x-) ale už taky valím pač se tu na mě valí otázky kdy pude koník :-p a bolí mě z toho hlava 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
agu - to mas ale uzasneho muza x-) x-) ten moj by urcite nic neuvaril nie to este napiekol 8-( tak vies mamicky zavislacky potrebuju svoju davku :-D :-D
Odpovedať
Uz to jede x-)
Odpovedať
Profilova fotka
mne ale nejde admin cez MK =-)
Odpovedať
domi, já myslím, že admin půjde zase jen přes brms, tj. přes starou verzi, aby se tam pak překlopily všechny údaje ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
aha kajo dik za info ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
proč mi nejde koník a vám jo =-) =-) =-) =-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak už jo
Odpovedať
jo holky, dík za pochvalu toho jídla ;-) večer tam zase něco přihodím :-D :-D až se najíte, dejte vědět :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kaji - nzc ;-) a uz mozes, ja som po veceri :-D mala som maslovy chlebik s redkovkou :-p :-p
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?